Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Serwer Black Galaxy

Wojtus007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
70134004864074417951.png

Witajcie!

Chcesz zacząć nową przygode? Inne serwery przy takim cacku wymiękają!

54918083230643357511.png

http://www.blackgalaxy.pl

lub Przenieś mnie

31961499948365372279.png

http://www.blackgalaxy.pl/reg.php

lub Przenieś mnie

15188395781575708067.png

http://forum.blackgalaxy.pl

lub Przenieś mnie

96525055474044809776.png

http://support.blackgalaxy.pl

lub Przenieś mnie

99319282254539002108.png

Rekrutacja

OTWARTA

Szczegółowe informacje na temat jakie stanowiska wymagania itp. znajdują się na forum

Forum jest w tej chwili ulepszane.

Potrzebujemy stylu forum pod nasz skrypt, więc jeżeli ktoś posiada jakiś fajny i pasujący do tematyki gry zapraszamy do kontaktu z

Administracją poprzez System Zgłoszeń

Kontakt z Administracją Serwera

Poprzez forum, bądź System Zgłoszeń.

Podoba się? Daj +++ To nic nie kosztuje.

Jeżeli Ci się nie podoba napisz co byś zmienił a My to postaramy się zrobić i nie dawaj ----

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Szybko i stabilnie póki co ;) Nie ma lagów. szybko się wszystko buduje i wydobywa jedyny minus to kolejka 5000 ;/

Póki co to polecam

Edit: Błąd z magazynem jest który niestety zniechęca do gry. Mimo wszystko jeśli ktoś jest cierpliwy to może sobie pograć ^^ ( Ja sobie już darowałem )

Problemy z wysyłką surowców <<zadnych przecinkĂłw itp tylko cyfry<<

Reaper pass 12345a jeśli ktoś chciałby moje konto ;pp

http://www.blackgalaxy.pl/records.php xD

238626.jpg]
Opublikowano

Wszystkie pomysły propozycje zmian itp. proszę zgłaszać przez System Zgłoszeń.

Jeżeli Administracji projekt się spodoba skieruje Was do publikacji na forum w postaci Ankiety.

Czy Wasz pomysł przejdzie zadecyduje demokracja :)

userbarwb.png

Opublikowano

Właśnie zacząłem i szczerze mówiąc to magazyny są jedną wielką porażką. No ale poczekamy zobaczymy...Literówki na każdym kroku.

Zrobiłem magazyn metalu na 14 poziom i na 15 już sie nie da, ponieważ cena budowy to 32kk metalu a max na planecie to 31kk -_-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Już informowałem że mogą być bugi i inne problemy.

Wszystkie zauważone tego typu rzeczy proszę zgłaszać przez System Zgłoszeń. Po to ten System został wdrożony, żeby z niego korzystać.

Nie ma gry doskonałej. Każda zawiera jakiś błąd. Po prostu o tym nie wiemy lub nie zauważamy.

Sam wszystkiego nie jestem w stanie ogarnąć.

Wszystkie zgłoszone problemy będą usuwane.

Bez tych zgłoszeń nic nie zdziałamy. Skąd mamy o nich wiedzieć jak nie bezpośrednio od graczy.

Magazyny za chwilę zostaną naprawione.

Odpowiedni komunikat pojawi się na forum.

2@Edit

1. Problem z flotą rozwiązany.

2. Problem z magazynami także został rozwiązany. Przykładowo na poziomie 12 pojemność wynosi ponad 50 mln.

Za utrudnienia przepraszamy.

Jeszcze raz chciałbym przypomnieć., aby WSZYSTKIE znalezione bugi, błędy, problemy zgłaszać przez System Zgłoszeń.

Po zgłoszonych problemach przez jednego graczy w Systemie Zgłoszeń problemy przez niego zgłoszone zostały rozwiązane.

userbarwb.png

Opublikowano

Mi tylko przeszkadza ilość pól na planecie 2x większa czyli około 500 i będzie zajebisty serwer... ale takto polecam :) Jeden z lepszych na jakim grałem.

579571423327107377857.png

Opublikowano

zmieniłem troszkę reklamę dzięki naszemu graczowi (danio2223)

Tak jak pisałem potrzebujemy Ekipy.

Rekrutacja Operatorów wstrzymana, chyba że jesteś doświadczony i znasz się na tym. Możesz zostać programistą.

