Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Nova Shaiya

CoKaMaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pati33 kocham te twoje cięte riposty :D aż musze odpisać że server nie działa już od .... ło ho ho xD

2004103007_Display-25.gif
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

MI tylko pokazuje jak wchodze na strone 403 - Forbidden: Access is denied.

You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

Opublikowano

Na całej tej stronie ludzie piszą, że serwer nie działa, ale Ty musisz wejść tam, zobaczyć i odkopać temat.. Bez względu na to, że serwer już nie działa ładnych parę miesięcy..

Lopescio jesteś kidmodem - weź pozamykaj te stare tematy, bo ludzie naprawdę lubią odkopywać nie czytając co piszą inni... O opcji szukaj nie wspomnę. Bo każdy musi wejść i wyrazić swoje zdziwienie, że "To Nie Działa!" lub założyć nowego, durnego topica..

...

W sumie chyba dlatego mnie nigdy nie interesowało zostanie Moderatorem tego działu.. Pośmiać się z lajtów i robić za encyklopedię mogę bez tego tytułu, a jakbym już się dopadł do opcji "zamknij temat" ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...