Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Zdaclash Texture Hack V2

met94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 posty i dajesz hacka bez scana po za tym zrób o nim inny temat a tutaj jest o V2 ;p

Nie rozumiem Twojej odpowiedzi ;P

Widzę, że na razie jeszcze nikt nie doszedł do tego co jest z tymi błędami ;D

No cóż, czekamy

3066.jpg
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

v2 juz przezytek wyszedl v3 i dzialaja na kazdej mapie i sa niebieskie oraz zielone wiec lepiej widac :) jezeli ktos chce to mozna napisac na priv bo nie chce reklamowac z innego forum

Opublikowano

Zgadza się, jest nie wykrywalny bo jest to skórka, i jeżeli ktoś Cie nagra np. że odrazu strzelasz w krzaki no to można oberwać banem ;D

3066.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Da sie moze tak zrobic ze ja chce postacie tylko tam zielone czy tam czerwone

Ale nie chce usuwac krzakow , drzew

Da sie ; ) ?

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

kurde dlaczego niektórzy piszą tutaj o V3 i nie dadzą żadnego screena jestem ciekawy jak to wygląda a oni ciągle tylko 2 argumenty żeby ściągnąć w ciemno V3 "działa na wszystkich mapach, V2 to przeżytek" dajcie screena cwaniaczki to ściągne V3.

i to wiecej niż 1 screen

a co do bana za tego hacka to wszystkie kill cam które zabijając kogoś nagrywają się i zostają na serwerze przez 6 dni i po 6 dniach zostają zastępowane przez następne i jak ktoś cię reportnie to oni oglądają kill camy z tej gry i dają ci bana albo nie ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up Teraz Texture nie działa.

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Za texture bana nie dostaniesz vac nie jest taki dogłębny.

sonsond.png

Opublikowano

Acha, przynajmniej german noobom się można odegrać oni z aimem + szanasa ban my z texture + (nie wiem). A tak z ciekawości ktoś dostał za takie coś kiedyś bana bo mam na MW2 i nie chciał bym mieć na BO ?

@EDIT

REUP PLS

@EDIT 2

Dajcie nowy link bo ten jest przestarzały !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, sorki, ze odświeżam temat ale nie chciałem zakładać nowego. Mam pytanie, wiem, ze już ludzie pytali ale widocznie ja jestem inny i nie kapuje. Jak mam podmienić te pliki? Możecie mi napisać tu albo na pw? Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Texture narazie nie chodzi zrobią new wersje to będzie działać

sonsond.png

Opublikowano

Właściwie tekstury działają,Dobrze się gra i z tego co pamiętam były małe usterki bo na nie wszystkich mapach doskonale działały.Na Firing Range nie działa coś dobrze,Crysis i na Villa.Tekstury na innych mapach działają dobrze.Nie ma bana za to,chyba,źe ktoś Cie zgłosi,ale można grać tak,źe nikt Cie nie zgłosi.:)

35511.png

18706.png

20268.png

33266.png

33608.png

Opublikowano

nie potrzebny jest ci link bo TH teraz nie działa ;p czekamy na nową wersję z tym nowym updatem załatali TH (że też im się chciało ;p) Czy mi się wydaję czy teraz podłączając się do serva porównywana jest zawartość plików IWD z serverowymi ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...