Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przerobienie Konsoli

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja przerobiłem i troszkę żałuję, bo nie mogę sobie pykać przez XBL. Największy plus wg.mnie to oczywiście tanie gry.

Plusy przeróbki:

-Tanie gry

-Dużo jest gierek piraconych więc problemu z kupnem nie ma

Minusy:

-Ban na XBL i HDD(ja akurat tak dostałem)

-Rysa na płytce i gra do kosza (nie wiem czy u innych tak się dzieje ale mi xbox niec zyta zarysowanych)

Oczywiście to tylko moja opinia i proszę o niekrytykowanie jej przez pokemońskie kidsy.

7m9a.png

Opublikowano

ja bym ci radzil kupic x360 JTAG

mozna grac w gry sciaganie na dodatek online

a jak cie zbanuja to zmieniasz KV (Key Vault) i grasz spowrotem online

Polecam, przynajmniej oszczedzasz na grach

Opublikowano

Ja przerobilem swojego Xbox'a i jestem zadowolony, mam najnowszego LT. Do live'a podlaczalem sie ostatnio kiedy chcialem pobrac sterowniki do avi. Nie dostalem zadnego bana. Jesli lubisz grac w wiele gier, zmieniac je czesto to polecam przerobke, a jesli wolisz grac 24/7 w jedna gre to przerabiaj :) Jak czytam wasze posty o tym że przerobiony naped wywoluje RROD'a... Same glupoty. Od kiedy to naped wywoluje uszkodzenie lutow / plyty glownej? Moge sie zalozyc o to iz jesli kupilbym (przupuscmy) nowego xboxa 360 w wersji Xenon (najstarsza) i wyjal z niej naped to i tak i tak padlaby w ciagu miesiaca (4-5h grania dziennie). Z mojej strony to na tyle :)

Opublikowano

Xboxa opłaca się przerobić jak nie lubisz grać przez XBLive.

Bo jak grasz tylko w Single Player to szkoda tych 200zł żeby pograć 5-6 godzin i płytkę odłożyć na półkę.

Wie ktoś może czy da się już przerobić Slima ? bo słyszałem że się nie da :(

+ ☻  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...