Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hemp Gru- Muzyka Z Przekazem

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale pierdolicie.

Mam wrażenie, jakby żadna (poza jednym chyba wyjątkiem) z osób, które tu sie wypowiedziały nie znały się na rapie...

Po czym poznać laika? Porównuje on dany skład z K44, firmą, albo Ryszardem Andrzejewskim.

Do autora: ogarnij język polski, za świadectwo z paskiem będziesz miał zniżkę na zakupy w hemp szopie -.-

+1 za określenie laików.

Dla wszystkich którzy twierdzą że Wilku był gwiazdą Molesty Ewenement - przerzućcie się na pop.

W tej grupie wszyscy byli mocni, a Wilku nie był wcale lepszy chociażby od Włodiego który wg. mnie był fundamentem tego crew.

Może nie błyskał flow ani głosem, ale jednak piosenka nagrana bez Włodiego straciłaby swój smak.

Teraz dla wszystkich którzy twierdzą że Wilku (ale wy go wychwalacie...) jest w HG "cementem" - znowu fail.

Proszę was, Wy nie słyszycie flow Bilona? Wg. mnie człowiek ma znakomity głos i zajebistą nawijkę, tylko nie każdy potrafi to docenić albo podczepia się pod zdanie "znawców"

HG nagrywa dobrą muzykę z dobrym przekazem. Są oczywiście wyjątki ale to zdarza się każdemu.

Już nie będę czepiał się "63 dni chwały" ale chociażby "Cudowny dzieciak", "Niespełnione obietnice" czy "Droga" lub "Któregoś dnia"

To trzeba przesłuchać i przeanalizować.

A wszystkim hejterom chuj w dupe.

Hip-Hop nie umarł.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
@MisterKenedi

I po chuja krytykujesz ? Nie lubisz,to po jaki ... jeszcze wchodzisz w ten temat ?

Nie lubisz rapu to wyp******* słuchać lat 70.

A ty po chuj się wypowiadasz? Po za tym Guns n' Roses nie powstało w latach 70 więc gtfo.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Aż mi się żal zrobiło po przeczytaniu całego tematu.Piszcie co chcecie ale rap to nie muzyka.Nikt się ze mną nie zgodzi?Kurwa,forum dzieci ulicy.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Pierdzielicie głupoty lepiej posłuchajcie Tupaca tam to jest przekaz ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@UP

Kolejny, który myśli że HH kończy się na Peji i HG ;]

No tak,jest jeszcze firma.

Jebać policje bo zamykają przestępców.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Ten utwór wymiata,ja nic nie mam do hemp gru bo sam tego slucham :D

Koleś ma 14 lat i nawija jak pierdalnięty.

Napisal mu ktos tekst i wg.mnie to nie jest dobre nawijanie... Ja w wieku 14 lat potrafilem obleciec wszystkie piosenki peji bez wiekszego sapania a tutaj jest wolna gadanie bez wiekszego flow ^^.. Jestem ciekaw jakby sobie poradzil przy szybszych rytmach ;] Nawijanie bynajmniej u mnie ozancza napier%#$ szybko /bardzo szybko lub najszybciej jak sie da : > Z reszta wg.mnie do niczego takie pokazówki nie sa potrzebne bo wg.mnie trzeba byc jakims kretynem aby na kazdym teledysku pokazywac jakim to sie nie jest pro zajebistym kozakiem ktory jara ziola... Ziolo w Polsce jaraja teraz 12 latki z reszta 10 lat temu tez 12 latki ziolo jarali a kazdy teledysk na ktorym jest pokazane cos takiego jak ganja to poprostu smiech w moich oczach bo to zadna popisowka miec pol gieta ziola w lapie...

Ogolnie uwielbiam wszystkie bity peji , kilka od firmy bo maja naprawde swietne pare kawalkow poza tymi '' jp jp na 100% '' mysle ze liber ma 2/3 fajne kawalki z HH i mezo takze kiedys... HempGru maja pare klipow ale tymi teledyskami z reszta jak wiele koxow robia z siebie posmiewisko. OSTR ? Tutaj nawet nie ma co mowic bo to przebija wszystko xD

Opublikowano

PsychoRAP :D ... K44 , HG , WWO , ONAR , PEZET , HUKOS , PŁOMIEŃ 81 , MOLESTA , PEJA , O.S.T.R. , PAKTOFONIKA , AIFAM to na tyle :P

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Nie będe się z tobą spierał - na samym winampie mam dokładnie 1146 tracków + troche CeDeków na półkach i wśród tego tłumu nie znalazłbyś żadnych CHWDP JP itd, no ale jak ktoś ma ograniczone horyzonty...

