Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Talent.

RahRah

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chujowo że ona wygrała , nic specjalnego ... Chodziłem do szkoły muzycznej 6 lat i znam dużo osób które śpiewają co najmniej tak jak ona i nie robi to na nikim tak wielkiego wrażenia

Opublikowano

I znów jakiś dzieciak wygrał 300 tys. zł, które roztrwonią rodzice. Mam talent 18+ plx.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak samo chodziłem 6 lat do szkoły muzycznej i widziałem znacznie lepsze talenty wokalne i instrumentalne..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Kurna kto głosował na tą małą.. (już się nie wyrażę) przecież kamil, piotr i paweł byli o milion pięcset sto dziewięcset razy lepsi..

Opublikowano

Oglądałem tylko eliminacje, moim zdaniem najciekawsza część programu.

Co do półfinałów (w ogóle wtf, półfinał, a było ich z 5? ) i finału to wolę foobara mojego + muzyka z głośnika, za darmo i lepiej ;)

EXPmIpC.gif

Gość RoyalShark
Opublikowano

Po pierwsze powinni zmienić nazwę programu na "Umiem Śpiewać" ponieważ ciągle tylko tych wokalistów promują ..

A po drugie po raz drugi czy trzeci osoby głosujące dały się złapać na tani chwyt "użycia małej dziewczynki" która swoją nieszczęśliwą historią wzrusza wszystkich do łez ..

Niestety ..

Opublikowano

Miał wygrać Kamil..

Mieszka koło Wrocka bo mam kolegę który go zna ^^

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Takie małe dzieci nie powinny wygrywać takich programów.Jutro zadzwonię do kumpelki jak emocje opadną i zrelacjonuje wszystko zza kulisów :)

Zobaczymy co tam się działo ;d

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

A co Bednarek zrobiłby z 300tyś? Wydałby na blanty? Pewnie tak, ćpunek mały, hihihi.

@Down

No co ty nie powiesz, lol. Dawno to zauważyłeś?

RAsfepN.png
Specjalista
Opublikowano

Skończcie temat. Nie sprawiedliwie osądzeni i chuj.... Domek chce budować pfff ŻENADA

qes.png
Opublikowano

Domek nie domek, każdy ma prawo zrobić z kasą co chce.

Tylko moim zdaniem mam talent powinien być jednak +16, bo dla dzieci to zdecydowanie za dużo emocji.

Poza tym ludzie lubią dzieci = wygrana małej. Decydują SMS-y...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

tak duzo robi sie demotow i komixow o tym durnym programie a i tak wygrało śpiewające dziecko... omgf...

Opublikowano

dla mnie mam talent jest ustawiony samych śpiewających biorą co śpiewać nie umią każdy chyba umie śpiewać i to lepiej od nich mogliby wziasc o wiele leprzych a teraz samych śpiewaczy mamy -_-

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...