Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop Na Przeklęte Czy Metki W 2M

Sommer

Jak sie dorobic  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. co robic

• drop na przekletych
    • 35lvl + bojowiec + metki
    • co? co napiszecie w po?cie i jest lepsze od 2 poprzednich xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi wczoraj bylem w lesie i ubiłem metka na 75 drop- poty ;/

jadę dalej, metek na 80lvl drop- poty i dzwon na 65;/

i w lesie lata pełno smerfów i ubija te metki cud jakiegoś znaleźć ;p ale jeszcze polatam po lesie i się zobaczy. Co do dropu w 2M to nie wiem nigdy nie mialem dropa do tego i nie wiem ile wiary tam lata na metki. Jak mi nie pójdzie w lesie to się zabiorę za 2M ;p. No i oczywiście będę chodził nieraz na dt bo o tym nie pomyślałem wcześniej xD może coś się dobrego ulepszy xD

Tak jak mówiłem bez buffa i lepszej broni oraz bez metków 90lvl z red lasu i łapy dropu za dużo nie wyciągniesz.

A ja jak zaczynałem gre z eq +5/6 w miesiąc niecały zrobiłem całe +9 bez łapy dropu na metkach m2:)

Minusuj wiecej nupie:)

League of Legends

Opublikowano

Metki w m2 lub na pustynia ale trzeba riba sr +25 i eq +9.

Można też dropić medale.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Z metkow 85 jest konkretny drop sam sprawdź:) itemy z IS nawet lecą dobre bronie ku itd

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

W tydzień 100kk? HahahahahaHahahahahaHahahah chyba by z co 2 metka aura lecieć musiała albo kd+4.

Pomocnik
Opublikowano

zdecydowanie metki w m2 :]

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

@Kazica123 Oczywiście, że możliwe. Tydzien to sporo czasu. Cały dzień po szkole na metkach i wystarczy.

Teraz prawie każde KU jest dużo warte, a 100kk to tak jak ok. 25kk rok temu.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Polecam iść na metki w m2 :)

"ProDomek" po 3latach gry w metin2 postanowiłem z tym skończyć!! :))

Żegnam was!!!

Opublikowano

Sommer na jakim grasz królestwie?? tez gram na obsydianie mogli bysmy czsami popisac czy cos odezwij sie do mnie na gg : 3918695

:]

Opublikowano

Ja Ci polecam chodzic non stop na kowala i z takim eq jak masz mozesz spokojnie isc na mapki. Tylko nasuwa sie pytanie czy znasz kogos z 75+ zeby mogl Cie przeniesc i czy dasz rade odlurowac spot ;>

Opublikowano

Polecam metki na pustyni 45lv z nich najczęściej dropi kd +4 i dobre ku a przy farcie dropnie nawet kamyk

@Kozica1234 Weź kórwa zamknij sie matole istny spam przez ciebie jest

@Topic Ale i tak autor tematu wybierze co chce :)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano
xD dzisiaj wbijając 19lvl na dropie dropnoł mi naszyjnik 1500pz i wachlarz 12 inta ;p i mam pytanie czy na 21lvlu opłaca się iść na ezo dropic riby i czy będą na takim lvlu dropic ?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Gdzie dropiles? Jeśli tak dobrze CI szło to przyjmij się do gildi i oddawaj exp. Ps masz rękawice?

Opublikowano

Polecam przeklęte.

Jak masz szczeście to niezły lot leci..

w1kopiakopia.jpg

Nie zbieram + ani -!

Opublikowano

Ja polecam tak .

Z tymi metkami na 75 lv + to cięzko bo prawie kązdy wysoki lv teraz lata po red i drop tylko dobry z rękawicą

Z tym 35 lv i bojem to tylko wystarczy dobre eq np. śmiertelka +9 rib +9 śr. z 20+ berek i aura po m1 i lecisz na metki cienia z rękawicą ja tak w tydzień z rękawicą 2 kamyczki duchowe i kd +3/4 Ku nawet dobre. Tylko , problem w tym , że jak grasz na tych lepszych serwach to będzie dużo droperów latało .Aha i do gildi expa dawaj :D

I moim najlepszym sposobem jest 40 lv Buffek np . albo jakaś inna postać bez eq bez niczego nawet i kupywać kilka zbrojek +6 nimf +6 branz. +6 i ciągle DT z PT w nocy zawsze jest : p I tak ulepszasz ulepszasz i sellasz ; ]

Takim pobocznym spobem są tez np. szkaty raz wydałem na nie 100kk . I po otwarciu z tak 20-30 szkat Zjaw i 9 ogonów to lotają itemki z bonami po 1k Hp 10 na ludzi nimfy magnety party z bonami . Ale i tak to jest nie opłacalne ;]

Mój kolega zarabia kase na 30 lv z FisBotem na cały dzień i jak ma białe perły sella po 60-75kk albo inne perły i małże :)

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

kazica123

dropilem to na spocie dzikusów, mam swoją gildie na tym woju 70lvl i drop w niej jest, a rękawice kupie jak znajdę sposób na dobry drop

Raczej zrobię tego dropa na 35lvl a jak wyjdę z v2 to polatam po dt.

I zadam jeszcze raz pytanie czy na 21lvlu opłaca się dropic na ezo riby i przy okazji wbijać ten 35lvl ? chodzi bardziej o drop i mogę kopic rękawice, dropnie ten 1 rib na 2 godziny czy mniej więcej jak często?

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...