Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Dl] Klient Metin2 By Kornel

kornel88dg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4. Błąd DMG na plikach pc by Fast77

Gdzie ten błąd był ;d??

W Pc czy pc2? i u kogo?

Postaram się to naprawić w jak najszybszym czasie :)

Pozdrawiam

@EDIT

Błąd zlikwidowany z dmg hack :)

(Był u ninja facet)

Jednak zanim dam download Kornel, wprowadzę parę poprawek.

• Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam problem. Na Cliencie nie widze nowych broni, szmaragdowych stalek itp. Wszystkie itemy normalne takie jak zatruty widze widze. POMOCY!;D

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Nie musisz mi pisać na pw i w temacie.

Na forum są już tuty jak to dodać.

Gdzie ten błąd był ;d??

W Pc czy pc2? i u kogo?

Postaram się to naprawić w jak najszybszym czasie :)

Pozdrawiam

Podobno u ninji.

Sprawdź obie klasy bo tak dokładnych info nie mam ;p

korneleknew.png

Opublikowano

aha rozumiem :) A jak dodać serwer Nexus Mt2 do tego clijenta by kornel ? bo robiłem według tutorialu by kornel ale mi nei wyszło jezeli ktos mi go doda i da link do plikow na pw napewno się odwdzięcze :)

Opublikowano

Klient Super wszystko zgodne opisem ale gdy dałem go mojemu koledze nie może się zalogować do mnie na priva bo go wywala jak wybiera postac. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje jezeli ktos wie prosze mi pomoc. Zostawiam nr GG:25405926 Piszcie jak najszybciej. Pozdro

Opublikowano

Aha. To bardzo bym prosił abyście podsełali linka do jakichś plików które obsłużą tego klienta. Za pomoc dam - lub + i 5 (zależy kto co zbiera). Pozdrowienia i Dzięki!

Opublikowano

Ja mam pewien problem.

Gdy pobralem clienta z wrzuc.to po odpaleniu i kliknieciu instaluj wyskoczyl komunikat ze plik jest uszkodzony i zebym go pobral jeszcze raz...

Pobralem 2 raz ale z megaupload i podobnie jak wczesniej tylko ze w tym wypadku wypakowalo mi tylko niektore rzeczy. Nie bylo calej zawartosci pack i jeszcze tam czegos.

Wiec co mam zrobic aby pobrac i zainstalowac clienta? Przy pobieraniu nie wyskoczyl zaden blad.

Mam jeszcze drugie pytanie :D

Skad mam wziasc port jakiegos serwera ( nie polskiego ) bo jak IP znalesc to wiem, ale port nie mam zielonego pojecia.

Licze na pomoc ;) a zwlaszcza od Kornela :D Oczywiscie za kazda pomoc dam Plusa albo Minusa jak kto woli :>

Plusa juz CIdalem :D Zaraz dodam *5 ( dodane )

Opublikowano

Ja mam pewien problem.

Gdy pobralem clienta z wrzuc.to po odpaleniu i kliknieciu instaluj wyskoczyl komunikat ze plik jest uszkodzony i zebym go pobral jeszcze raz...

Pobralem 2 raz ale z megaupload i podobnie jak wczesniej tylko ze w tym wypadku wypakowalo mi tylko niektore rzeczy. Nie bylo calej zawartosci pack i jeszcze tam czegos.

Wiec co mam zrobic aby pobrac i zainstalowac clienta? Przy pobieraniu nie wyskoczyl zaden blad.

Mam jeszcze drugie pytanie :D

Skad mam wziasc port jakiegos serwera ( nie polskiego ) bo jak IP znalesc to wiem, ale port nie mam zielonego pojecia.

Licze na pomoc ;) a zwlaszcza od Kornela :D Oczywiscie za kazda pomoc dam Plusa albo Minusa jak kto woli :>

Plusa juz CIdalem :D Zaraz dodam *5 ( dodane )

Powiadasz niektóre rzeczy wypakowało???

Prawdopodobnie jest to zasługa antywirusa.

