Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi dziala

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak autor napisał wirusy są spowodowane tym że w plikach znajduje się Injector.A Injector wstrzykuje pliki dll (w ok.1s) by hshield nie wykrył hacka.W każdym skanowanym Injectorze wykrywane są wiry.Jeśli masz już Injector to wypakuj sobie tylko plik M2Fish.dll.Potwierdzam,działa.Dla autora + i mała prośba,czy można wrzucić sam plik M2Fish.dll dla tych co Injector już mają ?

pIOuQ29.png

Opublikowano

Osobiście robię obejście w notatniku.

Instrukcja:

1.W folderze z torrentowanym i patchowanym metinem tworzymy notatnik.

2.Otwieramy notatnik i wpisujemy w nim metin2client.bin.

3.Zapisujemy zmiany w notatniku.

4.Następnie zmieniamy nazwę na *.bat (zamiast * możemy wpisać dowolny ciąg liter np. Obejście , FB).Proszę pamiętać o rozszerzeniu .bat (zamiast .txt).

5.Zatwierdzamy zmianę rozszerzenia.

Obejście jest gotowe :-)

Oczywiście to było i są inne możliwości zrobienia obejścia lecz ja robię tak i działa.

Na kilka kont też działa (opis jak zrobić na kilka kont napisany jest w 1 poście).

pIOuQ29.png

Opublikowano

Nie ma keyloggera na 100% bo injector jest z unfair games a plik dll nic nie robi

Loc.exe nie ma wirusów więc nei ma czego się bać

Zaraz dodam filmiki jak otworzyć 3,4 fishboty

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Włączam bota, następnie metina i naciskam start to pisze, że twoja wersja jest inna bla bla bla ...

O co chodzi jak zrobić, żeby to działało

P.S Możecie dać link do jakiegoś obejścia czy coś takiego jak kamermod itp może przez to odpali

Opublikowano

ja zawsze z na fb jade jak sie nie myle to te z lewej kwadraciki powinny byc zaznaczone i sa ale nie zaibja nadal pobieralem pare paczek przed aktualizacija bylo wszystko git na starym fb

Opublikowano

mam pytanie fb jest super extra ale kicka mnie z serwa bez raz z błędem "???????????????????" a raz bez błędu żadnego po prostu kcik z serwa o co chodzi ?

Dostane od was jakieś obejście ja zielony w tych sprawach...

Opublikowano

Włączam bota, następnie metina i naciskam start to pisze, że twoja wersja jest inna bla bla bla ...

O co chodzi jak zrobić, żeby to działało

P.S Możecie dać link do jakiegoś obejścia czy coś takiego jak kamermod itp może przez to odpali

Musisz mieć najnowszego metina patchowanego i torrentowanego.Metin2mod_pl nie działa.

I robisz obejście w notatniku.

Instrukcja:
1.W folderze z torrentowanym i patchowanym metinem tworzymy notatnik.
2.Otwieramy notatnik i wpisujemy w nim metin2client.bin.
3.Zapisujemy zmiany w notatniku.
4.Następnie zmieniamy nazwę na *.bat (zamiast * możemy wpisać dowolny ciąg liter np. Obejście , FB).Proszę pamiętać o rozszerzeniu .bat (zamiast .txt).
5.Zatwierdzamy zmianę rozszerzenia.

Obejście jest gotowe :-)

Oczywiście to było i są inne możliwości zrobienia obejścia lecz ja robię tak i działa.
Na kilka kont też działa (opis jak zrobić na kilka kont napisany jest w 1 poście). 

Później włączasz Injector,wpisujesz metin2client.bin ,zaznaczasz automatically,naciskasz Browse i wskazujesz plik M2Fish (oczywiście ten z Fishem 3.0.4 ).

pIOuQ29.png

Opublikowano

ja tez mam w7 to pomoze mi ktos dlaczego wszystko smiga oporcz zabijania rybek i wywala mi tylko drobne ryby na bank wszystko dobrze zrobilem bo korzystalem z paru fb i umiem sie oplsugiwac

Opublikowano
Browse i wskazujesz plik M2Fish (oczywiście ten z Fishem 3.0.4 ).

Już się pogubiłem, jak wskazać plik itd to wiem, ale z jakim fishem 3.0.4, skąd go wziąść

Opublikowano

Metin spatchowany do końca ? może pobierz hshied4 od kamera

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Zainstaluj jeszcze raz metina i nic nie kombinuj tylko zablokuj programem i tyle

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Mnie nie wylogowoje wszystko działa dobrze

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Mi tam działa tylko nie wiem, na ile ustawić To pierwsze i drugie fishdely i coś tam, żęby płynnie wyciągał u zarzucał wędkę, bo trochę za szybko to robi

Opublikowano

hmmm moze u mnie dlatego nie dziala bo wczesniej moje ustawienia sie zapisywaly czyli te kwadraciki zaznaczone a teraz nie juz robie tego nowego metka jak cos jutro sie odezwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...