Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Serwery Dedykowane - Hacking.

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie od dzisiaj to samo

to chyba dlatego, ze strona główna programu nie działa. Jak naprawią powinno działać ale zawsze możesz użyć innego programu :)

np. jakiego innego programu?

• Odpowiedzi 440
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

polecam DUBrute

linka nie dam bo nie chce mi sie robić skana... >>> google <<<

Działa on podobnie do Fast RDP Brute, w konfiguracji podajesz pliki z IP, loginami i hasłami ale FRDPB nie zapisywał mi kombinacji jak nie byłem na koncie administratora a ten zapisuje więc na dedyku na zwykłym koncie szuka :)

Tylko zauważyłem, że wolniej skanuje niż Fast RDP Brute

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Fast RDP Brute znowu działa jest tylko u mnie mały problem jak mam w good ip i nazwy uzytkownika + haslo to jak podlaczam sie to mam czarny ekran i tylko logo windows 2003 small buines czy cos takiego poradzi cos ktos?? ew. na priw niech mi poda jakies ip dobrego serwera pliz

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Opublikowano

polecam DUBrute

linka nie dam bo nie chce mi sie robić skana... >>> google <<<

Działa on podobnie do Fast RDP Brute, w konfiguracji podajesz pliki z IP, loginami i hasłami ale FRDPB nie zapisywał mi kombinacji jak nie byłem na koncie administratora a ten zapisuje więc na dedyku na zwykłym koncie szuka :)

Tylko zauważyłem, że wolniej skanuje niż Fast RDP Brute

Jaką wersje polecasz bo planuję znowu czegoś poszukać .

Opublikowano

w google wpisz dubrute i wyskoczy ci programik obojetne jaka wersja all działaja

Po co mam wpisywać jak znam dwie strony na których jest . Na jednej nawet autor przebywa :D

Opublikowano

33 serwery i black screen no nie wierze cos

No właśnie nie wiem dokładnie jak to jest ale podobno zabezpieczone. Zobacz na forum też gdzieś ktoś dał listę całą z dedykami i każdy miał to samo co u Ciebie.

Co do pytania Metin111 to ja używam DUBrute v2.0 RC3 i działa :P

andhg1.jpg

Opublikowano

Przez jedną noc znalazłem 10 dedyków w tym 9 z adminem i z windowsem XP:)

Dzięki za Tuta:)

Właśnie skanuje następne IP:)

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

Kolega wyżej oferował dedyka za sms hahaha dobrze, że juz edytował post

andhg1.jpg

Opublikowano

dobry programik dzięki za info dziś zostawię na noc a mam takie pytanie jakie dać hasła na rosyjskie ip i loginy ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zacytuje wam autora tematu:

"Za to mozna w pierdlu gnic."

Zgadzam sie, i nie polecam :P

Opublikowano

wpisałem to już kilka razy, ale administrator kompa jest fizycznie przy kompie. Chyba wiem co jest źle. Na win XP się nie da logować kilu użytkowników przez rdp

Opublikowano

a jam mam takie pytanie czy poczeba puszczać start scan w programie VNC(GUI) ?? czy można od razu dać ip serwerów do hackowania przez program Fast RDP Brute

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ty..., ku*** po co to napisałeś?!!!, Chciałem dedyka na FreeBSD i teraz nie mogę kupić, bo ktoś mi wbije na serwa i wszystko zmieni, 1500 zł pójdzie w błoto. :/

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

Opublikowano

Ty..., ku*** po co to napisałeś?!!!, Chciałem dedyka na FreeBSD i teraz nie mogę kupić, bo ktoś mi wbije na serwa i wszystko zmieni, 1500 zł pójdzie w błoto. :/

FreeBSD linuksa tego raczej tym sposobem nie hackiesz

andhg1.jpg

Opublikowano

Dlaczego skaner VNC nie znajduje żadnych serwerów ?? ( Przy 100 sesjach skanowania znalazł ok. 5-6 ip) Ustawiłem na Czechy i na inne kraje i zawsze jest to samo. Przez tydzień tak juz mam. Co moze sie dziać?

Opublikowano

Dlaczego skaner VNC nie znajduje żadnych serwerów ?? ( Przy 100 sesjach skanowania znalazł ok. 5-6 ip) Ustawiłem na Czechy i na inne kraje i zawsze jest to samo. Przez tydzień tak juz mam. Co moze sie dziać?

Coś blokuje VNC

@up po co inny jak ten jest dobry i szuka? Powyłączajcie wszystko co może blokować go, firewall antyvirus. A jak na dedyku próbujecie to mogą i porty poblokowane, wtedy innego szukajta :P

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Moze porty, antywir, etc.

Opublikowano

Ile mniej więcej zajmuje to hackowanie tym drugim programem?

@EDIT: Program nie znalazł żadnych haseł. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...