Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obsługa AgDev

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Lakus

naucz sie pisać tak, żeby można było cie zrozumieć.

Wiem że zedytowałeś teraz posta który jest zrozumiały.

Po 22209921 masz w tucie jak to zrobić

niewymiarowa sygnatura

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha nic nie edytowalem... mozesz to sprawdzic na dole mojego postac >.< Masz pisnana date napisania... gdy edytujesz postaa data sie zmienia... a twoj post zostal napisany po moim(spojrz na date)

A co do problemow hu i Grzesia to skorzystajcie z tego tut video

dla mnie on pomogl :)
Opublikowano

Wszystko mi smiga dobrze. Scripty dzialają ale ....

Jak robie scripta z Constan. dla mobów na 24lev (wilki) to musze przejśc przez teleport nad morzem i tu mi bot sie zatrzymuje.

Musze samemu sie teleportować i na spota juz go recznie zaprowadzic i dalej bot juz sam dziala.

Jak zrobić zeby sie teleportował przez morze i poszedł dalej?

Opublikowano

Hej... mam taki głupi problem... bo teraz zrobili, że nawet w DH można kupić HP i MP i inne LARGE i X-LARGE

i przez to bot sie myli i kupuje zamiast MP Medium to kupuje HP X-LARGE... pliss zróbcie coś :D

Admin Cienia
Opublikowano
Hej... mam taki głupi problem... bo teraz zrobili, że nawet w DH można kupić HP i MP i inne LARGE i X-LARGE

i przez to bot sie myli i kupuje zamiast MP Medium to kupuje HP X-LARGE... pliss zróbcie coś :D

Nowa wersja bota naprawią ten bug (2.7.3), lub możesz pobrać poprzednią bardziej stabilną (2.7.0) z dodanym już przezemnie npc patchem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
Mam Problem... Co mam zrobic zeby mi sie to okienko pojawilo z tymi skytami (Target i reszta) z Gory dziekuje !

Proszę nierób double postów, a żeby ci się pojawiły skrypty musisz wybrać miasto..

Admin Cienia
Opublikowano
A ja mam pytanie gdzie sie ustawia zeby bot chowal item do schowka

To ustawiasz w AGbocie, Config > Item select.

Opublikowano

może ktoś podać jakiś link z którego bym to ściągną bo z tego co jest w pierwszym poście nie mogę pobrać

edit : sorry za kłopot ;p już udało się

Opublikowano

Witam :)

Chce zrobic scrypta na Megolpoy/craby

tzn zrobilem w tym AgDev zaznaczylem (Musiaelm constyntanopol) bo tylko tam byly megalopy iustawilem wszystko zapisalem jako deafult okej :) Wszedlem do Agbota wszedlem w scrupty zrobilem cclear all nastepnie zanzaczylem deafult.list zapisanego scrypta okej zamknolem okno ze scryptami.. narazie nie sprawdzilem ale pyanie moje :) czy bezdie reperowal bron i jak on ma zamir sie przeteleportowac w tym miejscu gdzie jest woda ? oO i czy na spota dojdzie sam :):D

Opublikowano

aha ok dzieki :)

---------------------------------------------------------------

zamiast pisać dzięki dajesz gwiazdki (pięć), a nie piszesz

posty, za to są warny. ;)

//D&G

Opublikowano

Chce przejsc na agdev... tylko nie wiem ja zrobic zeby robil repot w hotan apotem wracal na spot w samarkandzie -_-

PS: Robie wlasna droge

Admin Cienia
Opublikowano
Chce przejsc na agdev... tylko nie wiem ja zrobic zeby robil repot w hotan apotem wracal na spot w samarkandzie -_-

PS: Robie wlasna droge

A poco repot w hotan? Chyba że chcesz arrowy kupić, a kod teleport masz taki.

Samarkand-Hotan

"Inject","745A","02000000"

"Inject","7495","02000000020B000000"

Hotan-Samarkand

"Inject","745A","01000000"

"Inject","7495","010000000222000000"

reszta to nie problem. ;)

Admin Cienia
Opublikowano
Po poty chce do ht isc... Agdev w sa widzi max medium poty...

LoL, i specjalnie po to ? Dopisz do skryptu podam przykład, jak masz poty (Medium) to wpisz (Large) lub (X-Large) to kupi cie takie. -.-

Opublikowano

a jak w ogóle wlączyc te skrypty, gdzie je wrzucić , i tak pozatym :D gdzie zapisują sie skrypty które zrobiłem ;P

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Admin Cienia
Opublikowano
a jak w ogóle wlączyc te skrypty, gdzie je wrzucić , i tak pozatym :D gdzie zapisują sie skrypty które zrobiłem ;P

Mam opisane w tutku gdzie wrzucić, a skrypt jest tam gdzie go zapisałeś. :)

Opublikowano

Wlaczam AdDev script creator klikam sobie np na earth ghosty by ktos tam zapisuje w dh jako default.lst ..... wchodze w ten folder patrze plik tekstowy rozszerzenie nie zadazialalo ..... nie warzen kilkam kopiuj wklejam do cnofik1 cnofig script z nazwa default.lst ...... co z tego jak i tak jest nadal dokumentem tekstowym i jak wlaczam agBota i kilkam na scripts clear z boku pojawai sie default.lst klikam na to i znika ..... i scripta ni e da sie ustawic ..... jak zapisywalem scripta za pomoca zwyklego ag dev to i tak w zakladce dh mialem wszystkie scrypty w p liku txt i nie wiem jak zmienic by byl plikiem lst ..... prosze o pomoc :)

--------------------------------------------------------------------------------

Wrzuć skrypt, do AGbot > config > config1 > script > tutaj (nie cnofik...)

I jak wrzucisz to już nie czyścisz nic bo ci bot nie zadziała.

//D&G

Admin Cienia
Opublikowano

@up: Źle wrzucony skrypt. Albo wrzuć tutaj log z botconsole.

Opublikowano

- http://www.4shared.com/dir/13134538/5d972daa/sharing.html

Screen z bot konsoli

--------------------------------------------------

Daj to na imageshack.us bo g***o widać. ;)

//D&G

-Ok sory tu masz linka http://img6.imageshack.us/img6/4991/konsola.png

--------------------------------------------

Proszę edytować posty bo będzie warn.

//D&G

-kurde pomozcie mibo chcialbym jeszcze dzis opbocic;/

Opublikowano

D&G zrobilem tak jak napisales... Zmienilem nazwe z Medium na Large i zamiast large kupowac to medium -_-

--------------------------------------------------------------------------------------

Nie rozumiem, nie kupuje innych potionów? Daj mi ten skrypt na sendspace.

//D&G

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...