Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameover - Prywatny Serwer

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moja współpraca z autorem tego tematu została zakończona. Po tym jak wysłałem pliki z mojego silnika autor nie wywiązuje się z swoich zobowiązań. Jednoznacznie wiąże się się to z tym , iż dalsze wykorzystywanie moich plików (pracy włożonej w ich edycje) będzie traktowane jako kradzież.

madoxlogo.jpg

Opublikowano

Moja współpraca z autorem tego tematu została zakończona. Po tym jak wysłałem pliki z mojego silnika autor nie wywiązuje się z swoich zobowiązań. Jednoznacznie wiąże się się to z tym , iż dalsze wykorzystywanie moich plików (pracy włożonej w ich edycje) będzie traktowane jako kradzież.

Haha jako kradzież :D (no w sumie tak, ale bubeczek ukradł tylko twoją pracę, a nie silnik).

Po 1. To nie są twoje pliki... tylko plemion. Sam je napisałeś? Od podstaw? - Nie.

Po 2. Jeśli ich użyjemy, to co nam zrobisz? Podasz bubeczka do sądu? Ty i on działacie nielegalnie z tymi plikami...

@Down

Ale całość jest plemion. To że sobie spolszczysz, dodasz własne logo, nie znaczy, że gra nie jest od firmy INNOGames.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Kto powidział ,że was do sądu podam ? Nie ma co robić ? I jak byś nie zauważył to napisałem "pracy włożonej w ich edycje" to już nie jest plemion...

@up Silnik nie jest mój ale praca włożona w edycje jest moja i nie chce żeby ktoś korzystał z tego bez mojej zgody.

madoxlogo.jpg

Opublikowano

jestem nowym graczem na tym serwerze i nie wiem w jakich godzinach, czy dniach pracował, więc nie bijcie ;)

Moje pytanie to: Serwer jest włączony i ja mam coś źle zrobione, że nie mogę się połączyć, czy serwer jest off?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...