Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa Na Allegro ?

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to robilem tak Kupywalem butki +7/8/9 z 2/3 bonami i bonowalem 4 i 5 bon jak jakies slabe to z raz zmienialem i sellalem z takich butow np. 1.5kpz 10 miecze 5 kryta (takie mialem ostatnio) dostalem 500kk wydane na bony ok 5 zl kupilem sm-y przelewem 500kk na allegro 100zl to zarobek :D

Kupywalem tez yangi na gold4fast i selalem na allegro

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

malze panowie malze.. sam na 1 postaci wyciagam 100kk dziennie z malzy ;d seelam po 3.2kk

refy RMCF

Opublikowano

Wymyślacie coraz ciekawsze teorie, a w linku, który podałem kilka postów wyżej jest wszystko wyjaśnione, ale oczywiście łatwiej było nastawiać mi minusów, zamiast to przeczytać. Sprzedawanie yang na wszystkich serwerach jest bardzo proste, wystarczy zrobić tak: wystawiasz aukcję 999 sztuk po 100KK yang na wszystkich serwerach i czekasz aż ktoś coś kupi. Po otrzymaniu kasy na konto, kupujesz za nią yangi na zagranicznych stronach, gdzie są tańsze, różnica w cenie to twój zysk. Np. sprzedasz 500KK yang na allegro za 100 zł, masz stówę na koncie, kupujesz 500KK yang na gold4fast.com za 20$, czyli około 60 zł, yangi przekazujesz osobie, która je od Ciebie kupiła na allegro, masz 40 zł zysku :) . A skąd firmy typu gold4fast.com czy metin2.cc mają tyle yang i tak tanio? Po prostu dużo inwestują w farmboty i im się zwraca z zyskiem. Jeden komputer za wiele botów nie pociągnie, ale wystarczy postawić swój serwer dedykowany i można odpalać po kilkaset botów, które expią do 30 levela i potem łowią ryby, polując na cenne małże. Pomyślcie ile zarabiacie na jednym fishbocie i pomnóżcie to przez kilkaset, niezła kasa nie :D .

PS. do dzieci neo: możecie mi teraz stawiać minusy i dalej szukać "jang haka", żeby potem pisać na forum tematy: "okradli mnie, błagam pomocy!!!!!!", dziękuję za uwagę B) .

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...