Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zagrać Na Ecsro

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja to pobierałem :lol:

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Witam mam maly problem w sumie nie taki mały podajcie mi ścieżke do rejestracji bo chciałbym zagrac sobie na ecsro a nie moge sie zarejestrowac ... wielkie dzieki z góry

Opublikowano

Witam mam maly problem w sumie nie taki mały podajcie mi ścieżke do rejestracji bo chciałbym zagrac sobie na ecsro a nie moge sie zarejestrowac ... wielkie dzieki z góry

http://www.ecsro.net/Account/en/register.html

Sry, że nie w poprzednim poście, ale był jakiś problem z edycją.

@down

najwidoczniej zamknęli reg-a i trzeba czekać

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

@up

ale właśnie o to chodzi ze tam nie da sie zarejestrowac wpisuje swoje dane i nic ;/ nawet serwera nie da sie wybrac ...

Opublikowano
22.11.2009

We are nearly ready to publish a testserver for the lvl 100 update. The testserver will run on the old ecsro-hardware and you will have to download another client, which will be published in our download section. There are still some small bugs in that update. The release date for the first test system should be in the next days.

ECSRO Team

Jest już nowy client do pobrania ?

Opublikowano

jeszcze nie

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

yy.. a może chodzic sro.. i ecsro naraz?

W sensie zainstalowane czy uruchomione?

@down

normalnie da się grac na dwóch clientach, jeden uruchamiasz normalnie a 2 przez uruchom jako (gorzej jak masz viste), co do ściągania to pobierasz z ecsro.net? Ja pobrałem kilka godzin temu bezproblemowo...

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

W sensie zainstalowane czy uruchomione?

no zainstalowane i uruchomione

a tak jeszcze składam reklamacje.. nie moge sciagnać ecsro.. nawet przez torenta.. pusty plik jest

Opublikowano

Nie licz na to... nikomu się nie che upnąć ponad 500mb. Pobieraj najlepiej o 3 w nocy :P

@down

nie

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

hyy. a jak sie pobiera z raipshare i tego 2 co jest tu na stronce to jest to samo bo np dzis scialem 3x party z rapid a 4 juz nie moge.. to sciagam z tego drugiego.. jest to jakas roznica?

Opublikowano

ahhh szkoda ale sciagam juz 5 part bo rapid strasznie zje. ok limit rozumie ale nie bylo kiedys czegos takiego ze miejsca brakowalo i takie rozne gowna co teraz sa

Opublikowano

Ja mam pytanie sciagnalem z torrenta i wypakowalem wszysko wlaczam i tam gdzie sie wybiera ecsro,ecsro fembria i vip to mam unknown napisane i mi jakis blad wyskakuje jak to wlaczam pomoze ktos pls!!!

Opublikowano

Ja mam pytanie sciagnalem z torrenta i wypakowalem wszysko wlaczam i tam gdzie sie wybiera ecsro,ecsro fembria i vip to mam unknown napisane i mi jakis blad wyskakuje jak to wlaczam pomoze ktos pls!!!.

Witam. mam ten sam problem:/ prosze o szybka pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...