Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[H2K]Prywatny Server Z Europa

Dzinnowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pax sam nie wie :P.

H2K, eh, a kiedyś jechali na plikach sse jak większość. Widzę, iż mimo sroevo ma więcej rzeczy, sporo ludzi zostało przy sse (jako emu).

Jeśli chcecie zagrać na alpha wersji sse emu to zapraszam do g-sro.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

ponieważ co z tego ze maja większy rate euro itp jeśli przy wejściu na konto cie wywala?:D

albo c9 przy włączaniu silka xD

Czekam na powrót Sse bo sse rządzi ^^

@Up

ace grałem na g-sro ale se zrobiłem przerwę a teraz nie chce(nie mogę) mi się ściągać i czekać 2 dni :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Wiesz tak czy tak musisz sciaganc clienta 1.265 bo jak SSE otworza to i tak bez tego clienta nie wejdziesz :P

A co do G-sro powiem tak gralem na poczatku jak mieli ver 1.265 i z tego co zauwazylem to byl szybki resp unique i pozatym 2 tg na stronghold :P

Wiec dalo szybko sie wyfarmic i 110lvl wbic juz chyba na 2 dzien typek mial 98 lvl. Ale teraz juz maja tego ubdate wiec pewnie jest lepiej :P Chyba ze nie zmienili czasy respa unique :PP

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Admin Cienia
Opublikowano

ja mam pytanie wszystko co napisane u mnie jest w kwadratach co musze zrobic

Zaznacz english patch w loaderze.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie dosc ze pelno bugow to jeszcze c9 przy wpisywaniu zlagowana strona (nie no nice ...)

widac ze nie ogarniaja tego( narobili syfu a teraz prubuja to naprawic xD)

eeeeee..... czemu ja mam tylko 1 serwer a na screenach widze wiecej?

@edit no domyślalem sie ...

H2K-Silkroad on Vacation !

so server will be off 3 weeks :

Time period : 15 decemeber - 05 january

wiec dziekuje dobranoc serwa niema juz xD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...