Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Serwery Dedykowane - Hacking.

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 440
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To fajnie PSIE ale jakbyś nie widział to zapytał drugi raz to mu odpowiedziałem ;p

Nie próbuj ripostować bo kiepsko ci to wychodzi dzieciaku.

Haha sam jesteś dzieckiem . Jeśli mama Cie nie kocha to nie musisz wyżywać się na forumowiczach...

Opublikowano

@up

Brawo inteligencie...

Teraz spróbuj to zrobić na serwerze bez praw admina albo jak jest hasło założone na antywira.

A czy ja gdzieś pisałem jak wyłączyć na serwerze bez praw admina? Podałem jak wyłączyć ogólnie antywira AVG. Czytaj ze zrozumieniem. Gdybym dopisał,, Jak wyłączyc antywira na serwerze bez praw'' oraz by to nie działało to byś mógł się czegoś czepiać.

Opublikowano

Moze ktos podac 1 wmiare dobrego dedyka na PW. (dam 10 + i 5*).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

W takim razie gratuluje niesamowitego poradnika...

Przecież nikt nie wie jak wyłączyć antywirusa :P

Może niektóre osoby nie wiedzą jak wyłączyć swojego antywira. Zawsze komuś się przyda. Każdy poradnik się komuś się przyda. Nie musi to być osoba z mpc ale może być to osoba z google która właśnie szuka jak wyłączyć AVG.

Opublikowano

w jakim państwie najlepiej szukać, żeby był internet z dobrym uploadem?

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

w jakim państwie najlepiej szukać, żeby był internet z dobrym uploadem?

Roznie sie trafia, raz szybki, raz wolny.

Sproboj Japonie :) Net bedzie szybki, ale pingi duze :\

Opublikowano

ja potrzebuje tylko żeby zuploadować 3gb pliku;d

Dam 150k IP do skanowania w zamian za dedyka z uploadem 10 mb

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

M@niek co ty tu robisz na do wiadomo są osobne działy do handlowania ps. jak można handlować darmowymi dedykami śmieszne po prostu zawsze kiedyś się może wyłączyć nigdy nie wiadomo na jak długo one bd stać

graphic.png

76561198162331360.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie nie mam.Może problem tkwi w tym ze jak znalazł 60 serwów to wyłączyłem wyszukiwanie?

To nie od tego, ale po znalezieniu 60 serwerów i tak nie masz co liczyć na shackowanie jakiegoś.

Opublikowano

Witam. Ma ktoś może link do serwera gdzie się dostaje Golca FE 50PP do dowolnego przydzielenia i seprom bez ograniczeń. To jest wszystko chyba na serwerze niemieckim, Czytałem kiedyś tutaj i nie wiem kto to napisał. Jeżeli Ktoś wie o czym mówię niech do mnie napisze na E-MAIL: [email protected] lub na GG 25437142. Sam chce spróbować i nikomu o ty mnie powiem.

Z góry dzięki ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...