Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa Na Allegro ?

Lancer Miszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tutaj zgromadzonych :)

Przeglądam sobie Allegro w poszukiwaniu jakiś fajnych postaci do oglądania i żadnych kont tylko yang i yang.

Teraz zastanawiam się.

Skąd oni mają po 1kkk na każdym serwerze metin2 ?

Raczej nie robią nowych postaci i w kilka dni 1kkk zarabiają.

Myślałem nad kilka wytłumaczeniami:

1. Kupują taniej i sprzedają w większych ilościach drożej.

2. Mieli dobre postaci, sellneli eq i się uzbierało. (To tylko na tych pierwszych np. 10 serwerach, ponieważ na nowych szybko kasy nie zarobisz na sellaniu itemków)

To jest dyskusja, możecie się wypowiadać, myślę że modek nie zamknie tego tematu :P

Ten temat nie jest dla +/- !

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

oni robią przekręty poza metinem znaczy kupują kartę na abonament z jakimiś fałszywymi danymi za około 20zł i kupują SM ile się da aż konto jest max na debecie, kupią jakieś butki +9 na większy lvl i bonują i mieszają, jak wejdzie przykładowo 1.5k hp i 15 abs na miecze sprzedawają po 500kk sam tak robiłem, chociaż oni mogą robić to inaczej nie wiadomo ;)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

O, o takim czymś nie pomyślałem :)

Ciekawy sposób :D

Ale to jest nie legalne ? Da się to w jakiś sposób zgłosić administracji gry ?

Nie żebym chciał to zgłosić tylko, czy to jest legalne :P

Pozdro !

fb.com/myrodj

Opublikowano

@Sommer

Ale dowaliłeś -.-

@TOPIC

Część tej kasy która tam jest to kasa hight_lv którzy mają już wszystko i nie mają co z nią robić ,a zarobek na tym lv np. z wróżki jest ogromny.

A druga część jest to kasa z chińskich farm botów ;)

Opublikowano

No właśnie, Farmboty, poco hackerzy to wymyślili.

Gra 2 lata temu była o wiele przyjemniejsza bez żadnych hackerów, ale zawsze muszą sobie wszystko ułatwiać.

Podobnie w Black Opsa już próboją botować frajerzy.

Ale schodzę z tematu ;d

Ale high_lv nie wbijesz w 2/3 lata na wszystkich serwerach + zarobisz 1kkk+.

Muszą też jakieś inne sposoby mieć niż Farmboty i wysokie lvl.

Pozdro ?!

P.S. Wypowiadać się w temacie w sygnie :P

fb.com/myrodj

Opublikowano

to co ja powiedziałem to jest całkowicie nielegalne wiec robiłem to tylko parę razy :P

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Kupują taniej sprzedają drożej.

Kupują od tych chińskich farmbotów.

Na ok 80 lvlu 4x P woj body, jesteś w stanie zarobić z 500kk dziennie ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

@AdamS

Ale zadajesz sobie z tego sprawę że na nowo powstałym serwerze na pewno szybko nie tak nie wbijesz 80lvl.

Jak zarobisz 500kk w dzień ? Na dropie czy sellaniu itemków na +4/5/6 ? Np. sellaniu niebianek itp.

Pozdrawiam,

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Zauważ że na syriuszu nie było odrazu yang na allegro.

Myśle że to te boty w m1/m2/pustynia.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Na allegro sprzedaja takie duze ilosci yang, dlatego ze kupuja je taniej na zagranicznych stronach a tu sprzedaja drozej, a skad Ci z zagranicy maja tyle yang to nie wiadomo, ale czesc to jest z farmbotow ktore lowia lecz jest to dziwne gdyz od miesiaca botow nie ma a ceny yang dalej sie obnizaja wiec musi cos w tym byc

A co do Syrka to nie mogli od razu wystawic yang bo wygladalo by to podejrzanie, a nie chce mi się wierzyc ze po 2 tyg nowego serwera miec 1kkk+ , tez dziwne bylo ze na wszystkich serwach wprowadzono hs3 , a na Syrku nie, a dlaczego bo GF ma uklady z firmami ktore posaidaja farmboty :] Tyle ode mnie

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Tak, ale na starszych serwerach, dużo osób legalnie(tj. sprzedają drop etc.) zarabia te yangi i wystawia na allegro.

