Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Prawda O Mpc ;]

xxkakaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mike juz polecial z Banem.. Czarny tez... Mlody rowniez ?

إذا كنت في القراءة وهذا يعني أن تعرف العربية

Opublikowano

No wysłuchałem i ciekawe, ale nie jest to dobre dla reputacji administracji przez zwykłych userów B)

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

zachecam wszystkich do sluchania owych rzeczy. MPC ucisza buntownikow ktorzy walcza o wolnosc slowa... M.in Mike, Czarny i wielu innych otrzymali bana

Opublikowano

zachecam wszystkich do sluchania owych rzeczy. MPC ucisza buntownikow ktorzy walcza o wolnosc slowa... M.in Mike, Czarny i wielu innych otrzymali bana

Jak ktoś jest niewygodny to najłatwiej go usunąć.

Opublikowano

Po prostu jeżeli komuś, ktoś przeszkadza, to długo na forum nie będzie. Co zresztą widać po wczorajszych jak i dzisiejszych akacjach.

Opublikowano

Po prostu jeżeli komuś, ktoś przeszkadza, to długo na forum nie będzie. Co zresztą widać po wczorajszych jak i dzisiejszych akacjach.

uwazaj bo za podcast i ty dostaniesz bana ^^

Opublikowano

Wolności słowa nie ma na forum, nowi moderatorzy mają inne poglądy niż my którzy już troche czasu jesteśmy w administracji, my wiemy że wcale nie jest lepiej niż było niby więcej osób itd ale atmosfera jest o wiele gorsza.

Opublikowano

No odezwał się kurwa, wielce sprawiedliwy. Który na popisy i kneblowanie przez, niektórych moderatorów ma do powiedzenia "Nic w tym dziwnego" i gówno więcej go to obchodzi.

RAsfepN.png
Opublikowano

No ja nie wiem co się dzieje na tym forum.

Przez takie coś teraz będę tylko siedział w swoim dziale na mpc

Dzięki za podcast

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@up

lizu, lizu i właśnie oto chodzi że taki ktoś jak ty dostaje range moderatora

Po porostu zazdrościsz i tyle, to nie jest żadne podlizywanie się. Zaskoczyła mnie nagła zmiana Seldka, nie tak dawno miał ostro wyjebane na jak moderatorzy rozmawiają z userami a teraz kurwa taki strażnik texasu.

@Up

Grzeczniej nie umiesz mi tego zasugerować tylko musisz zachowywać się jak cham?

RAsfepN.png
Opublikowano

Osama rozumiem, że może twój mistrz\kolega\przyjaciel został urażony tym podcastem, lecz nie musisz się wyżywać tutaj na mnie. Wyjdź sobie na dwór, kupa śniegu dookoła ulżyj sobie. Co do tego co piszesz, na pewno nawiązujesz do sytuacji kiedy to ja pełniłem rolę administratora forum, chętnie porozmawiam z tobą, tylko przypomnij co i jak i napisz na pm, bądź jak masz mój numer, to na gadu.

Opublikowano

Osobiście uważam, że podcast był dobry, ale i tak się nic nie zmieni po nim. A co do roszady w zarządzie MPC forum to uważam, iż była nie potrzebna.

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Osama rozumiem, że może twój mistrz\kolega\przyjaciel został urażony tym podcastem, lecz nie musisz się wyżywać tutaj na mnie. Wyjdź sobie na dwór, kupa śniegu dookoła ulżyj sobie. Co do tego co piszesz, na pewno nawiązujesz do sytuacji kiedy to ja pełniłem rolę administratora forum, chętnie porozmawiam z tobą, tylko przypomnij co i jak i napisz na pm, bądź jak masz mój numer, to na gadu.

Nie ja zostałem urażony tylko wszyscy użytkownicy bo to jak wtedy postąpiłeś oznaczało, że są równi i równiejsi. A jak moderator coś odpierdoli i zachowa się jak skończony gbur to nie czeka go żadna kara.

Sugerujesz mi coś? Może ty wyjedziesz na dwór to sobie przypomnisz o co chodzi bo wygląda na to, że nie pamiętasz żadnych swoich błędów tylko osiągnięcia, którymi tak się chełpisz. Dosłownie pierdolisz coś, że knebluje się userów, a sam tak robisz. Najpierw sam sobie zrób rachunek sumienia zanim zaczniesz wytykać błędy innych, bo wcale nie jesteś lepszy(a tak się czujesz). Nie zamierzam rozmawiać z tobą na gg, od tego jest ten temat.

Do tego po twoim poście, który właśnie przeczytałem widzę, że nie spełniasz nawet najmniejszych wymagań moralnych, których ja oczekuję od osoby, z która rozmawiam.

P.S

Zajebiście się ciesze, że twój koleżka Energy stracił moderatora i elite.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie ja zostałem urażony tylko wszyscy użytkownicy bo to jak wtedy postąpiłeś oznaczało, że są równi i równiejsi. A jak moderator coś odpierdoli i zachowa się jak skończony gbur to nie czeka go żadna kara.

Sugerujesz mi coś? Może ty wyjedziesz na dwór to sobie przypomnisz o co chodzi bo wygląda na to, że nie pamiętasz żadnych swoich błędów tylko osiągnięcia, którymi tak się chełpisz. Dosłownie pierdolisz coś, że knebluje się userów, a sam tak robisz. Najpierw sam sobie zrób rachunek sumienia zanim zaczniesz wytykać błędy innych, bo wcale nie jesteś lepszy(a tak się czujesz). Nie zamierzam rozmawiać z tobą na gg, od tego jest ten temat.

Do tego po twoim poście, który właśnie przeczytałem widzę, że nie spełniasz nawet najmniejszych wymagań moralnych, których ja oczekuję od osoby, z która rozmawiam.

P.S

ani Seldek ani Czarny, Mlody czy Mike nie sa aniolami ale nie mow ze sa najgorsi szczegolnie Seldek bo inaczej napewno by bylo gorzej na mpc... komunikacja user -> admin zajmowal sie mike...

Opublikowano

P.S

Siedzisz w "cabalku" i gówno wiesz o pracy. Taki moderator metin2 czy silkroad, a taki moderator cabala to duża różnica. SIedzisz tam i bąki zbijasz, gówno o pracy wiesz, nie wiesz co to znaczy robić dla nieroba, bo tak naprawdę sama aktywność w dziale Cabal to wielkie nieróbstwo.

Opublikowano

Prawdy o mpc sa takie:

-bylo lepsze w '07

-GP bylo lepsze, wtedy jak jeszcze byly tam rozne dzialy, a nie tylko SRO

-mpc ssie teraz

-Azerfa dobila glupota mlodego

-Energy to nub

Siedzisz w "cabalku" i gówno wiesz o pracy. Taki moderator metin2 czy silkroad, a taki moderator cabala to duża różnica. SIedzisz tam i bąki zbijasz, gówno o pracy wiesz, nie wiesz co to znaczy robić dla nieroba, bo tak naprawdę sama aktywność w dziale Cabal to wielkie nieróbstwo.

/care

cry meh a riva,

Btw. przyszedl Makin&mounthains- bedzie wpierdol D:

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...