Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Sg.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy na to wbiłem w 2 dni 35lv a teraz 18 oz już przeczytałem i duchowego dalej na M nie ma ;D??

JBC skupuje Spirit Strike Band Of Oblivion

Opublikowano

Up.NoNo szybko nawet chyba bede tam grał :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jaki jest najlepszy zarobek? najlepiej na start :D

Zacząłem grać u niebieskich nick Choun, btw. nigdy u niebieskich nie grałem na globalu i będzie problem :D

Jak mógłby ktoś zarzucić coś na start to byłbym wdzięczny =)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

ja z checia przyjme eq +3-+6 dla ninja na start bede bardzo wdzieczny no i w przyszlosci oddam z nawiazka ;]

Jebać to!

Opublikowano

oplaca sie grac na tym globalu?

Tak oplaca sie grac

ja gram juz od 1 roku i narazie wbilem 42 wojem body jinno 50lvl body shinsho surka wp 41 shinsho i tera mam woja 42lvl w shinsho

moze ktos zna VProM :P jak przypomne sobie passy do woja 42lvl w jinno to moge oddac

teraz jeste w niemcach i na postaci gra kolega :P

reflink

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fms kosztuje 200k-1kk, stalka +0 900k-1kk, aura 1,5kk-2kk wiec popraw

Opublikowano

@up ty nocny marku xD a co do twoich pytań to :

To są raty zwiększone w sobote niiedziele i czasami poniedziałek rano ;] a ogółnie to są odrobinę zwiekszone.

@Autor jak możesz usuń z listy dostawania IS i napisz tak

3ręka,2xyang,2xdrop

zamraz 3ręka,2xyang,2xdrop,50%exp

bo niestety już skasowali exp na 7dni szkoda dlatego że wielu cheaterów wyexpialo sie w jeden dzien nawet do 35 ale zwiekszyli troche raty expa ale mało zauważalnie ale porównać SG do PL to wolę PL bo na SG nie można nawet głupiego Speedhacka czy mobberhacka użyc bo już ban pozdro xD xD xD xD xD

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

@up

Nie dropią całkiem inne itemki

Jest to pierwszy server na którym gram bez haksów i mam się dobrze i gra nawet może jest przyjemniejsza ;]]

Gram od lipca

Mental 63Lv (nie expie już)

EQ:

Sokoła+9, Upiorna+7, Boga+7 kd i bony, Rib+8 30SR z KD, Deszczowe+5 2k HP, Bransa z łez+6 5 bonów w tym 2k HP, Nasz 1k, Ebo+7

więc jak widać miesiąc gry i eq można zrobić i grać bez hacków ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam jakiegos serwera na dłużej , i zastanawiam się , czy nie zagrać znowu tutaj .

Moze sobie przypomne passy do szamana 67 , sprzedam z niego eq i będe miał na nową postać . ^^

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nawet jak wam będzie działał dmg i sh itd to nie pogracie dłużej niż 2 dni bo gm tam nie śpi tak jak gm na Pl-u

masz racje ja pogralem doslownie 2 dni na kamer mod jechalem sh i wh buff bot ... ban perm :D

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

Szukam ogarnietych osob tutaj do gry moze dojdzie sie do gildi tylko ze JINNO gramy ktoś byłby zainteresowany pisac PW podaj Ventrilo to sie pogada itd;]

Gif off.

Opublikowano

Zachęcam ludzi do gry.

Tak ogólnie to fms od 150k można kupić ze sr na + :)

Mam 81 lv więc chętnie pomogę nowym graczom z Asmodii ( Chunjo/Żółci ). Pozdrawiam.

@PS. Nie grajcie na hackach! GM was wyłapie po max 3h ( mają system który pokazuje podejrzane wartości szybkości ruchu/ataku np 1 lv ma 150 speed atacku.. oraz teleport hacki i inne badziewia.) Reklama serwisów oferujących kupno yang też jest blokowana po max 2h ( moderator chatu). Łatwo zaprzyjaźnić się z GM którzy za swoją pracę otrzymują kasę więc rzetelnie wykonują swoją prace.

Opublikowano

Ja gram od dziś.

Poznałem 2 polaków z czego 1 modek i powiem wam że fajnie się tam gra tymbardziej ze ludzie pomocni i wgl.

Zapraszam do Shinsoo :)

nick : Vinci

Opublikowano

Mi się właśnie pobiera i może pożyczył by ktoś jakieś eq na początek dla ninja ? :)

No i przydało by się parę osób, z którymi można sobie pogadać podczas gry :)

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...