Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zagrać Na Ecsro

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem treść tego posta.

I wole się zapytać niż udawać mądrego inaczej.

Czy otworzyli już serwer "Fembria" i czy działa stale, czy z non stop tylko z przerwami?? o.O

Z góry thx za odp i zaangażowanie w rozwiązywanie nierozwiązywalnych problemów natury czysto filozoficznej :P

@Edit:

Nieważne mnie już działa tylko są bugi dziwne.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie niema linkacza do particless -,-' moglby ktos zapodac ?? poniewaz wyskakuje mi ten sam blad co u kolegi '' Wildmint''

Opublikowano

mam prozbe czy ktos mogl by dac ecsro na speedshare czy cos innego bo z rapida niechce mi sciagac ;/ takie cos mi pisze juz do 3 ni "Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later." nie jestem dobry z angielskiego troche z tego rozumiem ale oco doklanie z tym chodzi ?? juz probuje sciagac ecsro 3 dni i dupa

A takie pytanie na jakim serwerze prywatnym najleppiej sie oplaca grac?

Opublikowano

Wystarczy wkleić w Google translatora.

Niestety w tej chwili nasze serwery są przeciążone i nie mamy więcej do pobrania szczeliny pozostawione bez użytkowników. Oczywiście można też spróbować ponownie później

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...