Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] [Pl] Hypnoticmt2

Spake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do zamknięcia,serwer upadł z powodu braku pieniędzy GA na opłacenie serwera.....

Serwer dedykowany prawdopodobnie przedłuży jego brat,bo jest przy kasie....Brat również bardziej się zaopiekuje serwerem tj.nowe questy,dopasowane raty,nowi NPC....

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijam, i dam edita czy mi sie serv podoba czy nie;] Mam nadzieje ze bd fajny,leci +

@edit heh fajnie;] Robie reje, sciagam spol, wchodze lacze sie z serwem a ty wylacza sie metek;]

@edit2 ok sry na stronce pisze logowanie:online ch1:offline ok ale kiedy BEDZIE ON?

Opublikowano

Polecam. Swietny serwer.

Samantha/Kobieta/Artemdia/Niunia/BlackNails lub poprostu Agnieszka;*

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

takie raty i max 255lv? chyba Wam się coś poprzestawiało.

skoro dodajecie zbroje na 42 poziom, to moglibyście hełmy na 21 już tam wrzucić.

dostrzegłem szóste i siódme bony, teraz to mnie zniechęciło w 100%.

g0Tef.jpg

Opublikowano

eee ale 6/7 bony drogie;D

a jest zamiar 450lv wprowadzic;) nie wiadomo jakto sie uda;) i jak wprowadza to raty sie zwieksza;)

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

Serw mi si podoba w 100% ale co sie stalo teraz?Do kiedy restart?plss help^^

@edit Kur... znowu ten sam problem wylacza sie metek a serw fajny:D Co sie dzieje?:/

Opublikowano

Serv nawet fajny, ale wbiłem 35 lvl i jak che się wlogować to po Proces logowania trwa... wyłącza mi się spol wie ktoś może czemu?

P.S. Jestem 1 w rankingu ^^ Nick: Advix

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

serwer trochę trudny

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

Ojć obawiam sie, że długo nie wytrzyma ten serwer:) Dobrze, że nexus wykupiony na rok, jest gdzie grać przynajmniej:)

Szkoda, że tradycyjny NPC. Nic nowego.

Opublikowano

Advix nie podniecaj sie ze jestes top 1 wbije tu z veritasem i ekipa i zobaczymy kto top 1 bedzie

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Nexus jest robiony pod 4fun,tenjest trudniejszy. i tak sie nie czepiaj ze Nexus lepszy bo poprostustoi dluzej a nasz w 100%nieejst dopracowany

i prosze o niespamienie. trwa restard dodaja 127lv, zmieniaja raty.

Kobieta.

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

Ludzie, nie pytajcie się o to kiedy będzie on! Tak jak @UP napisała dodają różne rzeczy więc restart przedłużony (na stronce serwera jest to napisane)...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zwroccie uwage jak rosnie ilosc na kont xddprzed restartem bylo 60pare a teraz juz 83^^ i caly czas rosnie;] Mam nadzieje ze serw wam sie bd podobal:D

Opublikowano
^^ Nexus prosi o pliki? dobre. wasz ma 1 dzień, a Nexus 2 miech więc nie wiem o co mogą prosić? Pozatym nie ma nic co jest u was... bo na moje oko to platynowych czy smaragdowych zbroi u was nie ma czy z 4 rodzajow hwang jak u nas + zbroje łowców + nowe bronie.... To chyba oni wam pomagaja a nie wy im.
Opublikowano

No zagrać zagram ^^ tylko nie wiem co się dzieje bo niby się loguje tzn wszystko śmiga pisze że proces logowania trwa i nagle wywala ^^ więc nie wiem o co chodzi ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...