Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Nova Shaiya

CoKaMaN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tez mam błąd.. gdy loguje się do wyboru postaci wywala mnie: sgraphic przestał działać.

I wywala grę. Może to wina wersji PL. Juz ściągam sobie US... Ma może ktoś rozwiązanie do tego? Bo nie chce czasu tracić :)

Dodam że taki problem mam tylko na Serwer Priv, na globalu działa normalnie na full detalach.

To mój pierwszy priv w Shaye proszę o pomoc :)

Opublikowano

działa ? prosze powiedzieć bo mam to samo na PL pobieram US nie wiem czy warto ? działa na US ?

EDIT: nie działa na US tez nie wiem czemu ... -.-

2004103007_Display-25.gif
Opublikowano

może i tak ale pobiera mi sie 3 min i error i tak cały czas musze pobierać po 10mb -.-

EDIT : ! Działa !!! :D miałeś racje trzeba pobrać client wersje: Shaiya_US_Install_20100901.exe

pobrałem z chomikuj.pl i działa, ehh nie myslałem że trzeba tą srarsza instalke wlepić :) dziękuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pobierz wersję klienta ze strony i zainstaluj. Pobierz patcher (update) i wklej do folderu gry (podmień pliki). Uruchom Update i poczekaj, aż sie pobiorą aktualizacje.

Graj ;-)

Tych co zaczynają przygodę z tym privem. lub tych którzy chcieliby udzielić swej pomocy polakom, zapraszam na PW :rolleyes:

2q1t1lg.gif

• 5 tygodni później...
Opublikowano

WTF co to ma być jak biore itemek z item shopu w grze to zaraz wywala i resetuje od nowa postać prosze o pomoc .: /

Opublikowano

1.Tylko przy braniu rzeczy z itemshopu wywala cię?

2.Wyświetla się jakiś komunikat podczas wywalania?

3.Napisz do supportu prywatnego serwera.

Opublikowano

tak wyskakuje mi to connection with server has been disconnected ERROR poprostu jak klikne OK to wywala i resetuje postać do 1 Lv. .. zrobiłem dobrze clienta wszystko

Opublikowano

taki ZAJE..FAJNY serwerek i non stop OFF....

...wie ktos może kiedy NOVAshaiya wystartuje ponownie...

...a jezeli nie to prosze o namiar na jakis podobny PRIV .....

Opublikowano

Mam to samo, resetuje mi postać (nie zapisuje). I nieraz gdy wychodzę (zazwyczaj) wyskakuje ten błąd "disconnect..." coś tam.

Proszę o pomoc.

Pzdr

kamils007

Opublikowano

Ten server to jeden wielki BUG nie wiem kto go tyle czasu utrzymuje xD o ile ktoś go utrzymuje bo niby z czego? w grze wszystko za free. Ten server powoli, nieubłagalnie pada to widać

Opublikowano

mam pytanie wszystko mi dziala ale zadne name nie chce wejsc bo pisze ze juz jes w uzyciu

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdy chce włączyć strone to pisze 403 - Forbidden: Access is denied. co zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...