Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iii Wojna Światowa?!

RahRah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@FuturO

nie ładnie korzystać z mistrzów/komixxów(nie pamietam skad, za bardzo mam nasrane w bani)

A do tej wojny moze cos byc. Amerykanie i Japończycy dołączą się do poludniowców, a chinole do północnych.

trudno mi określić obecną sytuację, ale coś dziwnego wisi w powietrzu(nie, żadnego komentarza)

W powietrzu wisi coś dziwnego i to najprawdopodobniej mój bąk.

Ta cała wojna to tylko papka medialna, żeby odwrócić uwagę od czegoś większego(kocham teorie spiskowe).

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cytat z fakt.pl

Co ciekawe Vanga posługiwała się kalendarzem prawosławnym, który "spóźnia się" o 13 dni w stosunku do naszego. Dlatego też data 10 listopada po dodaniu 13 dni daje dokładnie datę 23 listopada.

To niestety nie koniec złych wieści. Vanga nie była bowiem jedyną osobą, która wybuch III wojny światowej "zaplanowała" na listopad tego roku. Autorem przepowiedni, zgodnie z którą kolejny globalny konflikt rozpocznie się dokładnie w listopadzie 2010 r. jest także sam Nostradamus.

Opublikowano

a wiecie, że kalendarz Majów oznajmia, że w 2012 bedzie koniec swiata?

[ Kto ogladal 2012 bedzie wiedzial o co chodzi ].

Ja juz kupiłem bilet na arke!,

a Ty na co czekasz?

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

@FuturO

nie ładnie korzystać z mistrzów/komixxów(nie pamietam skad, za bardzo mam nasrane w bani)

A do tej wojny moze cos byc. Amerykanie i Japończycy dołączą się do poludniowców, a chinole do północnych.

trudno mi określić obecną sytuację, ale coś dziwnego wisi w powietrzu(nie, żadnego komentarza)

Że o co ci chodzi ?

bo mi sie do szkoly niechce isć bo z polaka bedzie sprawdzian 2godzinny; /

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Cytat z fakt.pl

Co ciekawe Vanga posługiwała się kalendarzem prawosławnym, który "spóźnia się" o 13 dni w stosunku do naszego. Dlatego też data 10 listopada po dodaniu 13 dni daje dokładnie datę 23 listopada.

To niestety nie koniec złych wieści. Vanga nie była bowiem jedyną osobą, która wybuch III wojny światowej "zaplanowała" na listopad tego roku. Autorem przepowiedni, zgodnie z którą kolejny globalny konflikt rozpocznie się dokładnie w listopadzie 2010 r. jest także sam Nostradamus.

Będzie koniec świata, bo dzieci neo po zamknięciu ich ulubionej gry(metin2 i gwoli ścisłości: nie wszyscy gracze metina to neo) pożyczą od koreańców atomówkę i za pomocą mitycznego smoka zrzucą te bombę na środek oceanu co spowoduje podniesienie się poziomu wód o pierdyliard kilometrów i zaleje wszystko.

Opublikowano

Konieć Swiata!

Pospadaja 1milion metinow na 90lvl

Wszystkie bossy będą i NPC po umierają!

Koniec dla metina będzie.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Będzie koniec świata, bo dzieci neo po zamknięciu ich ulubionej gry(metin2 i gwoli ścisłości: nie wszyscy gracze metina to neo) pożyczą od koreańców atomówkę i za pomocą mitycznego smoka zrzucą te bombę na środek oceanu co spowoduje podniesienie się poziomu wód o pierdyliard kilometrów i zaleje wszystko.

Nii, świat zaleje woda, spali ogień, wulkany wybuchną, będzie zima -200 stopni C.

Wszyscy sie spalimy, utopimy i zamrozimy, a metina nie będzie. Strzeżcie sie...

Boziu, może zaraz będzie kalendarz metin2? ;d

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

Nii, świat zaleje woda, spali ogień, wulkany wybuchną, będzie zima -200 stopni C.

Pff. Lepszy byłby kalendarz tibijski. Jeden miesiąc miałby 90 dni , a motto tegoż kalendarza brzmiałoby: Od PACCa do PACCa

Opublikowano

Japierdziu my się tera śmiejemy jak to widzimy a jutro serio cos w**ebie. Ludzie są nie przewidywalni.

Opublikowano

Haah Tak Autor ma racje ! xD

Baba Vanga przepowiedziała, że początek III wojny światowej nastąpi 10 listopada 2010 roku. W kalendarzu gregoriańskim ta data już była, ale patrząc na kalendarz juliański, 10 listopada przypada właśnie dziś.

