Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak Korei Północnej Na Południową.

Rain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://wiadomosci.onet.pl/wideo/atak-korei-polnocnej-na-poludniowa,7974939,1,klip.html#

Co o tym myślicie? ;o

Opublikowano

Widzialem to rano, co mnie zdziwilo, wszedzie pisza "3 wojna swiatowa"

Aczkolwiek ja osobiscie nie wiem co o tym myslec, ale mam jakas swoja teze, ze zadnej wojny nie bedzie.

Przynajmniej mam taka nadzieje.

Specjalista
Opublikowano

Nie sądze,aby 3 wojna światowa miała z tego wybuchnąć,ale z tego co słyszałem to oni biją się dla jedzenia....

qes.png
Opublikowano

no troche lipa dla tych z korei poludniowej

ale wedlug mnie wojny nie bedzie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Moim zdaniem nie wiadomo co strzeli zółtym do głowy Sam prezedent Korei płd mówił ze zrobią odwet jeśli zaatakuja jeszcze raz.. :O wiec nie ma zartów

Pozdrawiam

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Korea północna będzie w czarnej dupie bo Ameryka chcę pomóc południowej =)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Heh właśnie w wiadomośći oglądam i patrze Korea,wojna itp. o.O

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

1.jak moze byc 3 woja swiatowa jak tylko jak tylko skosno oki sie leja

2.zeby byla 3 wojna musza w tym brac wszystkie kraje

nie bedzie wojny

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Powinni rozjebać i w kosmos wysłać wszystkich komunistów z korei północnej.

Na prawdę, żal mi tej Korei Południowej, że przez takich skurwysynów muszą cierpieć. No ale cóż, ludzią coraz bardziej w dekiel napierdala.

Najbardziej szkoda jest mi chuja winnych, bezbronnych ludzi w Korei Południowej jak i Północnej. Nie wiem co te wszystkie ataki mają na celu ;f

@Ahahaa. Kolejny fra**r poprawił mi humor. "Czytalem ta przepowiednia na 10.11.2010 może sie opóźnic i spełnic" BuhahaHAhhA :D :D :D

Opublikowano

a polska z kim sie napierdala?

Polska weźmie stronę USA, czyli standardowo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Polska weźmie stronę USA, czyli standardowo.

A jak Polskę będą atakować to USA będzie miała to w dupie.

Ciekawe jak tam Japońce, po czyjej stronie staną to wygrają ;p

Me gusta.

Opublikowano

To bardziej konflikt między nimi niż pomiędzy całym światem, pozatym chyba wszyscy sobie zdają sprawe co by wyniknęło z takiej wojny. Ciekawe jak to wpłynie na Zegar Zagłady ;p

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Ja pierdole, autor tematu proszę o ostrzeżenie na następny raz, że tam się znajduję filmik bo miałem podgłoszone słuchawki wpatruje sie tam a tu sie filmik zaczyna. Z krzesla prawie spadlem

1317454587-U195480.png

Opublikowano

najlepiej żeby wybić tych komunistów...

to nie jet konflikt na skale światową.

Opublikowano

Zjeb... z was 3 fojna światowa buahaaha prędzej wybiją wszystkich amerykanów bo się wtrącają w wszystkie konflikty zaś będą reagować i polecą tam wkoncu wiele panstw za atakuję Ameryke a mniejsze państwa lub tacy co podlizują się Amercyce,uciekną tak samo jak ameryka pomagała polaką a teraz jacy to byli dobzi ludzie a o polakach co narażali życie i ukrywali żydów i ginęli za ojczyznę to się nie mówi wracając to korei Północna strona to cwaniaki to 2 atak w tym roku w końcu dojdzie to wojny ale nie na skale światową.Po prostu wydaję mi się że nawet nie będzie wojny tylko konflikt będą grać jak w szachy po 1 ruchu oni za atakują a 2 strona odpowie ogniem

Powiem prostu Obama nie przemuje się mniejszymi państwami on chce mieć uboku Rosjanów,Niemców,Włochy,Chiny reszte ma gdzieś jeśli zdobędzie sojusz to nikt go nie tknie bo jak zakatuje Korea to cały sojusz odpowie ogniem takim że Korea zniknie z mapy a Taka polska nie ma za dobrego uzbrojenia to mają nas gdzieś,Nikt nie pójdzie to wojska za takie zarobki.

Opublikowano

Ja wnioskuje że ten konflikt jest bez sensu . Jedna cześć jest Bogatym państwem a druga totalna biedą . do tego że jedna ze stron dysponuje bombą atomową a druga ?

Cały ten konflikt jest bez sensu . 3 Wojna Światowa ? wątpię .

1290020186-U148832.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...