Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iii Wojna Światowa?!

RahRah

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie! Ta kobieta miała rację z tą wojną! Nikt nie przeczytał, że ona przewidziała na 10 listopada w kalendarzu Juliańskim!! 10 listopada w kalendarzu Juliańskim to u nas 23!! Wszystko się sprawdza!!

Jakos w to nie wierze, za tydzien znow napisze ten sam post, i jaki z tego moral?

Opublikowano

Czekamy na kalendarz pokemoński.

Popieram cie.

Ta wojna to wielki fejk.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano
Śmiejcie się śmiejcie ;] Pośmiejemy się razem jak na nas atomówka będzie leciała
Pośmiejemy się z Ciebie, jak metin upadnie.

Innym razem.

Opublikowano

Pośmiejemy się z Ciebie, jak metin upadnie.

hahaha dobre ; ]

Jezu to wojna to fejk.

Tak jak od kilku ja mówią ze koniec świata miał byc najpierw 2000 i tak dalej sie ciągneło ..

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Czy fake ?? looknijcie teraz w Fakty co sie dzieje w korei... moze i to nie skala swiatowa ale wszystko siee tez zaczelo od malej wojny

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
Niedługo będzie kalendarz metinowski:

Sobota

Niedziela

Sobota

Niedziela

Sobota

Niedziela

Sobota

itd.

Zle, dzieciaki w niedziele chodza do kosciola

Poprawnie:

sobota

sobota

sobota

sobota

sobota

sobota

sobota

i doba do 72h, aby kazde dziecko moglo dluzej pograc zanim mama bedzie kazala isc spac

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Dobra jak ma być to wojna światowa .

To niech zdąży przed sprawdzianiem z j.p

: \

78520384107366447872.png

Opublikowano

METJIN IEST BOGJEM!

NJEH RZYJE STO LAT!

Ma ktoś kremówkę? Zgłodniałem trochę ;s

Dobra jak ma być to wojna światowa .

To niech zdąży przed sprawdzianiem z j.p

: \

Sprawdzian ze znajomości tekstów Firmy?

Opublikowano
Ludzie! Ta kobieta miała rację z tą wojną! Nikt nie przeczytał, że ona przewidziała na 10 listopada w kalendarzu Juliańskim!! 10 listopada w kalendarzu Juliańskim to u nas 23!! Wszystko się sprawdza!!
Coś ci się pomyliło. Kiedy u nas był 10 listopada, to w juliańskim 23 listopada, więć ;*

Innym razem.

Opublikowano

@FuturO

nie ładnie korzystać z mistrzów/komixxów(nie pamietam skad, za bardzo mam nasrane w bani)

A do tej wojny moze cos byc. Amerykanie i Japończycy dołączą się do poludniowców, a chinole do północnych.

trudno mi określić obecną sytuację, ale coś dziwnego wisi w powietrzu(nie, żadnego komentarza)

Opublikowano

Wam to dzikie psy i inne takie wisza w powietrzu, nie wojna

Back in the day

Trollin' was somethin'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...