Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Sg.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

banhalloween1j.jpg

Halloween w Metin2 SG ! :D

Od 31 października przez cały tydzień zaplanowano drop dyń, magicznych różdżek i cukierków ze wszystkich mobów z których będzie można zrobić Halloweenową skrzynię u NPC Jason Voorhees'a, który zostanie umieszczony w Dolinie orków (trzeba mieć wszystkie 3 itemy). Hmm... brzmi świetnie ale co z tych skrzyń będzie lecieć ? Małe potki i jakieś śmieci ? Oczywiście że nie, to nie PL xD

Będą z nich lecieć: kamienie duchowe, zwoje błogosławieństwa, fasolki zen, notatki kowala, księgi lidera, notatki Wiseman'a, marmury błogosławieństwa, rady pustelnika i jakieś zwoje czarów. A to jeszcze nie wszystko ! - :O

Zwój czarów jest wyjątkowy stworzony tylko na Halloween - gdy zaniesiemy go do NPCa otrzymamy dyniową fryzurę lub hełm (nie wiem dokładnie co ale nie ważne) z bonem 10% na potwory która będzie trwać do końca eventu czyli 7 dni :)

Team jak zawsze nie zawodzi :)

TREŚĆ NAPISANA TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZE MNIE - ZAKAZ ROZPOWSZECHNIANIA !

combatda.png

Pomogłem ? Spodobało Ci się to co napisałem ? Kliknij w lubuie.png

Opublikowano

Takie pytanko. Dałby ktoś trochę kasy na początek lub chociaż jakieś itemki? Bo nie grałem z pół roku, staro konto zbanowanie nie wiem za co a eq nie ma :/

Mogę dać za to eq na PL. Byłbym wdzięczny! Proszę o PW lub piszcie na gg 11421619...

Pozdrowienia dawny DymQ! (Możecie wpisać na YouTube DymQ vs Metin2.SG :) )

Opublikowano

Potrudź się troche na początku i zdobądź kase expiąc lub sprzedając jakies smieci u handlary i powykonuj misje.

combatda.png

Opublikowano
Dear players,

The situation with the host is stable now so we have shut down the game server shortly for the Halloween update.

If you have suffered loss of items or TEC Points during the migration process please contact a GM ingame on Monday or drop us a mail at

Our sincere apologies for this weekend's troubles with the server and we look forward to celebrate this holiday without any further issues with you.

Kind regards,

The TEC Interactive staff

Drodzy gracze.

Sytuacja z hostem jest stabilna teraz, to zrobilismy restart servera zeby dodac drop halloweenowych itemkow.

Jesli ktos zgubil jakies itemki podczas zmiany hosta, albo nie dostal TP(sm) prosimy wyslac maila do [email protected]

Przepraszamy blbablablablabla

Serdeczne pozdrowiania

Tec Interactive team

Opublikowano

O ile się nie myle to na emaila powinni przysłać wiadomość dotyczącą bana. Nawet jak grałeś na modzie ale nie wykorzystywałeś zawartych w nim funkcji też mogłeś za to dostać bana :) A i te itemy halloweenowe dropią ale sporadycznie jednak zwiększyli ich drop o 10% i powinno być ciut lepiej :)

combatda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...