Potrzebujemy grafika i Moderatorów Forum.

ZAPRASZAM NA SERWER.

Pola zostaną zwiększone,

userbarwb.png

Opublikowano

Witam, serdecznie zapraszam na serwer. Narazie mało graczy i są wielkie możliwości na bycie w top.

Proszę przy okazji rejestrować się na forum gdyż tam rozwiązujemy problemy oraz dyskutujemy o poprawie warunków gry.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam bo speed jest fajny i nie trzeba czekać całego dnia żeby 1kkk surki zdobyć tylko max godzinę ;)

Wkurza trochę kolejka ale da się przeżyć.

PS Wbijajcie bo nie mam kogo złomować ;<

238626.jpg]
Opublikowano

Kolejka budowania zwiększona do 1.000.000

Planujemy otworzyć Uni2 z niskimi ratami i kontem Pro.

To kiedy zostanie uruchomione zależy od ilości graczy i zainteresowania serwerem.

Uni2 zostanie otwarte nie wcześniej niż zostanie usunięte większość bugów (znanych).

userbarwb.png

Opublikowano

Piszcie do znajomych żeby się rejestrowali jeśli szukają serwera bez lagów,z dużą prędkością. Z Prośbami u Dexusa nie ma. Chcieliśmy większe magazyny i kolejke i dostaliśmy ;)

238626.jpg]
Opublikowano

Proszę o kontakt z osobami, które mają informacje o bugach w XNova 1.1A i o ich ew. rozwiązaniach. Tych rozwiązań niekoniecznie.

userbarwb.png

Opublikowano

Gracz o którym mowa dostał bana na 900 dni. Konto Operatora jest pozbawione uprawnień i zbanowane. Ty dostałeś 3 dni za bash. Przyznaj uczciwie złamałeś zasady. Nie chcę abyś kończył grę. Możesz po 3 dniach znowu grać. Caradriel (Nethar) już nie.

@edit

Dzięki za --- odwdzięczę się w podobny sposób i zrobię to co ty wstawię Ci wszędzie minusy w tym temacie.

userbarwb.png

Opublikowano

Wojtus007

Nie ja minusowałem >.< Za temat dałem plusika ;)

Wiem że złamałem zasadę basha , ale zdenerwowało mnie to co zrobił Caradriel i nagroda od Ciebie dla niego ;)

ps Masz buga z falangą ;D Nie wykrywa lecących flot,sprawdzałem z Pajączkiem to.

238626.jpg]
Opublikowano

Dostał nagrodę i to surową:

beztytuuaa.png

Jesli masz z nim kontakt to jesli nie moze sie zalogowac niech sie do mnie zglosi przez system zgloszen.

@edit

Tak z urlopem

userbarwb.png

Opublikowano

Reaper dostał na 3 dni za bash ale za używanie programów łamiących regulamin to już nie...Ja dostałem perma za to że naprawiłem twoje błędy. Nawet nie miałeś odwagi mi o tym napisać tylko zwlekałeś z tą decyzją...Pisałeś że narazie mnie nie zbanujesz a tu proszę...Wylogowałem się i już ban. Gówniarskie zachowanie.

ps. Na screenie widac że zbanowałeś konto Nethar które było kontem administracyjnym. Sam kazałeś mi je zrobić a teraz banujesz za multikonto -_-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdybyś pomyślał to byś wiedział, że na razie, ale w związku z powyższym przyznałem Reaporowi rację. Są dowody na Twoje włamanie, zmianę haseł itp.

Ty jako Operator nie powinieneś kwestionować moich decyzji i ich tolerowanie. Ty swoim zachowaniem naraziłeś serwer na uszkodzenie. Nie wiem co jeszcze zrobiłeś siedząc w bazie.

Na forum na pewno już nie wejdziesz. Chyba o tym już wiesz? (zablokowane IP, e-mail, nicki). Masz szansę zagrać na nowym Uni. Straciłeś zaufanie i nie dostaniesz nigdy więcej takich uprawnień.

Nie masz żadnych dowodów na używanie "tego oprogramowania" - "mapa ogame". Wykorzystałeś konto Operatora, aby pomóc swojemu koncie w grze. Informowałem Cię, że nigdy nie wolno Ci tego zrobić, ani ujawniać swojej obecności w Zespole. A ty przeciwnie poinformowałeś Reaper'a, że go obserwujesz i jak go złapiesz dostanie bana.

