Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Pl] Hypnoticmt2

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi tam sie bardzo podoba ;d jutro ma byc spolszczony dodadza 6/7 spowrotem i zwieksza yangdrop;] a i 5 bonu narazie nie ma ale dodadza tez;]

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Ja tez zbytnio nie lubie hardow,a le jednak ten mi sie spodobal i walcze w nim o bycie TOP1, jestem 13;p ale do 1 brakuje tylko 4lvle;D wiec nie tak zle. A co do serwa? Drp yang zostal zwiekszony ale zostanie zwieksozny jeszcze bardziej;D Drop takze bedzie zwiekszony a exp narazie zostanie takli jaki jest i dobrze;] ZAPRASZAM NA SERWA!!!

P.S Dzisiaj bylo juz 97 ON-LINE;D Ale mam nadzieje ze bd coraz lepiej;] Serw zapowiada sie ciekawie.

Opublikowano

Co można powiedzieć o serwerze?

Na pewno to, że jest świetny. Największym plusem jest to że nie dropi dużo "śmieci" które bardzo lagują. Raty dopasowane do siebie i do cen w sklepikach więc można śmiał grać.

Polecam i zapraszam do Jinno.

Nick: Angel93

info.png

Opublikowano

serwer bardzo fajny

DUŻY EXP

jedyny minus to HANDLARZE

a tak to PRO serwer

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

polecam server super sie gra dopiero na servie sa chyba 3 stalki wiedz mzona walczyc o topke i najlepszego gracza serv ejst dosyc trudny neibedzie mail ktos eq +9 w tydzien ;]

Opublikowano

Jak najbardziej polecam jednak kiedy bedzie ON?

tego nei wiadomo// u mnie dalej off :<

edit, rano jeszcze wszystko bylo ok.

ani forum , ani stronka nei dziala. Dobrze by bylo Gdyby admin chociaż w tym temacie poinformował co i jak ^^.

nuff.

Opublikowano

Jak się niema kasy na postawienie serva to się go nie stawia :PP

Pomogłem daj + !

"Psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...