Ale i tak w to nie wieże ...

34127134971236946388.png

Opublikowano

Kolejna idiotyczna teoria jakichś pajaców, którzy przed każdym końcem świata budują sobie nowy bunkier.

Co do faktu - to oni tylko czekają na takie niusy, żeby sprzedać nakład tego syfu.

Tym wspaniałym sposobem przeżywam już 111 koniec świata.

W 2012 - 112

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Kolejna idiotyczna teoria jakichś pajaców, którzy przed każdym końcem świata budują sobie nowy bunkier.

Co do faktu - to oni tylko czekają na takie niusy, żeby sprzedać nakład tego syfu.

Tym wspaniałym sposobem przeżywam już 111 koniec świata.

W 2012 - 112

Polać Mu! Chłopak dobrze gada ;D

Od jakiegoś roku nie czytam tych brukowców bo tam nie ma co czytać. Jak pani Górniak (mam szacunek do osób publicznych ;]) zwichnęła nogę to we wszystkich tych pseudo magazynach było pierdyliard tematów na ten temat.

Opublikowano

No to chyba za dużo wczoraj filmu sie na oglądałeś "Pojutrze"

78520384107366447872.png

Opublikowano

Durnowato się śmiejecie... wg. mnie to też fake ale nie do końca, Wanga przepowiedziała tą wojnę, tak samo jak rozpad zsrr, dojście Hitlera do władzy, katastrofę w Czarnobylu, wszystko się sprawdziło...

ja do tego mam lekki dystans, uwierzę jak zobaczę... no chyba że będę martwy...

Wątpię żeby sajgonki rozpętały wojnę, no cóż nie mają się czego bać mają jedne z najlepszych wojsk i "atmufffkee", nie śmiałbym się za bardzo...

Zbyt duża sygnatura, proponuję używać funkcji

[spoiler] ... [/spoiler]

bądź skrótu w postaci linku. energy

snap20100225122706001.png

Opublikowano

Ktos mial +24 w mw2 to atomowka bedzie.....

A powiedz mi gdzie przeczytales ze ona to w julijanskim przewidziala?

To byl stary rzymski kalendarz, mogla troche siee potrudzic i odrazu powiedziec ze 23 moge sie przestac uczyc.

20 osob przeglada ten temat

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Durnowato się śmiejecie... wg. mnie to też fake ale nie do końca, Wanga przepowiedziała tą wojnę, tak samo jak rozpad zsrr, dojście Hitlera do władzy, katastrofę w Czarnobylu, wszystko się sprawdziło...

ja do tego mam lekki dystans, uwierzę jak zobaczę... no chyba że będę martwy...

Wątpię żeby sajgonki rozpętały wojnę, no cóż nie mają się czego bać mają jedne z najlepszych wojsk i "atmufffkee", nie śmiałbym się za bardzo...

Tak jak niby nostradamus wielki prorok, który de facto nie podał żadnej daty, a pisał do tego wierszem, a poezja ma, jak biblia, ukryte znaczenie (jeśli się mylę, to poproszę dowód winy ;D).

Mam do przekazania krótką wiadomość do tych wszystkich, którzy wierzą w ten cały koniec świata: STFU & GTFO (to skróty z angielskiego).

A w razie czego mam piwnicę, a w niej maszynę do robienia dziwek i jedzenia, wiec nie zginę, a jeśli dojdzie do okupacji to będę miał wtyki bo wszystkim ważnym szychom dam w hooy dziwek na własność.

Opublikowano

DIR FRJEND ITS HARD TU SEJ BAT AJ MAST SEJ IT.... WORLD END IS KOMING DER ŁIL BI NOŁ METIN.

MATEQ LADUJ AJON KANON BIKONA JAK PIERDOLNIE TO WJEDZIE DO KUCHNI

rah rah "ty to masz chłopie napierdolone pod kopułą"~ Mateq

KONIEC SWIATA nie zdaze zobaczyz NOFEGO LEVELUPA MOJEGO BUKA FUBA OMG MAMO RATÓJ

TwierdzĘ iż jest to stĘk bezduurrr.... le fejk-ee.....

korean_k-11.jpg

TUTUUTUTUT BUŁ BUŁ JEB JEB PIZD PIZD ŁOKURWA PIERDOLNĄŁ MATEQ RATUJ

IN SOVIET RUSSIA BRICKS SHIT YOU!

