Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Dl] Klient Metin2 By Kornel

kornel88dg

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 237
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

dodam swoje 5 groszy

Kient naprawde wyje.............. w kosmos :) piekna robota oby tak dalej.

Ale po wypakowaniu w folderze pack brakuje mi plikow local moge prośić o reupload. + błąd CRC w pliku monster

I niestety podczas próby zalogowania sie na server pisze mi cały czas Zostaniesz polonczony z serverem i tak sobie stoi i stoi i nic.

Wgralem pare plikow od siebie w tego klenta i dalej jest chujnia z nendzom

27402144507863919339.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam do cb kornel wielką prośbę, daj mi na pw pliki do clienta z tych tematów(czyli spakowane locale, item itp bronie i hwangi stalki itp w jednych plikach NIE OSOBNO):

Temat z broniami:

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/549468-release-neue-waffen-zum-download.html

Temat z Hwangami, stalkami itp.:

http://www.mpcforum.pl/topic/329354-tutgotowe-szafirowe-szmaragdowe-zatrute-krolewskie-hwangi-zbroje/page__p__2306819__fromsearch__1#entry2306819

DAM 20 +

5trh5k.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka .. wiem ze temat był juz dawno .. no ale ... mam problem z tym clientem .. ponieważ nie widze nowy broni i nowych zbroji kture są w query na pierwszej stronie .. moze ktos pomoze ?;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

sry za ODKOPYWANIE

ale przydałby mi się ten klient niestety nie mogę poradzić sobie z zrobieniem spol/ lanczera/ pachera może ktos pomoc ??? gg 4226972 (jezeli ktos napisze proszę o info nawiązujące do tematu)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

GÓWNO!

Nie dziala ten client na wszystkich sertverach wyedytowalem plik root by wrzucic ip servera XLasT.

Wlaczam tego clienta i chce sie zalogowac na konto "laczy z serwerem" i nic wiecej

Mogles napisac ze nie obsluguje wszystkich serverow japier.......!!!!!!!

Zmarnowalem tylko czas przez Ciebie !

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ogarnij się.

Stary klient i wgl jak wszystkie moje jest do kitu.

Robie nowy. Ma już all nowe zbroje, eq smoka, ulepszacze edytowany wygląd, nowe moby. No dużo tego, ale nie wiem czy wrzucę.

korneleknew.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...