Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Talent.

RahRah

Rekomendowane odpowiedzi

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Bardzo dobrze, że wygrała bo śpiewała zajebiście i tyle, bez względu na wiek. Pozatym wysłałem 2 sms'y na Bednarka, i ciesze się, że zajął 2 miejsce. Wkońcu w Polsce zaczyna się coś ciekawego dziać.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki jest sens wysyłania tych sms? Tia wysyłajcie te sms i marnujcie kasę na tych "śpiewaków" za 5 groszy a i tak nie wygra ten na którego wysyłaliście sms... Naiwność

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Baby Buns każdy robi co mu się podoba i tyle, nie wpierdalaj się w życie kogoś, głosowałem na Bednarka i tyle, chuj ci do tego.

Specjalista
Opublikowano

Dobra. Myślę,że opadły emocję,ale dalej uważam,że powinien wygrać Bednarek lub Lisiecki oni byli naprawdę dobrzy ....

qes.png
Opublikowano

ale też ładnie odje*ali. Była też druga nagroda w wysokości 100tys zł zamiast ją dać dla Bednarka za zajęcie 2 miejsca to dali jakiejś tam dziewczynie która nawet nie była w pierwszej trójce ehh;//

do6qfp.jpg

Opublikowano

@WhiteSTAR1906 człowieku przeczytaj mój post jeszcze razi sie zastanów... wpierdalam się komuś? Nie więc japa. Wyraziłem swoje zdane a jesli Ci się ono nie podoba to już Twój problem.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

"marnujcie kasę na tych "śpiewaków" za 5 groszy" Taa zajebiście śpiewali i ta dziewczynka i Bednarek. Widać, że znasz się na muzyce, lepiej sobie to odpuść bo po twoich wypowiedziach widać, że się znasz. Chyba zazdrość dupę ściska, trzeba było iść do tego programu, jako "człowiek który nie boi się wyrażać swojego zdania" na pewno byś wygrał, na BANK!

Apropo za drugie miejsce Bednarek dostał 100tys. czy co? Bo za bardzo nie ogarniam.. Należało się chłopakowi, bo głos miał :)

@Wolę wydać 7zł na chłopaka, który ma talent i widać u niego wielką przyszłość, anieżeli wydawać 100zł miesięcznie na SM i gówno z tego mieć.

Opublikowano

Tak haha zazdrość jeszcze żebym to gówno oglądał haha

Sugerujesz mi że wydaję kasę na SM? Grubo się mylisz. Najpierw kogoś poznaj dopiero go oceniaj ok?

@Down też się przejmujesz kolesiem którego nie znasz. No ale jeżeli tak zrobili to faktycznie tępę chuje ;x i właśnie między innymi też dlatego nie oglądam MT.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Wierzę, że dzięki temu programowi chłopak się wypromował i teraz go czeka wielka przyszłość (wiem powtarzam się :D)

"Tak haha zazdrość jeszcze żebym to gówno oglądał haha" jak nie oglądasz to po kiego chuja wchodzisz w ten temat Dzieciaku buns?

Jakbyś miał choć za grosz inteligencji, to zauważyłbyś, że o SM nie pisałem do Ciebie.

@Up się nie przejmuje kolesiem którego nie zna, tylko poprostu powinien dostać kase za talent.

Nie oglądasz Mam Talent ? Wypier***** z tego tematu.

@nie wiem po co wchodzić w ten temat, wgłębiać się z niego i szukać zaczepki "net hooliganie"

Opublikowano

Coś Ci nie pasuje? To sam wypierdalaj i nie czytaj moich postów. Chuj Cię to obchodzi co ja tu robię i dlaczego.

Niestety ale na tym forum nie można wyrazić własnego zdania.

NARA

Opublikowano

po prostu ludzie jak usłyszeli historię tej małej to się wzruszyli bo domek chcę budować i Heja! na nią z SMSami

Gowno prawda.

Wygrala, bo byla najlepsza, a nie ze komus sie jej zal zrobilo.

Jestem w 100% za tym, ze wygrala, bo tak powinno byc.

Z drugiej strony "co ona zrobi z 300tys?" Ludzie, tepi jestescie

Maly czlowiek z wielkimi intencjami, oddac pieniadze siostrze na operacje, jak i wybudowac dom rodzicom to jest wyczyn!

Ale dla was lepiej wydac plyte niz kurwa pomoc siostrze nie? Debile.

Magdalena Welc!

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@ MarcinR. Racja ziomek, wkońcu ktoś normalny. Wygrała bo była najlepsza i tyle. Teraz wszyscy pyskują "Magda do przedszkola!" niech się pier... bardzo dobrze, że wygrała a nie jakieś plastikowe laski..

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...