Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer -Yt2Game-Reload|New Spolszczenie

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa może komuś server ???

Moje Postacie

ServeR : CandyLongju :

Fanutin 98 LvL WP 6 x P ON

ServeR : Land Of PowA :

SiemaEniuBM 108 LvL WP 6x P ON / OFF

ServeR : NerdMT2

SiemaEniuBM 73 LvL + BM 2x P ON

Na CandyLongju Zamienie 2 x Smiercio +8 1 do PvP a drugie Do Expa i swiętego +6 Za swiętego +9 lub dożuce jeszcze 1kkk za bron dla sury na 95/105 Lv +7 +8 +9

Postaw + lub może małą piąteczke nie być żyła bądz kolega :D

Opublikowano

Dla jakich znów polaków.. Sam to czytalem na stronie, ale wiecie jak jest z tymi tlumaczami.. Najwyzej dla obcokrajowcow, bo sam nie moge wbic, a mieszkam zagranica

Opublikowano

Server jest off przecież wszystko oprócz rat yang nawet nie przypominało YT2Game .

Muszą wprowadzić masę zmian według mnie ;]

bez yt.

Opublikowano

server OFF?

wczoraj jeszcze dzialał;/

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Ah... juz bylo tak fajnie... ale ten exp cos nie byl taki super jak wtedy, wtedy pamietam ze wbilem 54lv na psach a teraz... ale nie musi byc az tak duzy exp, juz bylo nawet fajnie ale kilka poprawek sie przxyda zwlaszcza z lagowaniem i loganiem:( Mam nazieje ze nie dlugo on bo nie mam na czym grac do 20grudnia:P

Opublikowano

To się zdecydujcie wreszcie czy serwer OFF czy zablokowany dla Polakow:)?

I jakim cudem chinole juz maja max lvle jak dopiero co niedawno serwer ruszyl...

Siema Eniu;)

Opublikowano

No nie ludzie proszę Was! ...A jak myślisz? Powiem Ci dlaczego...Polacy to niestety wieśniackie nooby nie umiejące okazać odrobiny kultury...aż szkoda mi tak pisać o narodzie do którego należę... ;/ Prawie każdy jedzie na dmg hacku ,1hitkilerze,multihacku...dlatego...teraz rozumiesz? ^_ ^

To mi rozwaliles łeb teraz....na tym serwie było mało rodaków na jakis dopalaczach a chinoli na swoich SH itd od groma...my w porównaniu do zółtkow gramy czysto i to nie jest tylko moja opinia a czysta prawda:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Sorry ale ja nie używałem hacków...ani botów itp...to dzieci NEO siedzą na takim servie i głowie im tylko "zabawa" albo "może rozpier**** ten serw" Miej żale do tych dzieci, nie do mnie:P

Sieeeema ! :D

Opublikowano

teraz all serwy praktrycznie blokuja polaków czemu?? bo graja tam tylko dzieci neo.... ja radził bym x070x wystawiac serwery ze spol i fanne dla ludzi np 50 postów +

Jak dla mnie ten pomysł jest trochę dziwny...przecież Dzieci Neo można poznać po charakterze pisma, które pyta o głupie rzeczy...a te 50+ postów trochę nie pasi mi..czemu? Bo wystarczy dać rejestracje...Ostatnio na innym forum Dziecko Neo zarejestrowało się na jakimś servie..Ale zobaczyło że nie mam spolszczenia,wiec odpuściło sobie:D

Także ja bym radził zastanowić się przy reklamowaniu "Best Serwera" i wstawianiu spol,reje ITP

Opublikowano

Watpie zeby to cos pomoglo ^^ co tu duzo mowic... po prostu nie pogramy sobie na tym servie i tyle. I znow trzeba szukac nowego FAJNEGO serva... :/

Opublikowano

Oni mają ip zmienne?????

Bo mi spol nie działa :/

"ProDomek" po 3latach gry w metin2 postanowiłem z tym skończyć!! :))

Żegnam was!!!

Opublikowano

Tam gdzie graja POLACY JEST WIOCHA CZY KTOS WKONCU SIE WEZMIE ZA jeban... SHiled do metina? bo ten co robi te dmg haki itd to jest po.... Dzieckiem. NEO!

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Teraz byłem na servie Honestmt2...i normalnie dziecko neo wyrzucało masowo yangi...tego było tyle że lagi były co 2 sekundy..Jednym słowem TEMPIĆ DZIECi NEO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;/

Ja się teraz nie dziwię czemu nas zablokowali...;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...