Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop Na Przeklęte Czy Metki W 2M

Sommer

Jak sie dorobic  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. co robic

• drop na przekletych
    • 35lvl + bojowiec + metki
    • co? co napiszecie w po?cie i jest lepsze od 2 poprzednich xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam woja 70lvl ale słabe eq wiec trzeba się dorobić zrobiłem dropa na przeklętych ale na 2 dni dropnienia mam jednego fmsa ;/

wiec mi się nie opłaca, może lepiej zrobić tego woja 35lvl i bojowca i iść na metki .

A może macie jakieś lepsze pomysły jak mogę się wzbogacić wym wojem 70lvl ? Piszcie w postach i dajcie punkty w ankiecie.

Wiem ze sa specjalne działy do tego ale za duży chaos tam panuje ;p

Proszę o niezamykanie tematu.

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Polecam ci metki - dropnij tak ze 2 aury dziennie na starym serwerze np feniks aura mozesz sellnac za jakies 4-5kk powiedzmy 2 aury + jakie fajne ku albo kd +4 30kk za kd woja +4 za woja mozesz nawet zarobic. 

Opublikowano

Chodź swoim wojem na metki 75 - 85. Powinienes dać radę a z nich dropia niezłe itemki

Czemu kurwa usunęliście mi sygne? Zbieram - - -

Opublikowano

kazica123

hmm nie próbowałem na metkach 75-85 ale nie mam dobrego eq i mogę nie dać rady.

eloelo122

akurat gram na starym serwie bo to obsydian (s3)

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

hmm do dt ulpeszać boga n+7/8 nimfy na+7/8 i jak trafi sie do naszyjnikow itp to niebianskich łez cos rob oczywiście all kupujesza wcesniej +5/6

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

o lol to dla jasności powiem ze mam boga+8 tarcze na 61+9 nimfe+7 na expa, reszta to branza 500hp, ebony+8, buty 1k hp razem 10k hp bodziak skile M4 M4 M5 M3 ale i tak słabo bo z bufem ogarniam 2-3 grupek w v2 ;/ bardziej chciałbym uzbierać na stale i jakiegoś złodzieja na pvp

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Hehe z takim eq to się nawet nie zastanawiaj tylko lec na metki 75+. Po co marnować kase na dropa jak i tak nie będzie zachwycjacego dropu. Ps mój kumpel 48 lv Ubil metka 75 tylko drop - poty ale co się dziwić:) a z tych metkow rzadko dropi gowno:) czasem może być fart - stalka lub coś z IS :)

Opublikowano

Bojowiec 35lvl i na metki w m2, teraz wiele osob zrezygnowalo z tego. Po biciu metkow 2-4h idziesz 1 postacia na DT i ulepszasz 61 na +7/8/9 i znów wracasz na dropka.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

@3i4 x Up po Huja metki w m2 jak z takim eq jak on ma to może spokojnie bić metki 75+. Pomysł trochę jaki drop był by lepszy.z gównianego metka 35 czy z metina np 80... A na dodatek musiałby wydać na eq dla dropa + zrobienie bojowca. Eh. Z metka 35 nie może polecieć np stalka itemy z IS lub czy kamyk duchowy. A z metka 75+ ho, same cuda. Z metina 35 cudem CI poleci kd+4 lub dobre ku tak to same śmieci. Pomysł.. Po co marnować kase na dropa jak twoja główna postać miałaby lepszy dochód z tych metinów.

Opublikowano

Tak, tylko że z metków na 75 i 80 dropi taki szit ze rece opadaja, jak dropna potki to juz jest dobrze.

Edit: Stalki dropia od 86lv'a w Red Lesie.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Up sam jesteś shit i się gowno znasz. Potki.Hah dobre. Szkoda że jesteś taki Pierdolniety:) pograles na priv i myślisz nie wiadomo co. Poczytal chociaż by na wiki metin lub popytaj wysokich lv w grze cioto potem się udzielaj. Eh. Pozdro. W metkow 80+ też dropia stalki cymbale i skocz pisac na żółto

Opublikowano

Myślę, że co do Pana kazica123 powinno się zastosować jakąś karę, może nauczy się pokory i kultury, chociaż w cuda nie wierzę.

Co do tematu: spróbuj na te metki 75+, jeżeli nie dasz rady, to polecam m3, chociaż zarobek nie wydaje się duży. Podrzucam Ci poradnik co i jak w Imha robić.

http://www.mpcforum.pl/topic/159571-tut-ankieta-m3-czyli-koniec-z-zadawaniem-pytan/

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chodź swoim wojem na metki 75 - 85. Powinienes dać radę a z nich dropia niezłe itemki

To ty się nie znasz z metków 75+ nie dropią stalki dopóki nie wbijesz 86lvl wiem bo grałem an plu 79lvlem.

MEtków jest okropnie mało bo pełno ludzi się na nie rzuca a poważniejszy drop jest dopiero z metków 90lvl które na farcie dedniesz z 5sztuk max na dzien.

