Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CO ZROBIC GDY WYSKAKUJE METIN2 WRONG VERSION?

LICZE NA ---- NIE NA + !!!!!!!

Trzbea pobrać jeszce raz metin2fish.dll

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Siema ja mam taki problem wszystko pięknie zablokowałem hs tak jak na filmiku pobrałem obejście.... i injector// Odpalam przez obejście włączam injectora jednak zaraz wyskakuje mi że Hackshild go wykrył i error w czym problem prosze o pomoc oczywiście +

Opublikowano

Siema ja mam taki problem wszystko pięknie zablokowałem hs tak jak na filmiku pobrałem obejście.... i injector// Odpalam przez obejście włączam injectora jednak zaraz wyskakuje mi że Hackshild go wykrył i error w czym problem prosze o pomoc oczywiście +

Po operacji wyłącz inicjectora!

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Ja korzystam z innego ale zaraz po pokazaniu się na inicjectorze, że już zrobiło wyłącz go. To będzie gdzieś przed włączeniem okna z metinem

sygnahex.png

Opublikowano

Można zmienić nazwę tematu na inną ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

został zamieszczony w temacie

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Dobra Thx... Najmocniej przepraszam że tak noobie ale w temacie hacków jestem zielony. Może to wynika z tego że źle coś z tym injectorem zrobiłem napisze ktos krok po kroku jak tam tżeba zrobic bo ja robie tak //

Odplam injectora

Browse--zaznaczam te fish którego dałeś

zatwierdza mi go

włączam metina

i wyskakuje mi że hs error i pokazuje że to przez injectora //

Wie ktoś w czym problem ??

Opublikowano

Ok pobrałem tego injectora którego wstawiłeś przed chwilą powiedzicie co tam do poszczególnych ramek trzeba wlepi bo ten wygląda na zupełnie inneo niż jego poprzednik

Opublikowano

1.Włączacie inicjectora

2.Jak all wybierzecie włączacie "inicjet"

3.Włączacie metina

4.Natychmiast po włączeniu ikony metina wyłączacie inicjectora

sygnahex.png

Opublikowano

Injector Valkyrie jakoś u mnie nie współpracuje z metin2 ^^, wywala błąd HS, ale ten pierwszy z UG działa (szkoda, że tyle wirów, no ale cóż zrobić) Jeszcze raz dzięki za wstawkę, lecą plusiki

Mi działa na Windows 7 64bit

ban_pl_46860_389399.gif
Opublikowano

masz+ ale jest jeden problem mam zblokowanego hackshelda ale moge tylko 1 odpalic na fish reszta mi nie chodzi wyskakuje ze hachsheld cos skumal i nie da sie i tylko 1 obejscie zrobilem nie wiem co sie dzieje

Opublikowano

1. nie działa hs wywala

2. obejście . info o tym obejściu zaczerpnąłeś od gostka o nazwie gad516 to napisz coś .....

http://www.mpcforum.pl/topic/249021-tutrobimy-ladne-obejscie/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...