Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Talent.

RahRah

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bednarek oczywiście, od jego występu głośno o nim cholernie, na dodatek młodzież będzie na niego głosować. Na stronie ma 57 prc głosów, a inni mają max. 10

Drugie miejsce? Ma też szanse jakiś tam Lisecki czy jak mu tam.

Ja nie głosuje, idol kurwa.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Dziś wysyłam 3 sms'y na Bednarka. Specjalnie doładowywałem karte za 15zł :D

Opublikowano

Ja i tak będe głosował na Pawła Einzenberga. Jako jedyny umie tam z nich śpiewać.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Kamil Bednarek wygra moim zdaniem, mimo że nie słucham reggae to jego piosenka mi się podoba :) Jest świetny!

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Ten ktory wymiata na gitarze i spiewa;p

On byl spoko w rundzie kwalifikujacej do pol finalu;D jak jakis podklad muzyki do gothica czy wiedzmina

sstwc.jpg

Opublikowano

ten program sie powinen nazywac spiewaj i tancz.

Jest dużo tylko takich ludzi ponieważ mało jest osób którzy posiadają inny talent.

Jestem za Bednarkiem :P

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Nie wiem co wy widzicie w tym Bednarku. Laski na niego lecą dlatego, że zamyka oczy jak śpiewa i wykonuje swój układ taneczny: Prawa, lewa, prawa, lewa.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Admin Cienia
Opublikowano

Pewnie jakby mi dżądra wycieli to też bym tak śpiewał ale i tak pewnie wygra.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Bednarek? NOŁ ŁEJ. Głośno o nim a pewnie przycichnie tak szybko jak o nim usłyszeliśmy.

Lisiecki ma szansę i Einzenberg

@edit

Co do reggae, większość nawet nie rozumie tej muzyki a pierwsza się pcha do jej oceny. Także dziewczynki, nie napalajcie się zbytnio bo gó**o z tego będzie.

Opublikowano

Nie ciepię "Mam talent" ale jakbym musiał zagłosować to chyba na Bednarka ale to tylko dlatego że ma podobne nazwisko do Bednarczyk (moje).

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Nie ma sensu tracić czasu na oglądanie jak śpiewają gównianie bo pod przejściem można spotkać lepszych od nich artystów a oni mają nadzieję na chociaż złotówkę.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

No i wygrała Magda Welc ;d

Która to?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...