Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Prawda O Mpc ;]

xxkakaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osama czy jak Ci tam człowieku, o czym ty w ogóle pierdolisz? Może o jakim incydencie być łaskaw był napisać, bo wyobraź sobie, że jako administrator twoje sprawy nie były najważniejsze, było ich mnóstwo i każda miała inne zakończenie. Nigdy i nigdzie i nikomu nie powiedziałem, że jestem bez winy. Nawet tą sytuację, o której jest mowa w podcaście obwiniam siebie, bo nic w tym kierunku nie zrobiłem, ale to już nie istotne. Nie masz najmniejszego prawa osądzać mnie o kompetentność, bo niestety gówno o mnie wiesz, a jeśli osądzasz mnie bo jednej odpowiedzi, która była skierowana do Ciebie, i Ci się nie spodobała, to gratulacje. Co do Energy, nawet nie waż się o nim pisać, że nie zasługuje na Elite. Jeżeli on nie zasługuje na rangę Elite, to ty tym bardziej nie zasługujesz, żeby mieć w ogóle konto na tym forum.

Pozdrawiam, Seldek.

Specjalista
Opublikowano

Szczerze mówiąc nie wiem co mam myśleć o tej sprawie. Jestem od paru miesięcy...

qes.png
Opublikowano

Panowie, chcecie rozmawiać ok. Ale trzymajcie jakiś poziom chociaż, bo kłótni tolerować nie zamierzam.

Każdy jest człowiekiem, każdy ma prawo do błędów, każdy z użytkowników akceptował regulamin forum, każdy ma prawo do obiekcji, ale trzeba mieć argumenty i pisać po ludzku, a nie jak zwierzęta.

Nikt nie jest niewolnikiem tego forum, każdy przebywa tu dobrowolnie.

Proszę też nie mówić, że nie ma żadnej wolności słowa. Jeśli tylko chce się rozmawiać wszystko można wyjaśnić. Zawsze przecież w wątpliwości można napisać do kogolowiek z administracji, np. ja często odpisuję. Troszkę za dużo o tych "kneblach" mówicie.

Jeśli się nie zgadzacie czekam na jakieś konkretniejsze słowa, bo tu są same przepychanki i tani poszukiwacze sensacji.

Przy okazji pozdrawiam konkurencję, która chce wykorzystać to mini zamieszanie by pospamować. Pamiętajcie, że nie jesteście bezkarni w necie :)

tyle :P

EXPmIpC.gif

Gość Mounthains
Opublikowano

Osama czy jak Ci tam człowieku, o czym ty w ogóle pierdolisz? Może o jakim incydencie być łaskaw był napisać, bo wyobraź sobie, że jako administrator twoje sprawy nie były najważniejsze, było ich mnóstwo i każda miała inne zakończenie. Nigdy i nigdzie i nikomu nie powiedziałem, że jestem bez winy. Nawet tą sytuację, o której jest mowa w podcaście obwiniam siebie, bo nic w tym kierunku nie zrobiłem, ale to już nie istotne. Nie masz najmniejszego prawa osądzać mnie o kompetentność, bo niestety gówno o mnie wiesz, a jeśli osądzasz mnie bo jednej odpowiedzi, która była skierowana do Ciebie, i Ci się nie spodobała, to gratulacje. Co do Energy, nawet nie waż się o nim pisać, że nie zasługuje na Elite. Jeżeli on nie zasługuje na rangę Elite, to ty tym bardziej nie zasługujesz, żeby mieć w ogóle konto na tym forum.

Pozdrawiam, Seldek.

Wybacz, że ja to musze mówić, ale upadłeś mocno. Żyjesz cały czas przeszłością i chcesz wolności słowa. Nie ma tutaj surowych warunków, ale tym podcastem wyniosłeś treści, które nie powinny zobaczyć światło dzienne. Wyniosłeś informacje z az. Chamstwo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...