Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer Black Galaxy

Wojtus007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to się zajmij swoim serwerem.

robię to co potrafię i to co znalazłem na forach

To najpierw zrób coś porządnego, a nie dajesz praktycznie nie zmodyfikowaną xnovę do gry...

Zrób jakąś zamkniętą betę.

bs_2.png

Opublikowano

No dobra drugi raz piszę takiego posta o podobnej tematyce. Sam święty nie jestem ale wiele rzeczy przeszkadza.

A więc zacznijmy od banów ;) Może to się wydać dziwne że pisze to teraz bo sam jestem zbanowany. Oczywiście powody dlaczego pisze o banach jako pierwszą część napisze później.

Więc Nethar sobie grał na zwykłym koncie po czym został GO na serwerze wszystko było OK tłukliśmy się na serwerze mając zabawę aż nagle zagalopowałem się i bum bash 7 ataków :D Nethar dostał bana za multikonto na swoje prywatne konto oraz na konto GO. Za co ? Za multikonto mimo że Twórca Serwera kazał mu je stworzyć ;) Wnioski wyciągnijcie sobie sami. Drugi raz dostałem za bash tylko że II stopnia o którym nie chcę się rozpisywać aczkolwiek dopiero po +/- 30 godzinach na zbanowanym koncie został włączony urlop a powinien być od razu... ( ^^ )

Druga sprawa: Bugi

Mimo pisania na forum o bugach one nadal występują i niestety nie widać progresu z pozbywaniem się ich, a szkoda bo bez bugów byłoby lepiej ciekawiej i łatwiej na serwerze. Najgorszy to chyba magazyny które były kilka razy poprawiane z mizernym skutkiem lub naprawa starczała na kilka poziomów.

Trzecia sprawa: Układy chociażby ;)

Nethar nie wiem czy pamiętasz ale Sam Wiesz Kto pisał mi że zbanuje mnie tylko po to żebyś się odczepił od tej sprawy która była. Jak sam się domyślasz "uciszyć" i niech będzie jeszcze pomaganie w tajniacki sposób surowcami niektórych. Tak ja dostałem w nagrodę kilka KKKK każdego surowca więc wiem co pisze aczkolwiek to było za aktywność na forum. Ciekawe jak inni są "nagradzani" bo pojawienie się 300kkk ptk u gracza z jedną planetą i EKO na 50 lvlu w kilka godzin jest dziwne prawda?

Czwarta a zarazem najbardziej niepokojąca sprawa : Infiltracja ;D

Cyt. ,,Posiadam wgląd do wszystkich korespondencji. Między innymi widziałem Wasze wulgarne wiadomości." Tak więc brak najmniejszej prywatności na serwerze i każda wasza rozmowa była, jest i będzie sprawdzana co tam sobie piszecie np. z sojusznikami.

Wiem że dużo napisałem i 90% ludzi tego nie przeczyta ale przy pisaniu długich tekstów wlicza mi się dużo kliknięć do projektu whatpulse.org ;D

I nie pisałem tego przez to co się stało. Miałem pisać to od dawna ale prawdę mówiąc gra mnie wciągnęła i bugi schodziły na dalszy plan na rzecz trzymania w garści wszystkich graczy poprzez ciągłe złowanie flot ^^

Chciałbym też pozdrowić Oskara aka Czop ;D No i Caradriela z serwera z którym było ciekawie i szkoda że tak to się skończyło.

238626.jpg]
Opublikowano

No dobra drugi raz piszę takiego posta o podobnej tematyce. Sam święty nie jestem ale wiele rzeczy przeszkadza.

A więc zacznijmy od banów ;) Może to się wydać dziwne że pisze to teraz bo sam jestem zbanowany. Oczywiście powody dlaczego pisze o banach jako pierwszą część napisze później.

