Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Diwang2

Posterik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diwang2 mmm to było coś :P:D Bez 1hit i dmg hacka super się grało ciągła wojna z chińczykami. :) Jak by się udało jakieś spolszczenie zrobić to by było super. Widziałem że są tam 2 serwery nie wiem na jakiej zasadzie to działa czy to są 2 osobne. Raczej tak (dx i wt). :)

diabla.jpg

Dobre czasy :D:D heh..

Pozdrowienia dla wszystkich ze starego Diwang2 :D:D:D

Aktualnie tylko s25

Opublikowano

hehe oj monster :D ale niestety starych postaci nie ma a spolszczenie nie da się zrobić ;/

Edit: widzę że screna masz z naszej gildii :D (ja szef Ty zastępca) xD ja formata robiłem parę dni temu i mi się screny usunęły a miałem ich sporo :D

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

O I to jak jeszcze wszyscy graliśmy w jinno :) też mam jeszcze parę screanów chyba.

PS. spróbuje spolszczyć klienta.

Opublikowano

DiWang2 ten stary był świetny, dużo się grało, ludzie świetni :)

btw działa to wszystko na tych samych zasadach? po brylki do smoka a potem do kowala na zmiane broni na 100lvl?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

a w ogóle ktoś próbuje spolszczyć tego clienta bo jak co ja mogę się zabrać za jego edytowanie ale dopiero w sobotę wieczorem :)

Agres 

gladormt2 s2 - ON

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...