Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer -Yt2Game-Reload|New Spolszczenie

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@offtopic

x070x zadziwia mnie z jaka predkoscia nabijasz te posty

a do tego nie spamujesz - rzadko idzie spotkac takich ludzi ^^

vote for torchan !

fuck the chinese hacking group!

Opublikowano

Z tego co zauwazylam prędzej zagrasz na spolszczeniu niż kliencie , a pozatym nie opłaca się grać 120lvl można wbić u handlarki sakiewka , bug na sztabki kupisz 4 sprzedasz i masz 1,6kk ...

lagi spore.

Ja tam czekam na koniec bety...

Opublikowano

Mam spolszczenie i clienta... Na spol wbijam na cliencie nie. A clienta potrzebuje bo są new itemki... To po becie i tak będzie potrzebny!

Opublikowano

Jeżeli nie wiecie jak odpalić tego launchera to wam powiem :

musicie sciagnac ten plik : http://jingjing09214.idcwt.com/down.html ............ to ten plik co ma 170 mb

wklejacie go do pack dowolnego czystego clienta (może byc nawet 2008-10 r Pl) oczywiscie lepszy jest client chinski ze strony (ale mała predkosc dowloadu) , nastepnie wklejacie launcher i odpalacie :--- i gotowe

cieszycie sie epikami ktore sa w fioletowej szkacie - widoczne tylko na launcherze

Fioletowa szkata - czerwona handlarka(1 od strony kowala) - wciskacie 2 - kupujecie ta szkate - otwieracie (macie tam 4 do wyboru : 1- wojo, 2-ninja, 3-sura, 4- szaman )-wybieracie tam jaka macie profesje i macie eq - proste

skile :

podchodzicie do tej babki kolo handlarki różnosci: wybieracie 2- potem do wyboru (1- skille sura , 2-szaman, 3- ninja , 4 - wojo )- pozniej macie jeszcze 1 do wyboru tym razem od skili jakie macie ( 1- body ,2-mental itd...)

jeszcze 1 - szaman ma zbugowane skile - nie polecam gry nim

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Jeżeli nie wiecie jak odpalić tego launchera to wam powiem :

musicie sciagnac ten plik : http://jingjing09214.idcwt.com/down.html ............ to ten plik co ma 170 mb

wklejacie go do pack dowolnego czystego clienta (może byc nawet 2008-10 r Pl) oczywiscie lepszy jest client chinski ze strony (ale mała predkosc dowloadu) , nastepnie wklejacie launcher i odpalacie :--- i gotowe

cieszycie sie epikami ktore sa w fioletowej szkacie - widoczne tylko na launcherze

Fioletowa szkata - czerwona handlarka(1 od strony kowala) - wciskacie 2 - kupujecie ta szkate - otwieracie (macie tam 4 do wyboru : 1- wojo, 2-ninja, 3-sura, 4- szaman )-wybieracie tam jaka macie profesje i macie eq - proste

skile :

podchodzicie do tej babki kolo handlarki różnosci: wybieracie 2- potem do wyboru (1- skille sura , 2-szaman, 3- ninja , 4 - wojo )- pozniej macie jeszcze 1 do wyboru tym razem od skili jakie macie ( 1- body ,2-mental itd...)

jeszcze 1 - szaman ma zbugowane skile - nie polecam gry nim

Jest problem ponieważ ten plik 170mb gdy sciagam pisze ze ma 97mb i zawiera tylko inny wyglad skilli..

Opublikowano

Poczekajcie a nie odrazu panikujecie .

Może kończy się beta albo jakaś konserwacja...

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Serwer nawet fajny

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

launcher nie działa...

Próbowałem na 3 klientach i mam błąd...

saeraa.jpg

Opublikowano

Mam dokładnie to samo ;/ I zawsze po kliknięciu wyskakuje strona www.yt2game.com

W rankingu jest jakiś polak co ma 70 lvl :/ ciekawe jak to odpalił

Edit: Chyba wiem potrzebny nowy pack do tego ale narazie nie da sie pobrac... Link nie dziala... Potwierdzi ktos moja teorie?

Opublikowano

Ja mam klienta z ich strony . Przed chwilą go ściągałem.

A packa nie da się pobrać;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...