Więc Nethar sobie grał na zwykłym koncie po czym został GO na serwerze wszystko było OK tłukliśmy się na serwerze mając zabawę aż nagle zagalopowałem się i bum bash 7 ataków :D Nethar dostał bana za multikonto na swoje prywatne konto oraz na konto GO. Za co ? Za multikonto mimo że Twórca Serwera kazał mu je stworzyć ;) Wnioski wyciągnijcie sobie sami. Drugi raz dostałem za bash tylko że II stopnia o którym nie chcę się rozpisywać aczkolwiek dopiero po +/- 30 godzinach na zbanowanym koncie został włączony urlop a powinien być od razu... ( ^^ )

Druga sprawa: Bugi

Mimo pisania na forum o bugach one nadal występują i niestety nie widać progresu z pozbywaniem się ich, a szkoda bo bez bugów byłoby lepiej ciekawiej i łatwiej na serwerze. Najgorszy to chyba magazyny które były kilka razy poprawiane z mizernym skutkiem lub naprawa starczała na kilka poziomów.

Trzecia sprawa: Układy chociażby ;)

Nethar nie wiem czy pamiętasz ale Sam Wiesz Kto pisał mi że zbanuje mnie tylko po to żebyś się odczepił od tej sprawy która była. Jak sam się domyślasz "uciszyć" i niech będzie jeszcze pomaganie w tajniacki sposób surowcami niektórych. Tak ja dostałem w nagrodę kilka KKKK każdego surowca więc wiem co pisze aczkolwiek to było za aktywność na forum. Ciekawe jak inni są "nagradzani" bo pojawienie się 300kkk ptk u gracza z jedną planetą i EKO na 50 lvlu w kilka godzin jest dziwne prawda?

Czwarta a zarazem najbardziej niepokojąca sprawa : Infiltracja ;D

Cyt. ,,Posiadam wgląd do wszystkich korespondencji. Między innymi widziałem Wasze wulgarne wiadomości." Tak więc brak najmniejszej prywatności na serwerze i każda wasza rozmowa była, jest i będzie sprawdzana co tam sobie piszecie np. z sojusznikami.

Wiem że dużo napisałem i 90% ludzi tego nie przeczyta ale przy pisaniu długich tekstów wlicza mi się dużo kliknięć do projektu whatpulse.org ;D

I nie pisałem tego przez to co się stało. Miałem pisać to od dawna ale prawdę mówiąc gra mnie wciągnęła i bugi schodziły na dalszy plan na rzecz trzymania w garści wszystkich graczy poprzez ciągłe złowanie flot ^^

Chciałbym też pozdrowić Oskara aka Czop ;D No i Caradriela z serwera z którym było ciekawie i szkoda że tak to się skończyło.

No teraz to mnie tak zadziwiłeś że ja pitole...Piałem kilka razy do Dexusa że w grze jest faworyzacja graczy. On za moje posty straszył mnie że jeszcze raz i dostanę perma. Teraz widze co tak na prawdę dzieje się na serwerze i mam go już głęboko w dupie. Moge dostać bana, możesz mi zablokować ip, mam wyjebane...Rób co chcesz. Okłamywałeś mnie za każdym razem kiedy pisałem że coś z serwerem nie jest ok. Już pomijam to konto administracyjne bo zrobiłem Ci na serwerze porządek (moim sposobem).

Ps.

Ty dwulicowy skur@#synu, w dupę sobie wsadź ten popierdolony serwer, na maxa zbugowany i faworyzowany przez takich jak ty i samego Ciebie. Na serwerze są lagi, nie wiem czy przez to nieudolne przygotowanie u2. Ja na nowym uni grać nie będę gdyż po tym co przeczytałem wiem kim jesteś i powinieneś wstydzić się za posty które pisałeś mi jak zrobiłem porządek po swojemu. Zmieszałeś mnie z błotem, wygarnąłeś mi że nie jestem godny grać na tym serwerze a taka jest prawda że ty nie jesteś godny go prowadzić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolejny przykład wspomagania i faworyzowania.

Flota za 600kkk ptk w zrobiona w kilka godzin przez gracza który ma kopalnie 50 lvl ;)

238626.jpg]
Opublikowano

1. Chcecie porządku proszę bardzo.

Wszystkie konto o takim samym IP, które nie zostały zgłoszone z podaniem powodu zgodnego z Regulaminami zostaną zablokowane.