Zamknijcie ten temat kokosy bez sensu kurwa po raz -enty jebniety juz raz jest ten temat tloczony i zajebisci wspanialomysli forumowicze typu Rah Rah wyrażają swoje przemyslenia na temat tej sfejkowanej wojny, bo trzeba sensacje zrobic NO I OCZYWISCIE ZAROBIC PLUS BO CHCE BYC FAJNY JAK ANDRZEJT17 BO MA 18K+ PLUSÓW I JA TEZ CHCE BYC TAKI JAK ON BO TO NOOB I LOL ZAL PRO NUB

List otwarty: (mialem taki na polski)

Drodzy Administratorzy

Witam, zapewnie wiele z Was fapuje teraz do lasek z 4chana, ale nie w tym rzecz...

...rzecz jest w tym ze opierdalacie sie i nie pilnujecie co na forum dizeje sie...

...TO JEST WASZ ZAJEBANY OBOWIAZEK PILNOWAC FORUM I CZYSCIC I USUWAC GOWNIANE TEMATY...

....dlatego wnosze o zamkniecie tego tematu

z powazaniem

huj

#apel

TO NIE JEST SPAM PISALEM TEGO POSTA Z 10 MINUT

@Doran

CO to za odyniec w avatarze i sygnie?

Jakis knur czy co? btw. ryj ma jak rozrzutnik do gnoju albo jak kon po westernie

To chyba jakis grek czy rzymianin bo jakies hieroglify wymachuje rękami lol kanji czy cos..

logo_black3.png

Opublikowano

Ja właśnie się zastanawiałem gdy powstał pierwszy temat, napisane było 10.11.2010r, jednak po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem, że ta baba ma w kraju inny kalendarz. Ona przepowiedziała to w systemie tym co podaliście, na polski kalendarz jest to 23.10.2010r . Dotychczas się wszystko sprawdza (dzisiaj w wiadomościach trąbią o tym konflikcie )

1317454587-U195480.png

Opublikowano

DIR FRJEND ITS HARD TU SEJ BAT AJ MAST SEJ IT.... WORLD END IS KOMING DER ŁIL BI NOŁ METIN.

MATEQ LADUJ AJON KANON BIKONA JAK PIERDOLNIE TO WJEDZIE DO KUCHNI

rah rah "ty to masz chłopie napierdolone pod kopułą"~ Mateq

KONIEC SWIATA nie zdaze zobaczyz NOFEGO LEVELUPA MOJEGO BUKA FUBA OMG MAMO RATÓJ

TwierdzĘ iż jest to stĘk bezduurrr.... le fejk-ee.....

korean_k-11.jpg

TUTUUTUTUT BUŁ BUŁ JEB JEB PIZD PIZD ŁOKURWA PIERDOLNĄŁ MATEQ RATUJ

IN SOVIET RUSSIA BRICKS SHIT YOU!

Zamknijcie ten temat kokosy bez sensu kurwa po raz -enty jebniety juz raz jest ten temat tloczony i zajebisci wspanialomysli forumowicze typu Rah Rah wyrażają swoje przemyslenia na temat tej sfejkowanej wojny, bo trzeba sensacje zrobic NO I OCZYWISCIE ZAROBIC PLUS BO CHCE BYC FAJNY JAK ANDRZEJT17 BO MA 18K+ PLUSÓW I JA TEZ CHCE BYC TAKI JAK ON BO TO NOOB I LOL ZAL PRO NUB

List otwarty: (mialem taki na polski)

Drodzy Administratorzy

Witam, zapewnie wiele z Was fapuje teraz do lasek z 4chana, ale nie w tym rzecz...

...rzecz jest w tym ze opierdalacie sie i nie pilnujecie co na forum dizeje sie...

...TO JEST WASZ ZAJEBANY OBOWIAZEK PILNOWAC FORUM I CZYSCIC I USUWAC GOWNIANE TEMATY...

....dlatego wnosze o zamkniecie tego tematu

z powazaniem

huj

#apel

TO NIE JEST SPAM PISALEM TEGO POSTA Z 10 MINUT

True, True. Yahiko i Mateq na prezydenta!

Temat służy wyłącznie wjebaniu jka największej ilości bezsensownych i nieprawdziwych informacji. Z takimi sensacjami to do Wybiórczej.

Podtrzymuję mój apel do forumowych bajkopisarzy: STFU & GTFO.

"Hejters gonna hejt" Buendy celofe

Opublikowano

zanim chinczycy cos zrobia to im sie to rozj... tak jak zabawki w tesco

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

zanim chinczycy cos zrobia to im sie to rozj... tak jak zabawki w tesco

CHINCZYCY CZY KOREAŃCZYCY?

PIEPRZONY STEREOTYPOWCU

AZJATA TO CHINCZYK BO MA SKOSNE OCZY , TAK?

hejters guna hejt

logo_black3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...