Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Www.100Pompek.Pl

TheGarD

Pompki  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zaczniesz trening?

• nie
      7
    • tak
      25
    • ju? dawno wiem o tej stronie
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem na necie taki cykl 100 pompek jest tu rozpisany trening. Po ukończeniu jesteś w stanie zrobić 100 pompek jednym ciągiem. Pewnie myślicie że nie pomaga , a ja jednak myśle że pomaga , po 6 dniach robię o 10 pompek więcej :D , spróbujcie zacząć i piszcie tutaj , o efektach :) strona to : www.100pompek.pl

Zbieram +sy xD

Zaliczony ostatni dzień w przedziale 21-25, pojutrze test i 2 dni po teście kolejny lvl :D, przeszłem cały tydzień 11-20 :D , przerwy robię kiedy naprawde mnie ręcę bolą , przerw nie trzeba robic kiedy nie odczuwa sie bólu mięśni , nie poddam sie , mysle że dojdę do 100 :D , będę dawał co jakiś czas edita jak mi idzie :D , wy też dawajcie :) oraz na którym dniu sie zatrzymaliście i jest nie do przejścia , dla was :D

Opublikowano

Ja jestem dopiero na etapie zapoznawania się z tą stroną :D Ale zacznę jak na razie zrobić ok. 40 pompek ( nie trenuję codziennie )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Robię powyżej 100 :)

Przejrzałem te treningi i możecie śmiało robić, na pewno wam nie zaszkodzą :D

RAsfepN.png
Opublikowano

6 Weidera to jest czy mi się tylko wydaję ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

No to zaczynamy :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ja robie 6 weidera, juz 19 dzien :D a to tez polecam ^^ tylko ze to robi moja diewczyna ;D

Jeszcze do tego jakieś pare cwiczen z rozciaganiem i jestesmy wysportowani w 100% ;D

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

a jak myslicie czy takie robienie pompek do upadlego moze zaburzyc wzrost w okresie dojrzewania?

Nie. Oczywiście nie można tak robić codziennie.

@Cupidyn

No kurwa to przykoksiłeś. Jesteście wysportowani na 5%.

RAsfepN.png
Opublikowano

AHAH JA ROBIE 20 POMPEK ;D KOKS JESTEM

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Ja po 2 dniach zrobiłem o 20 więcej niż na początku a teraz była choroba i podupadłem troche.

Ale to napradę działa tylko, że ja robiłem te pompki częściej tzn. nie brałem pod uwagę odstępów dziennych, tylko robiłem je codziennie.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Już kiedyś robiłem a6w ale teraz chyba ponownie do tego wróce ;)

Co do tych 100 pompek to będzie ciężko je zrobić, ale poćwiczymy i zobaczymy ;D

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Ja się nie pobawie...nie chce wylądować w szpitalu na ponownym składaniu ręki...

TO gdzie ją wkładałeś ? :D 

@TOP

Zaczynam <3

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

A ja mam pytanie :) Jest tam tez to na brzuszki, a jak ja chce połączyć oba naraz ? Można tak ? Nie będzie to zbytnie przesilenie ?

Troszke u mnie z kondycja slabo i chce podciagnac :)

Opublikowano

AHAH JA ROBIE 20 POMPEK ;D KOKS JESTEM

nie jest tak źle xD , też zaczynałem z 20 a po 7 dniach wyciskam 30 :D , zacznij ćwiczyć to zobaczysz jakie będą efekty

Opublikowano

A ja mam pytanie :) Jest tam tez to na brzuszki, a jak ja chce połączyć oba naraz ? Można tak ? Nie będzie to zbytnie przesilenie ?

Troszke u mnie z kondycja slabo i chce podciagnac :)

Nie, to sa inne partie miesni, oczywiscie nie rob na sile, jesli juz nie mozesz to nie rob, mozna miesnie popalic. Uwazam, ze przerwa miedzy seriami jest wymagana, takze nie robcie nic na szybkosc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...