Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Lubicie Pić Alkochol?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Palić nie będę bo 1 papieros skraca życie o 3 min , a ja chce żyć długo :)

2.Narkotyki o.O nawet o tym nie myślę żeby je brać.:O

3.Alkohol tylko 1 małe piwko na miesiąc może czasami częściej.(ale nie jestem jakimś maniakiem.) Tak wódki czy wina to nie piję.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chociaż mam 16 lat paliłem przez 1 i 2 gimnazjum w 3 gim rzuciłem i już nie zamierzam zaczynać na nowo.

Co do picia to jedno 2 piwka i jest git :) Wódki nie piję bo dla mnie to żadna przyjemność najebać się jak dzika świnia.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Póki czegoś nie spróbujesz to sie nie wypowiadaj - to do tych co tak wrzucają na mariole, jaka to ona zła i nie dobra.

Alko nie pije bo nie widze w tym sensu, szczególnie, że bez tego mam odpowiednie fazy : )

Opublikowano

Above.

Chociaż alkoholu prawie wgle nie ruszam, wolę się "dobrze" zabawić ze znajomymi.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Ah, ja nie piję alkoCholu, no.. tylko Amćia <3 z biedronki, mmm. pycha :D

A co do MJ, to dobre wiaderka!

Stawiam wiadro amsterdamu tej pani xD ja właśnie po jednym hee...! B)

2006-2010

Opublikowano

Alkohol git, Marihuana-W jednym słowie świństwo !!!!!!!!!!!

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

I co, poczytałeś w necie, i myśisz, że jestes madrzejszy?

Wielu z nas sądzi, że palenie marihuany jest bezpieczne, że powoduje krótkotrwałe „śmieszne” halucynacje, a później wszystko wraca do normy. To nieprawda. Skutki palenia marihuany są często tragiczne.

1. Warto pamiętać, że wypalając skręta wprowadza się do organizmu tyle toksycznych substancji, co po kilku papierosach. Wzrasta też ryzyko wystąpienia raka dróg oddechowych i pokarmowych.

2. Paląc marihuanę, szkodzimy jednak nie tylko sobie. Krzywdzimy także nasze przyszłe dzieci. Naukowcy udowodnili, że potomstwo palaczy jest bardziej podatne na białaczkę czy choroby układu oddechowego.

3. Palenie marihuany niesie też ze sobą psychiczne konsekwencje. Ataki paniki, nawracające halucynacje, psychoza, trudności z koncentracją (co jest częstą przyczyną wypadków drogowych), a w końcu sięganie po silniejsze narkotyki.

Twierdzenie, że marihuana jest bezpieczniejsza od alkoholu to bzdura. Alkohol jest po kilku godzinach eliminowany z organizmu, natomiast marihuana pozostaje w uśpieniu i właściwe skutki mogą być widoczne po długim czasie.

Wielu z nas sądzi, że palenie marihuany jest bezpieczne, że powoduje krótkotrwałe „śmieszne” halucynacje, a później wszystko wraca do normy. To nieprawda. Skutki palenia marihuany są często tragiczne.

Paląc dluższy czas nie widzisz skutków ubocznych.

jestes pojebany...

kto ci takiego kitu dziecko nawciskal?

maryche pale od ponad 2 lat i gowno mi sie stalo wiec nie pierdol (w holandi zlegalizowana dlatego tu przyjechalem)

albo przeczytales artykul o dopalaczach....

Opublikowano

Piwo , być dobre .

Ja lubić OKOCIM , brat mi daje ;] za kase oczywyscie ;p

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...