Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{Darmowy} Easymetin2_Pl (--V17--) Juz W Sobote Za Dwa Dni !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, rozumiemy że chcesz pobierać opłaty za nie swojego bota.

Wiesz o tym że jeżeli nie jesteś pracownikiem teamu zajmującego się tym botem, możesz mieć nie przyjemności?

Spytam się jednego z pracowników czy cię zna.

Już teraz mogę powiedzieć co to będzie ten "bot" :

Nic nie będzie.

Keylogger będzie.

Coś nie działającego będzie.

Coś ze zwykłą podmianą grafiki będzie...

"Nasza firma" - Chodzi ci o tych kolegów przez skype?

"Boot ukarze sie w sobote bedzie darmowy do 2011 roku." No tak, bo później zapukają panowie w mundurach.

"Osoby używające więcej niż trzech wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości." Ach, taki piękny cytat znalazłem w sieci. Aż łezka w oku...

Pozdrawiam, proszę o nie zamykanie tematu i nie spamowanie. Skontaktuję się z teamem od Em2.

A tak wychodząc po za temat, wiesz co to słownik? "Nisz" heh.

Jedno słowo :

-

-

-

FAKE

Hehe ładnie to napisałeś : )

a co do bota to jest FAKE !

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty zamiast brać się za tworzenie bota i pracowanie nad nim,mógł byś wziąć się za ortografie bo już widzę tego bota "Rzeby kożystać z ekspbota musiż sapłacić 30zł" pozdro weź idź się lepiej poucz

Opublikowano

@Panowie, co z tego ze polskiego nie zna, PRZECIESZ SIĘŁ PPISĘ PO ANKIELSKU BOTA KTURY NI DZIAŁA i napisal bota od podstaw , moim zdaniem jest wielkim hackerem, ktory za free ma WIELKI hackerski program, ktory sie zwie

PAINThacker!

a tak do Spamu

Nie mozliwe jest zebys zrobil bota, poniewaz widac bylo po SS ze niby przerobiles EM2

I po raz 2

@PANOWIE,policja nie dobierze sie mu za cos, co wogole na PC u niego nie ma

Zebys mi dal 100 zl i tego twojego Em2, to wole od innego usera patyk!

Pozdrawiam...;d

Opublikowano

haha :D juz nie moge doczekac sie soboty. zeby wysmiac tego typa ktory udaje sie za kogos waznego. normalnie dodam go do obeserwowanych zeby sie posmiac w sobote :D (--V17--)

@

ta wiadomosc takze do kidow. na poczatku radze nie wchodzic jakimis 50+ ... niech to ktos sprawdzi jakims 1lv :P

Opublikowano

Ale spam robicie. Zamiast poczekać do soboty to jeździcie od razu po nim. Z takim podejściem to wy nigdy tu nic nie dostaniecie

Ja tam wierze że to może być coś konkretnego a problemy z ortografią mogą mieć nawet wykwalifikowani programiści

Znając życie dzieci neo polecą minusami ehh.....

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Ja tam se poczekam do tej soboty i zobaczymy czy mówi prawdę :)

Kradnę , Gwałcę , I Morduje

^^

Większość Debili Czytając To Trzymają Rękę Na Myszce Nie Zdejmuj Już Za Pózno :)

Daj - Jeśli Pomogłem :P

NIE JESTEM NOBEM!!!

1.Językiem nie możesz dotknąć każdego zęba...

2.Jesteś idiota,bo właśnie to sprawdziłeś/aś.

4.Jesteś ślepy/a...Nie zauważyłeś/aś pkt nr 3.

5.Teraz to sprawdzasz...

6.Teraz się śmiejesz bo jesteś idiota...

7.Zaraz wkleisz to na swój profil...

8.Uśmiechasz się,bo się cieszysz ,że następni będą tak głupi jak TY

Dołączona grafika

Jeśli uważasz ze Justin Bieber to Peda* , ge* , ciot* Daj mi - , jeśli odwrotnie to daj mi +

Opublikowano

equalxxx odemnie dostałes plusa poniewaz mowisz z sensem, chociaz nie do konca ;)

Wiec tak po pierwsze ktos kto jest w takiej firmie napewno mial by czas na klucenie sie na jakims forum

Dwa to powiedz mi jak bys napisal program ktory liczy czy ja mam 1000 postów, na tym forum i skad wiedzial by ze akurat to ja uruchomilem tego bota.

Trzy nie jestes w zadnej firmie, poniewaz masz okolo 15 lat, wiem stad ze ktos kto skonczyl studia (zeby dostac sie do takiej firmy musisz miec obowiazkowo skonczone studia!) nie pisal w kazdym poscie "nooby", no chyba ze cos jest z toba nie tak.