2. Caradriel (Nethar) zgodnie z Tabelą Kar zostaniesz wykluczony z gry (konto - Korgan)

3. Nagroda była za aktywność na forum. Dawałeś pomysły statków itp.

4. Nikogo nie faworyzuje. Grają tu osoby, które znam z innej gry i jakoś im nie pomagam, nie macie nawet pojęcia kto to.

5. Każdy Administratora silnika XNova ma dostęp do wiadomości graczy. Jest to pewien sposób na kontrolę bush'u push'u wulgaryzmów i innych wykroczeń przewidzianych przez Regulamin, bądź Tabelę Kar.

6. Nikt Was nie zmusza do gry na tym serwerze. Nie chcesz? To nie graj ! Proste?

7. Chcesz się pozbyć bugów? Zrób serwer i zobacz jakie to nie jest proste jak się wydaje. Wejdź w rolę Administratora i wtedy ja się będe z Ciebie śmiał.

Korzystając z okazji proszę o ukaranie Nethar za wypowiedź:

Ty dwulicowy skur@#synu, w dupę sobie wsadź ten popierdolony serwer, na maxa zbugowany i faworyzowany przez takich jak ty i samego Ciebie. Na serwerze są lagi, nie wiem czy przez to nieudolne przygotowanie u2. Ja na nowym uni grać nie będę gdyż po tym co przeczytałem wiem kim jesteś i powinieneś wstydzić się za posty które pisałeś mi jak zrobiłem porządek po swojemu. Zmieszałeś mnie z błotem, wygarnąłeś mi że nie jestem godny grać na tym serwerze a taka jest prawda że ty nie jesteś godny go prowadzić.

8. Bana dostałeś słusznie za bush już Ci to na Forum Serwera tłumaczyłem i więcej nie będę. Popełniłeś drugi raz identyczne wykroczenie związku z czym zostałeś ukarany za bush II stopnia (trochę czytania ze zrozumieniem).

9. Nie pamiętam który to był punkt Regulaminu, ale jest wyraźnie napisane:

Administrator może podejmować decyzje sprzeczne z tabelą kar.

Rejestrując się akceptujesz je.

10. Nie każdy ma czas siedzieć przed komputerem 24 godziny w 7 dni w tygodniu.

11. Konto Caradriel zostało zbanowane za wiadomy incydent. (między innymi Ty mnie o tym informowałeś). Konto Nethar zostało zablokowane za multikonto, ponieważ Caradriel mógł się odbanować związku z czym został wykluczony z oferty gry, a krócej bło napisać multi=Caradriel co za tym idzie ,aby patrzeć na powód bana wystarczy zobaczyć za co był zbanowany Caradriel.

To ty Nethar jesteś kawałem gnidy, które nie potrafi nic zrobić sam tylko oczernia i krytykuje innych. Zrób serwer włamie się i ja rozwalę Ci cały serwer. Dlaczego? Zrobię to co Ty, czyli porządek.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kurwa jebany matole i baranie, napisz mi co spierdolilem na twoim serwerze ? Ja za to napiszę Ci co sam spierdoliłeś:

1. SPIERDOLILES WSZYSTKO CZAISZ ?

2.^

3.^

Gówno warty twój serwer i gówno warty jestes ty. Koniec zabawy, koniec z miłymi słowami, koniec z grą na tym gównie. Zastanów się co zrobiłeś źle i dlaczego już nikt nie gra na tym gównie. A potem napisz posta z przeprosinami.

KONIEC !

ps. Dziekuje za warna którego zapewne dostanę :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm zgłaszałem grę z jednego IP teraz wchodzę i nie trudno się domyślić a to ciekawę... Na forum nic nie zrobiłem i też to samo ciekawe ^^

,,Jest to pewien sposób na kontrolę bush'u push'u wulgaryzmów i innych wykroczeń przewidzianych przez Regulamin, bądź Tabelę Kar." Szpiegowanie graczy na każdym kroku nie jest w porządku. Teraz wiem ze bany za push mogły lecieć nawet za ataki na nieaktywnych graczy.