Pewnie on usunął pliki które były "zawirusowane" ;d

Nie raz tak miałem z klientem ( używałem kiedyś Avast - ale nie polecam. Lepiej używać NOD32 ) :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Tez mam Avasta :>

Pobiore i wylacze antyvirka, oby zadzialalo :D

Masz Plus'ika

Odpowie ktos na 2 pytanie :P

Skad wziasc port to serwera, bo Ip wiem ale port...?

@EDIT

Pobralo bez problemow ;)

THx

Opublikowano

Witam. Kornel mam do cb wielką proźbe czy mógłbyś mi udostępnić item proto lub zedytować dodając do niego kriwsty kamień i pieczecie na wierzchowce ? Bardzo bym cie oto prosił gdyż klient jest wprost wyśmienity a jak pisałeś nie da się go zedytować za pomoc dam + i 5. Może być też bez pieczęci ale dobrze by było gdyby one były. Załaczam tuty abyś nie musiał szukać wrazie co.

Krwisty Kamień:

http://www.mpcforum.pl/topic/217085-mini-tut-jak-dodac-krwisty-kamien-na-serwer-i-do-gry/

Pieczęcie Przywołania:

http://www.mpcforum.pl/topic/200100-tut-pieczec-przywolania/ '

Wielkie Dzięki chociaż za przeczytanie. PoZDrO.

Opublikowano

@Up zaznaczasz wszystkie pliki w pack, klikasz właściwości i odznaczasz atrybut" tylko do odczytu" I już rozpakowujesz :)

@HempGru Nie czas i miejsce na takie pytania.

@Up3 Z reguły jezeli to jakiś pl serwer to porty są podstawowe. Jeżeli nie to wyciągasz z oryginalnego klienta.

korneleknew.png

Opublikowano

A gdzie znajduje się locale_PL?

@Edit Ok mam juz ;)

@Edit Słuchajcie mam nowy problem a mianowicie kolega nie może wbić na serwer (serwer pod hamachi). Ja na luzie wbijam jemu wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem.Port map nie jest potrzebny gdyż serwer i client łączą się za pomocą ponga . Są to nowe pliki serwerowe od mcncc.pl 2010. I pisali że najlepiej wbijać na kliencie 2011.

Załaczam Tematy z których korzystałem bardzo proszę o pomoc!

http://www.mpcforum.pl/topic/297151-dlpliki-serwerowe-2010-od-mcnccpl-zrobione-w-calosci/
http://www.mpcforum.pl/topic/297384-tut-jak-zmienic-pong/

Bardzo proszę o szybką odpowiedź!.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sory za gornika, ale nie mogłem sie powstrzymac. ;)

zajebisty client, nigdy jeszcze takiego nie widziałem.

oczywiscie leci +

oby więcej takich clientów ;)

@edit:

zabezpieczony client? ;)

rozpakowalem normalnie, i te pozmieniane nazwy plikow (np. fuufuu, xt,xt2) wiem co ktore jest ;P

ktos chetny? pw

to powiem.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kornel Sprawa Jest Ziomek Ma Serwa Zrobiłem mu serwer info ;) i mu działa a ja sobie zrobiłem to wywala jak wybieram postac do listy serwerków

Sorry Za 2 posty nie chcacy 2 x klikłem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SIema ludzie mam probłem z tym serwerinfo.py bo kiedy rozpakowałem clienta nie było go tam a może pod inną nazwą siedzi jak tak to proszę o podanie jej . Za pomoc + .Z góry dziękuję .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

chciałeś komentarz to masz komentarz, klient jest zajebisty, on nie jest jednym z lepszych na MPC, on jest najlepszy ! ! ! Czekam na kolejną aktualkę ;)

Kornel Sprawa Jest Ziomek Ma Serwa Zrobiłem mu serwer info ;) i mu działa a ja sobie zrobiłem to wywala jak wybieram postac do listy serwerków

Sorry Za 2 posty nie chcacy 2 x klikłem

Załóż nowy temat i opisz sprawę dokładniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...