Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Crossfire] Jak zwiększyć FPSy?

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście skorzystam a moje statystyki tym 1 programem 1109 błędów Stan komputera zły :)

ja za 1 razem miałem 200 a na drugim kompie maialem 1,5k

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

szkoda ze mi niedziala ;/ siedze juz 2 + miesiace nad crossfire i nadal niemoge odpalic , sciagalem juz z 100 + programuw , dodatkuw , robilem pelno zeczy i nadal niedziala ... moj problem jest taki ze odpalam crossfire normalnie i robi sie gameguard i xtrap do konca i potem klepsydra na myszce sie pojawia i po 2 sec znika i juz nic sie niewlaczy , jak dajesz CTRL + ALT + DELETE (procesy) to pokazuje ze procesy sa uruchomione ale gra sie nie wlaczyla ... ludzie z podobnym problem muwia zeby uruchomic jako administrator to znaczy ( Run As Administrator ) tylko ze jak naciskam prawym to niemam tej opcji ... (mysle ze jej niemam dlatego ze mam wszystko po polsku ale niewiem ) Mam windows-a XP ( karte graficzna nVidia GTX 280 wiec jest lepsza od 5600 lub 6600 ) ale nadal nie dziala ... jeszcze bym dodal do tego mojego problemu ze jak mi sie juz zaladuje ten game guard i xtrap to nie pokazuje mi sie ikona xtrap na pasku zadan na prawej stronie na dole w rogu ;/ niewiem dlaczego ... ( jeszcze cos waznego ) Jak mialem windows-a Viste ( pol roku temu ) to crossfire mi dzialalo bez tej mojej karty graficznej ( ale tez chcial bym powiedziec ze mam jednego z najnowszych kompow ) KK to juz wszystko mam nadzieje ze ktos z was mi pomoze bo ja niemam zadnego patch error ani nic poprostu nic sie nie dzieje jak odpale .. potem mozna odpalac nawed 100 razy a nic sie nie stanie ... PZDR , THX , NQ

Opublikowano

szkoda ze mi niedziala ;/ siedze juz 2 + miesiace nad crossfire i nadal niemoge odpalic , sciagalem juz z 100 + programuw , dodatkuw , robilem pelno zeczy i nadal niedziala ... moj problem jest taki ze odpalam crossfire normalnie i robi sie gameguard i xtrap do konca i potem klepsydra na myszce sie pojawia i po 2 sec znika i juz nic sie niewlaczy , jak dajesz CTRL + ALT + DELETE (procesy) to pokazuje ze procesy sa uruchomione ale gra sie nie wlaczyla ... ludzie z podobnym problem muwia zeby uruchomic jako administrator to znaczy ( Run As Administrator ) tylko ze jak naciskam prawym to niemam tej opcji ... (mysle ze jej niemam dlatego ze mam wszystko po polsku ale niewiem ) Mam windows-a XP ( karte graficzna nVidia GTX 280 wiec jest lepsza od 5600 lub 6600 ) ale nadal nie dziala ... jeszcze bym dodal do tego mojego problemu ze jak mi sie juz zaladuje ten game guard i xtrap to nie pokazuje mi sie ikona xtrap na pasku zadan na prawej stronie na dole w rogu ;/ niewiem dlaczego ... ( jeszcze cos waznego ) Jak mialem windows-a Viste ( pol roku temu ) to crossfire mi dzialalo bez tej mojej karty graficznej ( ale tez chcial bym powiedziec ze mam jednego z najnowszych kompow ) KK to juz wszystko mam nadzieje ze ktos z was mi pomoze bo ja niemam zadnego patch error ani nic poprostu nic sie nie dzieje jak odpale .. potem mozna odpalac nawed 100 razy a nic sie nie stanie ... PZDR , THX , NQ

Mialem to samo odinstaluj IE 8 (internet explorer 8) i powinno smigac

10309579_1_1.png
Opublikowano

Dzieki temu slow pc fighter mam usunietych kilka plikow systemowych.I na poczatku sie zdziwilem znalazlo 30 bledow minute pozniej 300 a 10 minut pozniej okolo 1000

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dzieki temu slow pc fighter mam usunietych kilka plikow systemowych.I na poczatku sie zdziwilem znalazlo 30 bledow minute pozniej 300 a 10 minut pozniej okolo 1000

a pomoglo chociaż ??

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Daj cracka na megauploda albo na coś innego proszę

http://www.megaupload.com/?d=XLX638Z2

Amen!

LUBIE mrówki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki na początku miałem problemy bo jakiś error wyskakiwał ale juz Ok

leci ++!

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Jak podmienic te pliki! :/

Jak ja probuje jest napisane

Windows cannot create a shortcut here. I nie moge podmienic plikow :/

@Edit

Kocham Cie bracie udalo sie ! <3xD

9625174_4_25.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mój antywirus NOD 32 wykrywa wirusy

@up ale to jest przydatne

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Mój antywirus NOD 32 wykrywa wirusy

@up ale to jest przydatne

Lepszym rozwiązaniem jest Advanced System Care.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@ razor130

Aha thx

CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Po oczyszczeniu przez program komputer mi przyspieszyl o 100% lub wiecej juz mi metin nie laguje wgl a co dopiero NFS WOLD

Thx gosciu za pomoc

CPU: 

Opublikowano

Znalazłem parę cd-keyów

27R4P-R6SSF-QXD1R-A49NJ-QW1VG
4P78J-92R2P-ED5BN-11FNM-46YZQ
27R4P-R6SSF-QXD1R-A49NJ-QW1VG

Nie testowałem czy działają :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...