Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obsługa AgDev

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

@Cygan, mi w tym przypadku pomógł restart.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem mianowicie ustawiam wszystko jak trzeba w bocie zeby kupowal potki arrowy itd i biore walkscript i on albo blokuje sie w scianach albo kreci sie w kolko w miescie i nie kupuje niczego prosze POMOCY

http://img228.imageshack.us/img228/307/beztytuuuzq.png

yy.. tzn gdzie to jest moglbys powiedziec ja nowy 1 wszy raz w zyciu uzuwam bota gdzie to sprawdzic czy mam ta funcje wlaczona??

Opublikowano
albo ...

czy bot stoi we właściwym miejscu gdy uruchamiasz scrypt? tzn w miejscu gdzie stajesz po teleporcie

Nie musi stac w miejscu gdzie sie stoi po teleporcie

Moze zly scrypt masz??

Opublikowano

Nie musi jak masz usunietą ścieżkę ze startem z okreslonego miejsca.

Sam używam scryptow robionych przez AgDev automatycznie i jak uruchomię bota w innym miejscu niż teleport to głupieje i lata po mieście nic w sumie nie robiąc zwiazanego ze scryptem

Opublikowano

Ja juz sie pogubilem z tym botem patrze wszystkie poradniki l@l'a od instalacji po probienie skrypta biore jak oin radzi i bot dalej chodzi w ta i spowrotem:(

@Jak ustawiam walkscript to po 2 sec wylacza sie i automatycznie przestawia sie na start bot

Opublikowano

Mam pytanie, mój bot walnie jednego mooba i idzie na nastepnego, i nastepnego... w efekcie je rozwala, ale jest to uciażliwe bo nie moge iść na mooby np na moim lv (mam nukera). Jeśli jest opcja w ustawieniach bota zeby to jakos naprawic, to jak?

Z góry thx ^^

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanie, mój bot walnie jednego mooba i idzie na nastepnego, i nastepnego... w efekcie je rozwala, ale jest to uciażliwe bo nie moge iść na mooby np na moim lv (mam nukera). Jeśli jest opcja w ustawieniach bota zeby to jakos naprawic, to jak?

Z góry thx ^^

Nie rozumiem w dalszym ciągu w czym problem, pewnie hunting area masz złe ustawione czy coś.

• 3 tygodnie później...
Odkrywca
Opublikowano

Czy ma ktoś radę na zrobienie czegoś takiego mianowicie mój bot 'soul cut bladem' ruluje 1 mobka i idzie do nastepnego i nie dobija wogle ich.... nie wiem czy coś przestawiłem czy moze mi bot sfixował >.<

prosze o szybką pomoc.

Admin Cienia
Opublikowano

Odznacz "kill high hp monster first" i " select high hp monster first".

Opublikowano

Nie wiem czy tak jest prawidłowo ale zrobilem wszystko tak jak bylo napisane.. teleportuje sie do miasta podbiega do kowala i pisze ze exchange with [[GM]NyMbLe] . Strzaly kupuje ale nie wiem czy to powinno w ten sposob wygladac bo tak jak by robil exchange z inna postacia a nie kupowal od NPC. Czy wy tez tak macie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny toturial tylko trochie przedpotopowy ^^ i malo wspulnego ma z tworzeniem raczej z wykorzystywaniem gotowych scryptow + - poty. Kiedy robilem scrypta na 9Deg kozystalem z Antinoke gotowca i po teleporcie do Rok Mt. dorabialem droge na spota. Teraz prubuje podobnie wykorzystac scrypty z Janowa aby dojsc do B3 jednak warjuje na ruzne sposoby w miescie lub poza nim, prubowalem takze wklejic gotowca jaki tutaj znalazlem do B2 efekt ten sam. Dlatego apeluje o stworzenie nowego toturiala "jak stworzyc wlasnego scripta od a do z"

sry jezeli jest juz toturial do Script Creator lub temu podobne ale nieznalazlem w "slowa kluczowe"

Opublikowano

hmm mam pytanie da się jakoś zrobić by bot dotarł do goatów?? nie ma takiej możliwości w AgDevie przynajmniej na moją wiedzę, prosiłbym o pomoc bo to dość pilne dla mnie

mam nadziej ę że nie było takich pytań, bo nie wszystko przeczytałem

Opublikowano

Mam pytanie, skad wiedzieć gdzie jest dany spot. Np klikam "Scorpion 1 by Granneh.txt" , i jak sie dowiedziec gdzie pojde??

Chcialbym expic na konkretnym spocie, a nie tak w ciemno.

Z gory dzieki.

Admin Cienia
Opublikowano
Mam pytanie, skad wiedzieć gdzie jest dany spot. Np klikam "Scorpion 1 by Granneh.txt" , i jak sie dowiedziec gdzie pojde??

Chcialbym expic na konkretnym spocie, a nie tak w ciemno.

Z gory dzieki.

Sprawdzasz koordy jakie masz w danym skrypcie i wszystko wiadomo, koordy możesz również sprawdzić w programie załaczonym z AgDev, te z białą ikonką.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano
Skąd wziąść tego bota?

To nie bot, to program do robienia skryptów do agbota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...