Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[H2K]Prywatny Server Z Europa

Dzinnowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym wam przedstawic nowy server H2K. Jest tam rasa Chinese i European lecz euro toroche pobugowane... Wiec przejde do rzeczy od razu.

* Exp / Sp / Gold / Drop rates - 70x/100x/50x/30x

* Level cap - 110

* Skill cap - 110

* Gear cap - 11th Degree

* Weapon cap - 11th Degree

* Race - Chinese & Europeans

* Auto-Pot - Included

* Activity - 24/7 ON

DETAILS OF THE SERVER

* Registration - Public

* Slots - 500

* Traffic - Populated

* SERVERS

(1) H2K-SRO

* h2k-p - YES

REGISTER- http://h2k-reg.sytes.net/

DOWNLOAD- http://h2k-server.gamerzcorp.com/download/H2K-SRO.rar

Official Web-Site- http://h2k-server.gamerzcorp.com/forum/

Chcialbym dodac ze serverow jest owiele wiecej okolo 20 chyba nieliczylem... Da sie pograc. Wiec to tyle ode mnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skopiowałeś słowo w słowo... Chociaż na tamtym forum to wyglądało lepiej, bo były jakieś kolory.

Co do serwera to naprawdę fajny. Jest to emulator, ale robiony przez kilka osób. Nieźle im idzie.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Zbugowane jak cholera, po chwili grania już nie można zalogować się spowrotem na konto bo crash, niektóre pety się nie summonuja.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Natomiast ja jak wybieram H2K - Hard2Kill i dam Connect nie dzieje się nic.

A jak wybiorę H2K-SRO, to mam C9.

Jednak chyba serwer nie działa:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

Hmm i teraz oceńcie sobie sami, co lepsze: SSE czy SroEvolution. Dla mnie nie liczy się liczba funkcji, ale stabilność. Bez stabilności funkcje takie jak party itp nie mają sensu.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

SSE działa ? bo nie widze żadnego tematu o SSE ... tzn. zgłoszenia do testów , żądnego więcej tematu o tym nie widzę ... jeśli server działa to ja chętnie bym zagrał , ale prosił bym o stronę SSE czy jakieś dokładniejsze info ...

Palić , sadzić, zalegalizować!

Admin Cienia
Opublikowano

Narazie coś zjebali i nie da się połączyć z serwerem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

SSE działa ? bo nie widze żadnego tematu o SSE ... tzn. zgłoszenia do testów , żądnego więcej tematu o tym nie widzę ... jeśli server działa to ja chętnie bym zagrał , ale prosił bym o stronę SSE czy jakieś dokładniejsze info ...

Mamy closed beta, jeśli chcesz pograć na najnowszym servie postawionych na plikach sse to zapraszam do g-sro.

My otworzymy potem serwer po eliminacji pewnych bugów i po wprowadzeniu pewnych niespodzianek :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Tak Ace masz racje co do wersji emu miedzy SEE a SroEvolution lecz podalem ten server poniewaz niewidzialem tematu a wiem sam po sobie ze na zszc nieda sie wbic tak latwo wiec tam mozena pograc a server dopiero sie rozwija wiec nic niewiadomo czy bedzie dzialac 1mies czy 1rok... Wszytko sie okaze dopiero po jakims czasie server chyba istnieje jakies kilka dni niewiem bo wczesniej go niewidzialem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Trochę więcej niż kilka dni.

Co do tego serwera, to ciągle jakieś kłopoty.

Zamiast zablokować niedziałające skille, to je dali. Nie wiem po co. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Jak wchodzę do gry mam dużą rozdzielczość (Jakieś to dziwne...)

Jak się zaloguje to nawet nie widać "Create"

Wie ktoś jak to naprawić?? ;)

Proszę o pomoc

Opublikowano

hmmm..... 2 razy sie zalogowałem ale za 3 razem mnie zawsze wywala z gry a mam tylko chinola ...

hmm... ciekawe co jest przyczyna narazie jeden wielki stek błędów ;d

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

masz racje ace kiedy sse wruci?:D

i jaka niespodzianka? wiekszy rate ?:D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...