'Wszyscy jesteśmy hejterami' ;)

Dobry kawałek, ale to za sprawą gości :)

Opublikowano

Nie szukaj w Polsce dobrego rapu,bo takowego nie znajdziesz-jedynym wyjątkiem jest wybitny O.S.T.R.

Jak chcesz przekazu,i Twoje IQ przekracza +110,posłuchaj sobie Megadethu. Thrash metal,epickie teksty,masa inspiracji. Potęga.

Nie widzę nic szczególnego w HG. Ot co chcą zarobić kasę,wszystko jest pod publikę.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Nie szukaj w Polsce dobrego rapu,bo takowego nie znajdziesz-jedynym wyjątkiem jest wybitny O.S.T.R.

Jak chcesz przekazu,i Twoje IQ przekracza +110,posłuchaj sobie Megadethu. Thrash metal,epickie teksty,masa inspiracji. Potęga.

Nie widzę nic szczególnego w HG. Ot co chcą zarobić kasę,wszystko jest pod publikę.

No nie wiem czy nie ma

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jak coś podrzucisz-chętnie posłucham ;).

To,że słucham metal/punk/rock nie świadczy o tym,że gust muzyczny może być rozległy ;).

Up the Irons!

Opublikowano

Mógłbym tutaj wrzucić Biebra i powiedzieć że to on robi prawdziwy rap ,ale po co?

Żeby nie być ciotą przesłuchałem kilku kawałków i porównałem z rockiem.

Zauważyłem że rock bardziej do mnie przemawia :).

Według mnie rap(ogólnie) to muzyka dla ludzi którzy własnego zdania nie mają, są pro koxami i w Simsach wyciągają 120 na KLATĘ!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

YoshiLind rap nie kończy się na tych wypromowanych, jest MULTUM artystów mniej lub bardziej znanych, którzy trzymają zajebisty poziom.

Przykład? Małpa. Ten gość to poprostu mistrz, wbił się na polską scenę jak nikt inny.

Niestety w poście nie można zamieścic kilku utworów, więc podam ci jego 'promo', oraz tytuły indywidualnych kawałków, które mam nadzieje sprawdzisz ;)

-Paznokcie

-Pozwól mi nie mówić nic

-Nie byłem nigdy

Przyjemnym typkiem jest również niejaki Tusz na Rękach:

-Cudowne lata 90-te

-Jestem słaby

Jak widać rap nie kończy się na JP i CHWDP, to czyste stereotypy które nijak mają się do rzeczywistości.

Takich kolesi mógłbym długo wymieniać, ale chyba nie ma sensu, skoro mam przeczucie, że i tak ich ludzie nie sprawdzą.

Gdyby ktoś jednak chciał pogadać o dobrych utworach, piszcie na PW :)

Opublikowano

@up To nigdy nie padło z moich ust ^^.

JP i CHWD ot co hejtuje. Glanami <3.

Przejrzę.

Up the Irons!

Opublikowano

Jak widać rap nie kończy się na JP i CHWDP, to czyste stereotypy które nijak mają się do rzeczywistości.

Takich kolesi mógłbym długo wymieniać, ale chyba nie ma sensu, skoro mam przeczucie, że i tak ich ludzie nie sprawdzą.

Gdyby ktoś jednak chciał pogadać o dobrych utworach, piszcie na PW :)

Szymchel dobrze prawisz

a co do tego kawałku co dodałeś ''cudowne lata 90'te'' to pierwsze co skojarzenie z tym kawałkiem

to były czasy ehh.. tylko wspominać

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Lubie Hemp Gru , ale o ile mi wiadomo to to nie jest rap z przekazem, rap z przekazem to grupa operacyjna.

To źle Ci wiadomo, a nazywanie grupy operacyjnej rapem to spore nadużycie.

Opublikowano

każdy rap z przekazem to chujowizna, tak paluch mowil a on takto tez jest z przekazem bo to jest przekaz rap, oldschool

1307868664-U76161.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...