Radze zrobić dropa 50lvl i na metki diabła.Ubijasz ich okolo 10dziennie z normalnym fartem z czego z lapa dropu dorobisz sie kilku kamykow.

Minusuj dalej:D

League of Legends

Opublikowano

Kara? Czytaj reg bluzgi są dozwolone więc siedz cicho. Up ty jesteś jakiś n3o Właśnie metki w red i lungsam są "odrzucane" a z własnego dos. Wiem że na sohan codziennie kręci się na każdym CH conajmniej po 3 osoby. A z metinów 80+ jest konkretny drop nikt z was nie miał mi pl 70+ lv tylko wszyscy siebie popieracie tym postem co napisał bodajże Cupidyn. Po prostu szkoda mi was. Jak to mówicie z metkow 75 i wyżej dropi shit. Ok. Wybierzcie się do red lasu(jak wgl umiecie tam dojść czy dojechać) i szukajcie może ktoś akurat będzie walił metina np 85. Wtedy postój chwilę cymbale i popatrz czy RZECZYWIŚCIE DROPNĄ MU TYLKO POTY:) To mój ostatni post nie udzielam się już bo wszystkie dzieci się rzucają na mnie. Niestety dla was przykrą wiad - mam was w dupie:) do autora tematu ubij kilka np 10 metinów w przedziale 75-85 i zobacz Co CI dropnie zamiast marnować czas na robienie bezsensownego dropa do m2. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ale ty naprawte kazica żalowa jestes. Na plu 79lvlem gram:< i z metkow 90lvl jest jakis sensowny drop a on nie da rady tym metkom. Z reszty metkow szansa na kamyk jest nikla a jest ich malo bo duzo ludzi teraz ma duzy lvl i jezdzi po red lesie.

PRIV TO NIE PL!

Edit: Co za dziecko już mnie zminusowalo:<

League of Legends

Opublikowano

Hahahahaha teraz to się usmialem. O Kurwa! Ale cięta riposta z dzieckiem neo! Jak już mówiłem nie udzielam się w tym spamie dzieci:*:*:* do autora wypróbuj sam i osądz:)

Opublikowano

Hahahahaha teraz to się usmialem. O Kurwa! Ale cięta riposta z dzieckiem neo! Jak już mówiłem nie udzielam się w tym spamie dzieci:*:*:* do autora wypróbuj sam i osądz:)

Nao to ty bo nie wiesz co to PL.

A jak piszesz ze sie nie udzielasz to wypad.

Ja z lapa dropu na 79lvl z metka 90lvl x 3 w 4h:< dropnalem ku berek i jakies smieci. A ty mi wmawiasz ze z metkow 85 75 leci lepiej. Mowie ci idz graj na privy a nie Pl jak sie nie znasz.

Ja też umiem kliknąć minus a:< Ale nie jestem nao by za nic komuś dawać.

League of Legends

Opublikowano
:) popatrz co piszesz downie:)"nao" Hmm a co to takiego:* można się nieźle usmiać. To że ty nawet nie potrafisz grać na priv to twoja sprawa jak to że kupiłeś na allegro 79 lv i sie podniecasz:) ja już tu nie pisze tylko będę czytał to co piszesz to się przynajmniej pośmieję:-*

Opublikowano

1.To mi się śmiać się chce z ciebie gdy czytam co piszesz(tylko wyzywać potrafisz).

2.Nie miałeś na PLu pewnie nigdy 75+ więc się nie odzywaj.

3.Priv to w dzień masz 30lvl a potem po tygodniu 70 więc nie wiem co w tym trudnego.

4.Nie kupiłem konta na allegro to że nie umiesz wbić 79 to nie moja wina:<

5.I dobrze idź z tego forum w ogóle.

Top: Sam sobie zobacz które ci przyniesie więcej zysków :<

League of Legends

Opublikowano

Osobiscie proponowal bym Ci metki w m2 i od czasu do czasu skoczyc ubic besty na orkach. Co do bestow wpadasz ubijasz 8 sztuk i cos cennego napewno dropnie ;) Plusem tej opcji jest to, ze besty odradzaja sie w tych amych miejscach i to raczej czesto. Na jednej mapie wystepuje ich 8 sztuk wiec wpadasz ubijasz i mozesz wracac do m2 na metiny.

:)
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi wczoraj bylem w lesie i ubiłem metka na 75 drop- poty ;/

jadę dalej, metek na 80lvl drop- poty i dzwon na 65;/

i w lesie lata pełno smerfów i ubija te metki cud jakiegoś znaleźć ;p ale jeszcze polatam po lesie i się zobaczy. Co do dropu w 2M to nie wiem nigdy nie mialem dropa do tego i nie wiem ile wiary tam lata na metki. Jak mi nie pójdzie w lesie to się zabiorę za 2M ;p. No i oczywiście będę chodził nieraz na dt bo o tym nie pomyślałem wcześniej xD może coś się dobrego ulepszy xD

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...