Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameover - Prywatny Serwer

NeliosMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co proponujesz?

Szybkie tempo przejmowania wiosek? Szybciej poparcie spada? Tak na 1 godzinkę...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znam się za bardzo na tym, ale mógłbyś zrobić jakiś skrypt i dać do CronJobsa itp. żeby backupował bazę danych co jakiś czas.

Bo skryptów gry nie zabezpieczysz skoro ich nie odkodowałeś, a zawsze jakiś sposób na "włam" się znajdzie.

Opublikowano

Moge dac +500 do 17:15

Ok ale poparcie też zrób żeby szybciej spadało bo wiem że potrzebowałem 6 ataków aby przejąć moją 2 wioskę oO I było to na początek trochę kłopotliwe...

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

troche lagi

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

żałosne jak jak wcześniej rałem ciągle musiałem grać od nowa i co płakalem z tego powodu? to nie fair wobec tych co grali wcześniej

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

wbił bym ale jak ty dajesz bonusy jak sa twoi koledzy to fajnie masz ja żadnej rekompensaty nie miałem choć 4 razy byłem top 1 z dużą przewagą

Opublikowano

hwdk teraz mam team i bedzie lepiej zapraszam na nasze forum mozna wejsc ze strony glownej serwera

Mogę się załapać do teamu?

Nie mam pomysłu na sygnaturę. ;-)

Opublikowano

jakoś na forum nie widze żadnej notk iże jest oficjalny start serveraa a grać teraz nie ma sensu oni grali z 20 min i wbili sobie pełno wojska i wiosek a ja teraz mam się męczyć z godzine żeby mieć połowe tego co oni

Opublikowano

Gdyby gra działała tak jak na plemionach pl to możliwe ale wątpie zresztą bezsensu jest gra w przejmowanie barbarzynskich a co do maggota to z tego co widze to maggot coś napisze to to robisz co może nie mam racji ?

Opublikowano

Kolejne włamanie. Jak stracę chociaż 2 wioski to odchodzę z gry.

EDIT

Działa mi po zmianie IP. Ktoś chciał mnie przejąć dając mi bana. Daj mi te hasło do panelu, a najlepiej możliwość robienia backupów to nic się z serwerem nie stanie ;/ I odbanuj mnie.

EDIT

Prawdopodobnie Karmel zbanował mnie na drugie IP. -.-'

EDIT

Już wszystko gra, ale denerwujące to jest... najpierw mi nie dziala, potem na drugim IP przestało mi działać, kolega pisze że jakiś koles jest TOP 0, a pozniej jemu tez nie wczytuje sie strona. A Karmel jakby nic się nie stało pisze "to trzeba ochronić" ...

EDIT

Podkleiłem temat, gdyż jest to jedyny dobry polski serwer.

Opublikowano

Kolejne włamanie. Jak stracę chociaż 2 wioski to odchodzę z gry.

EDIT

Działa mi po zmianie IP. Ktoś chciał mnie przejąć dając mi bana. Daj mi te hasło do panelu, a najlepiej możliwość robienia backupów to nic się z serwerem nie stanie ;/ I odbanuj mnie.

EDIT

Prawdopodobnie Karmel zbanował mnie na drugie IP. -.-'

EDIT

Już wszystko gra, ale denerwujące to jest... najpierw mi nie dziala, potem na drugim IP przestało mi działać, kolega pisze że jakiś koles jest TOP 0, a pozniej jemu tez nie wczytuje sie strona. A Karmel jakby nic się nie stało pisze "to trzeba ochronić" ...

EDIT

Podkleiłem temat, gdyż jest to jedyny dobry polski serwer.

Nie zbanowałem cię...

Nie mam pomysłu na sygnaturę. ;-)

Opublikowano

co jest czemu off? i dlaczego znowu byl res kont?! no ja pier*ole juz mialem 270k pkt TOP1 a tu res fajnie -.-

biatch.png
Opublikowano

co jest czemu off? i dlaczego znowu byl res kont?! no ja pier*ole juz mialem 270k pkt TOP1 a tu res fajnie -.-

Jaki restart? 270k punktów i top 1? To dziwne bo ja miałem 650 tys i byłem top 3 (1 wioski brakowało do top 2) ;s Ten restart był dawno. A dlaczego serwer off jest to nie wiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...