Cztery co by tutaj napisac hmm oo wiem podaj NIP i REGON firmy w ktorej jestes ;)

Piec w kazdej firmie tworzacej oprogramowanie kopiowali by nazwy innych softow <-- to na bank

Opublikowano

Heh a tu mamy dowody że on jest jakimś "członkiem" firmy EasyMetin2 heh pozdro teraz tylko uważaj żeby cie Firma Easy nie zaskarżyli do sądu!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/246659-darmowy-easymetin2-maly-problem/page__p__1690259#entry1690259

Kradnę , Gwałcę , I Morduje

^^

Większość Debili Czytając To Trzymają Rękę Na Myszce Nie Zdejmuj Już Za Pózno :)

Daj - Jeśli Pomogłem :P

NIE JESTEM NOBEM!!!

1.Językiem nie możesz dotknąć każdego zęba...

2.Jesteś idiota,bo właśnie to sprawdziłeś/aś.

4.Jesteś ślepy/a...Nie zauważyłeś/aś pkt nr 3.

5.Teraz to sprawdzasz...

6.Teraz się śmiejesz bo jesteś idiota...

7.Zaraz wkleisz to na swój profil...

8.Uśmiechasz się,bo się cieszysz ,że następni będą tak głupi jak TY

Dołączona grafika

Jeśli uważasz ze Justin Bieber to Peda* , ge* , ciot* Daj mi - , jeśli odwrotnie to daj mi +

Opublikowano

widać po twojej ortografi ze masz mniej niz 10 lat ty pewnie nie wiesz co to jest html albo jak pliki edytowac wiec po co ludziom robisz nadzieje dziecko

Opublikowano

Firma...??? hehe Chyba Erdol :D Co zarobisz to Przepie**** :D

@edit

Przepraszam Cie chłopcze ale nie napisałem że to fake. Pokaż mi jedno słowo gdzie pisze że to fake ;] Nie no ale spox. To co napisałem to żart xD tylko i wyłącznie :)

#JustTheWay

Opublikowano

Ogarnijcie się, modek ja napisał że za fake polecą bany to teraz

przyczepiliście się firmy w jakiej to rzekomo pracuje autor tematu.

Co do tematu, to autor nie zachwyca ortografią, ale poczekam do soboty i ...

ehuuu.png

Opublikowano

Phi żadnych dowodów no nieźle:D fake jak nic w sumie może okazać się w sobotę co innego..^^

Metallica, Drowning Pool, Ozzy Osbourne - Kto słucha jeszcze prawdziwej muzyki?

subx.jpg

Opublikowano

nie wiem czy sie nim dzielic czy nie ale jeszcze sie zastanowie. 

12 latek następny FAIL ;)

imagesheh.jpg

Zamknijcie temat , bo ten gościu kłamie i przy okazji denerwuje wszystkich + robi się nie potrzebny spam....

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up

Zamknijcie temat , bo ten gościu kłamie i przy okazji denerwuje wszystkich + robi się nie potrzebny spam....

W twoim temacie robi się nie lepszy spam xD .

Ogólnie to bym zamkną oba te zwiastunowe tematy a autor jak będzie chciał jutro wystawić bota to otworzy nowy temat i obejdzie się bez nabijania zbędnych postów o.O

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Witam.

EasyMetin2_PL V17 - ? Napisałeś własny program typu bot i nie byłaś tak kreatywny, żeby stworzyć mu bardziej oryginalną nazwę?

Autor tematu nie jest w teamie EasyMetin2, nawet nigdy o nim nie słyszałem <hihi>.

Co ode mnie w tym temacie? Chyba już za wiele razy się przejechaliście na podobnych tematach.

Pewnie zaraz zacznie się spam typu "Zamknij ryj geek, gdzie Twój bot itd.".

Mój bot ma się dobrze, mt2le jest rozwijany coraz szybciej. Auto logowanie, login alert, auto loot już bardzo dobrze działają i radzą Sobie :)

~Pozdrawiam, CraftyGeek.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Budowniczy
Opublikowano

Napisałem do twórców EM czy Cię znają. ;) + Oczywiście link do tematu. Zobaczymy czy Ci nic nie zrobią. ;)

Dałem wszystkim +, którzy mieli na - ;)

/edit

@Misiekantos253

Nie zobaczysz... Od 1000 postów...

wow a ty masz minusa bo jestes idiota co mu zrobia nic a ty co najwyzej laske mozesz

Opublikowano

Już sam pracownik temu Em2 CraftyGeek wypowiedział się na temat tego "bota".

On teraz będzie miał ten temat na oku.

@RBD

Byś się zdziwił gdybyś wiedział "co mogą zrobić".

@Edit

Dzieci sobie idealny temat do spamu wynalazły -.-

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...