Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak Korei Północnej Na Południową.

Rain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg. mnie to wogóle nie ma sensu to tak jakby wrocław zaatakował np. kraków

Zaniżasz poziom ludzkiego dna umysłowego.

Buahahahahahahahahaahaaahahaahahahahahaahahahaahahahhahaahahahaahah

Tym to Mnie typie rozjebałeś.

Porównywać Koreę Pn i Pd do Krakowa i Wrocławia

Zajebałeś jak dzik w sosnę.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Widzę, że w tym temacie udzielają się coraz mądrzejśi ludzie.

"wg. mnie to wogóle nie ma sensu to tak jakby wrocław zaatakował np. kraków" Are you fucking kidding me ?!?!?!

Opublikowano

wg. mnie to wogóle nie ma sensu to tak jakby wrocław zaatakował np. kraków

BUAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHAAH

musiałem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

nic nie będzie już... jak by była III wojna światowa to był by koniec świata, dlatego robię sobie pod ziemią w chuj głęboko schron zbieram powoli zwierzęta taka ala arka noego, wypatruje jakiejś zajebistej dupy a dokładniej to siedem na każdy dzień tygodnia inną, jak się wszyscy powbijają to zacznę nową epokę ludzi ! więc nie bójcie się o ludzkość

Opublikowano

nic nie będzie już... jak by była III wojna światowa to był by koniec świata, dlatego robię sobie pod ziemią w chuj głęboko schron zbieram powoli zwierzęta taka ala arka noego, wypatruje jakiejś zajebistej dupy a dokładniej to siedem na każdy dzień tygodnia inną, jak się wszyscy powbijają to zacznę nową epokę ludzi ! więc nie bójcie się o ludzkość

Zamiast szukać jakiejś laski wpadaj do mojej piwnicy. Mam maszynę do robienia dziwek i jedzenia i nas nie zabiją bo będziemy im dziwki dawać. Wyobrażasz jakie będziemy mieli przywileje?

A po 2 na jaki chuj Ci zwierzęta? Dodatkowe mordy do wykarmienia i sprzątanie po nich. Nie widzę w tym sensu :<

Opublikowano

Wojny zazwyczaj zaczynały się od wojny domowej ponieważ do tego dołączały się inne kraje :P

Ta baba przewidziała, że Japonia będzie władcą świata. Jedna wątpię, że z tego coś wyniknie :D

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Tak jak @up powiedział.

Dokładnie było z II wojną światowa .

Częśc świata opowie sie za koreą północną a część za południową . I te 2 grupy będa walczyć . Wojna zawsze rodzi sie od małych konfliktów . !

Jestem pewien w 80% że w ciągu roku wybuchnie jakaś poważna woja. Powodów do walki jest bardzooo wiele . surowce mineralne, pożywienie, czy odmienne poglądy polityczne . i wiele innych

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

Można też przypuszczać, że Vanga pomyliła się o miesiąc i wojna rozpocznie się 10 grudnia :P

Panie i Panowie.

Ogłaszam wprowadzenie NOWEGO KALENDARZA! Będzie się nazywał : Kalendarz Baby Vangi! Zrobi ktoś słit okładkę? ;D

Opublikowano

Panie i Panowie.

Ogłaszam wprowadzenie NOWEGO KALENDARZA! Będzie się nazywał : Kalendarz Baby Vangi! Zrobi ktoś słit okładkę? ;D

Pierdzę i liże kał XDD

36435508.png
Opublikowano

Pierdzę i liże kał XDD

Schlebiasz Mi. <skromny>

Tylko z tym kalendarzem będzie problem. Trzeba będzie dostosować go do początku 3 wojny światowej. Ma ktoś jakiś pomysł jak go dopasować?

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Up poczekajmy. Jak wojna wybuchnie to zaczniemy go tworzyć, przejdziemy do historii. Jedyne co po nas pozostanie to ten kalendarz :D

Opublikowano

@Up poczekajmy. Jak wojna wybuchnie to zaczniemy go tworzyć, przejdziemy do historii. Jedyne co po nas pozostanie to ten kalendarz :D

A ja juz sie boje i wiem ze na 1% mzoe cos z tego byc ^^

Ale jak juz chcecie wojne to idzcie na nia

Ja osobiscie mam 14lat i jestem na umieranko za mlody :D co nie ?

No ale zobaczymy ...

Mysle ze Unia wlaczy sie do polakow i zjebiemy Koreje /

Boje sie tylko o ruskow i niemcow jak to bedzie ^^

Opublikowano

A ja juz sie boje i wiem ze na 1% mzoe cos z tego byc ^^

Ale jak juz chcecie wojne to idzcie na nia

Ja osobiscie mam 14lat i jestem na umieranko za mlody :D co nie ?

No ale zobaczymy ...

Mysle ze Unia wlaczy sie do polakow i zjebiemy Koreje /

Boje sie tylko o ruskow i niemcow jak to bedzie ^^

Ludzie! Czemu do cholery musicie się kierować stereotypami?

To, że jeśli ktoś atakuje Polskę to musi być to Rosja lub Niemcy, to pieprzony stereotyp.

Nie ma co żyć stereotypami.

Równie dobrze każdy kraj może zaatakować Polskę.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...