Surkę dostałem przed napisaniem swoich pomysłów. Na forum pisałem o bugach na serwerze i nikt nic nie robił w kierunku ich usunięcia !

Co do regulaminu to jest problem, przy rejestracji konta nie ma wyświetlonego regulaminu więc akceptujemy w ciemno, dopiero po zalogowaniu dostajemy szansę przeczytania.

Pozdro Nethar ;D

238626.jpg]
Opublikowano

1. report

2. Nie dostaniesz przeprosin.

@Reaper

Wykluczony z ofert gry = ban IP/login (na twoją prośbę)

Masz możliwość zobaczenia Regulaminu na forum podczas rejestracji jest wyraźnie napisane Akceptuje zasady

userbarwb.png

Opublikowano

Jakby nie patrzeć serwer umiera i coraz mniej ludzi jest online ( średnio już 2-3 osoby ).

Na moją prośbę ? Ciekawe co takiego zrobiłem ;)

Zgłosiłem multikonto a teraz taki cyrk robisz? No ładnie.

238626.jpg]
Opublikowano

Chciałeś regulaminowo to zrobiłem regulaminowo.

Powód: wgląd do uni podczas bana jest niezgodny z regulaminem = ban.

Nie cyrk tylko ty chciałeś nie faworyzowania.

Zastanawia mnie tylko jedna sprawa.

Caradriel (Nethar) nie nadajesz się na żadne stanowisko Operatora, czy kogokolwiek w Zespole Gry. Dlaczego? Nie potrafisz trzymać języka za zębami. Obiecałeś, że nic nie wyjdzie poza Zespół gry. Co się stało?

Reaper dowiedział się o Twoim koncie Operatora, które ja Ci kazałem zrobić. Hmmm od kogo? Od Ciebie tylko Ty o tym wiedziałeś

userbarwb.png

Opublikowano

Hmm grałem z bratem na jednym komputerze i postanowił sobie zrobić konto. Teraz obaj mamy zbanowane konto za byle co mimo zgloszonego multikonta . Ładnie ;)

238626.jpg]
Opublikowano

powinienes miec na imie Czarek.

Czarujesz i to jak.

Hmm grałem z bratem na jednym komputerze i postanowił sobie zrobić konto. Teraz obaj mamy zbanowane konto za byle co mimo zgloszonego multikonta . Ładnie wink.gif

Jako powód multikonta podałeś:

Zrobione dla wglądu w Uni/ do oddania ;)

Dosłownie (skopiowane ze zgłoszenia)

To wkońcu jak jest? Konto do wglądu w uni i oddania czy brata?

Zastanów się najpierw ze trzy razy a potem napisz.....

userbarwb.png

Opublikowano

Tak konto stworzone na początku przeze podczas 3dniowego bana dla wglądu do uni. Później napisałem przecież na forum że jest do oddania i to jest fakt, niestety plany się zmieniły i młodszy brat je zechciał ;)

I Dawid mam na imie;)

Pozdro dla Krula Czopuf ^^

238626.jpg]
Opublikowano

Serwer zostaje zamknięty. Dlaczego?

Mam dość komentarzy. Posłucham się pewnej osoby z tej forum:" co byś nie zrobił zawsze się komuś nie będzie podobać i przeszkadzać, lepiej nic nie rób i niech sami sobie radzą"

Czy będzie reaktywacja?

Może tak może nie. Jeśli tak na pewno tego tutaj nie napiszę.

Czy dla wszystkich?

Wszystkich poza MPC Forum (nie wszystkimi, niektórzy są w porządku, ale jest ich za mało)

Proszę modka o zamknięcie tematu.

userbarwb.png

Opublikowano

No i serwer zmarł śmiercią naturalną. Wczoraj zostały pobanowane jedyne osoby które były w miarę często online ^^

238626.jpg]
Opublikowano

jakoś się nic nie zmieniło nadal są osoby które grają (zmieniające się 3-4 osoby)

nie spamujcie i postów nie nabijajcie bo dl Was serwer nie istnieje.

userbarwb.png

Opublikowano

(...)

Proszę modka o zamknięcie tematu.

Już, już :)

Nie potrzeba tutaj kłótni.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...