Na nowszych serwerach kaska jest z farmbotów(o dziwo gm'i ich nie banują...)

Chinole sprzedają kase na swoich stronkach za euro, nasi je kupują taniej, a sprzedają drożej.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Hmmm, wszyscy piszą że te farmboty, ale jak mogą farmboty zarabiać w kilka dni 1kkk+, przecierz trzeba narobić tych postaci od **** żeby później można było drop z nich przekładać...

Podobno expboty są już płatne, Easymetin2, ale nie wiem już, bo dawno nie było mnie w dziale Hacki boty bugi, dlatego większość graczy nie używa już expbotów.

Ten temat raczej nie będzie wyjaśniony w 100% ;)

Pozdrawiam, Proszę już o zamknięcie tematu, bo zaraz spam się zacznie :D

Lancer !

fb.com/myrodj

Opublikowano

oj nie myslcie bo was glowa rozboli :) i niech wam sie to nie wydaje ze jakies boty itp... sam tak robilem :) kupuje SM za yangi np 150 sm za 15kk :) a kasy mam duzo :) kupuje butki np feniksa +7/8/9 wsadzam bony pierwszy lepszy 2k pz albo abs i na forum metka :)

Opublikowano

Na allegro jest tyle yangów ponieważ:

1-ponad 2k kont na jednym kompie łowi ryki i potem selają małże i sporo kaski.

2-ponad 2k kont na drugim kompie expi na dzikusach, w m1, pustynia itp = marmurki, kasa, różne ks, kk itp

3-w tym dużo botów bijących metki = ku np aura, kd np +4 woja, kasa

4-w mieście dużo spamujących botów które okradają konta np. okradli 70 lvl = kasa, eq itp ;P

Jeżeli nie pomogłem to nie minusujcie mnie jak niektóre dzieci ;)

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Po 1 :

EasyMetin2 expią postać do 30 lvl + ...

Po 2:

Nadropią marmurków i ks poli i sellają...

Po 3 ! :

Gdy nabiją lvl 30+ Idą łowić rybki(oczywiście fishbot!)... Zostawiają na noc po 200-350 kont na każdym serwie i mają po 300 małży +.

Nie zauważyliście jak wystawiają shopy po 10 kolo siebie i magazyn pełny małży ? Dzieki licze na + :)

12994o.gif

sygnamiastomoje.jpg1ecf184d279c4b2cb5b8d338ac7a5d92.0.gif

Moje postacie :

S10 GROMO - Woj body 49 lv ON

Zbieram +'eczki >>>

Drophack 2011 ! >> http://sk9.pl/5bbdfc

Opublikowano

No ale przez FishBota nie dało by rade tyle kasy uzbierać Przecież tam jest np. po 1kkk yang x999 bo tyle jest dostępnych. Watpie że oni to robią przez em2 i fishbota.

Tak jak już napisali wcześniej oni kupują to po prostu yang na gold4fast czy jakoś tak i sprzedają na allegro.

Opublikowano

żadna wypowiedź nie ma sensu.... Bo z kąd gold4fast by wzięło 999x sztuk na każdym serwie 1kkk + yang? jedyne normalne wyjaśnienie to sgm / admini - oni mogą mieć 12490729761924786kkkk w 1 minutę. wystarczy komenda. Z isu za mało im idzie to na allegro dorabiają :). Dzieci zminusują bo przecież ich bogowie tego nie mogą zrobić - Nie! Właśnie że mogą :) to ich gra i mogą robić co zechcą.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Coś mi się nie zdaje żeby robili to GM bo zostali by oni wydaleni z Teamu. A gold4fast może np wykupywać yangi od Gameforge4D albo Ymir za jakąś niską cenę po czym nakładają procent, później kupują to allegrowicze i sprzedają z wyższą ceną. Innego wyjścia nie widzę.

Opublikowano

Czlowieku adminem mozna byc tylko na 1 serwie... a kase sprzedaja na wszystkich serwerach

Znasz zasade ''Kupie taniej drożej sprzedam?'' gold4fast itp strony!! kupujac yangi na allegro niewidzisz ze pojawiaja sie 2 lub 3 postacie

Najpierw przerzut z goldfast a potem dla klienta allegro!!

Opublikowano

Myślę że to admin jakiś PLA daje sobie na parę kont na all serwerach dają sobie po 2kkk i mają jeszcze więcej kasy z tego :)

jestersplash2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...