Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Programosa

Czapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam programu dzięki któremu będę mógł do jakiegoś klawisza myszki (lub innego) przypisać klawisz np F4. Napisałem to w dziale tibia ponieważ może to sie przydać w owej grze. xD

Opublikowano

Pomysl calkeim niezly, ale jak bedziesz pisal wiadomosci w grze? Np. F4 przypisujemy klawiszowi "T". I sie wtedy troszke ambarasu narobi. Chyba, ze znalezc cos takiego zeby najpierw zmienic klawisze na normalne, a po kliknieciu kombinacjki (np. CTRL + F11), zeby literki byly hotkeyami.

Wydaje mi sie ze tutaj wchodzi w rachube tylko nowy bot stworzony przez uzytkownika. Ale moge sie mylic....

Opublikowano

Mi dokładniej chodzi aby klawisz F4 był przypisany do jakiegoś klawisza myszki (mam mysz 5 przyciskową)

@edit

Chce zrobić tak żeby jeden przycisk myszy był by manasem a drugi exura vita xD a np klikniecie w rolkę to exori con. Fajnie by sie tak grało. ^^

Opublikowano

->Delphi/C++/c#/inne chujstwo

->WinAPI -> komunikaty

->global hook

i w droge

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Dodaj nową pozycję...