Złapałeś na bash - dostał bana (pomylił się o 1 atak).

Skany nie wchodzą w bash.

Konto Nethar zostało zablokowane, ponieważ zostałeś wykluczony z gry na Uni1. Zostało także pozbawione uprawnień.

Tak bardzo upominałeś się o wyciąganie konsekwencji od niego, że się zapomniałeś i wleciałeś we własną pułapkę.

Chcesz regulaminowo proszę bardzo. Tak bardzo o to się wykłócałeś na forum.

Dodam na koniec tylko pewien cytat:

"Kto mieczem wojuje od miecza ginie."

userbarwb.png

Opublikowano

Gdybyś pomyślał to byś wiedział, że na razie, ale w związku z powyższym przyznałem Reaporowi rację. Są dowody na Twoje włamanie, zmianę haseł itp.

Ty jako Operator nie powinieneś kwestionować moich decyzji i ich tolerowanie. Ty swoim zachowaniem naraziłeś serwer na uszkodzenie. Nie wiem co jeszcze zrobiłeś siedząc w bazie.

Na forum na pewno już nie wejdziesz. Chyba o tym już wiesz? (zablokowane IP, e-mail, nicki). Masz szansę zagrać na nowym Uni. Straciłeś zaufanie i nie dostaniesz nigdy więcej takich uprawnień.

Nie masz żadnych dowodów na używanie "tego oprogramowania" - "mapa ogame". Wykorzystałeś konto Operatora, aby pomóc swojemu koncie w grze. Informowałem Cię, że nigdy nie wolno Ci tego zrobić, ani ujawniać swojej obecności w Zespole. A ty przeciwnie poinformowałeś Reaper'a, że go obserwujesz i jak go złapiesz dostanie bana.

Złapałeś na bash - dostał bana (pomylił się o 1 atak).

Skany nie wchodzą w bash.

Konto Nethar zostało zablokowane, ponieważ zostałeś wykluczony z gry na Uni1. Zostało także pozbawione uprawnień.

Tak bardzo upominałeś się o wyciąganie konsekwencji od niego, że się zapomniałeś i wleciałeś we własną pułapkę.

Chcesz regulaminowo proszę bardzo. Tak bardzo o to się wykłócałeś na forum.

Dodam na koniec tylko pewien cytat:

"Na forum na pewno już nie wejdziesz. Chyba o tym już wiesz? (zablokowane IP, e-mail, nicki). Masz szansę zagrać na nowym Uni. Straciłeś zaufanie i nie dostaniesz nigdy więcej takich uprawnień."

Dla chcącego nic trudnego ^^ właśnie wbiłem na forum.

Abyś ty się teraz na tym nie przejechał...

Napisałem do Ciebie przez system zgłoszeń i proszę abyś nie oczerniał mnie na tym forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie oczerniam tylko pisze prawdę.

Twoje emocjonalne podejście na tym stanowisku jest niedopuszczalne

.

Jeżeli wszedłeś na forum to zaraz sprawdzę IP, e-mail i znowu będę mógł Cię zablokować.

userbarwb.png

Opublikowano

A już myślałem, że skoro temat tak się rozrósł to i gra będzie nieco lepsza.

Myliłem się. Administracja nie potrafi załatać nawet najprostszego buga. Dodatkowo, w każdej chwili można uzyskać dostęp do konta Administratora z pozycji zwykłego gracza...

Dziwię się wam ludzie, że przyciągają was tak marne serwery, kiedy tuż obok są o wiele lepsze, może nie tak szybkie jak te (bo po co, jak tworzyć serwer to nie na kilka dni) ale na 100% o wiele lepsze pod względem Technicznym...

bs_2.png

Opublikowano

Tak jest dobry to zrób swój i go prowadź.

Komentować każdy debil za przeproszeniem może. Ale samemu coś zrobić to już ciężko.

userbarwb.png

Opublikowano

Tak jest dobry to zrób swój i go prowadź.

Komentować każdy debil za przeproszeniem może. Ale samemu coś zrobić to już ciężko.

To spójrz do mojej sygnaturki i się przekonasz że mam prawdo do takiego komentowania.

bs_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...