Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Zdaclash Texture Hack V2

met94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Texture hack podobony do tego z mw2.

Mozesz sobie ustawic, ze wszyscy sa czerwoni lub przeciwnicy sa czerwoni, a twoi zieloni.

Screenshot:

http://img841.imageshack.us/i/aaahax.png/

Status VAC: nieznany (nie wiadomo czy dostaniesz bana)

Wedlug tego co pisze w steam support mozesz dostac za to bana, ale jeszcze nikogo to nie spotkalo.

Jak zainstalowac:

Otworz winrarem pliki iw_01.iwd,iw_02.iwd,iw_03.iwd,iw_04.iwd w folderze main.

Podmien pliki w iw_01.iwd,iw_02.iwd,iw_03.iwd,iw_04.iwd z tymi, ktore znajduja sie w sciagnietym archiwum(link ponizej).

Credits:
zdaclash for all
SuprNovaAO for CRC fixer

Download:

http://www.speedyshare.com/files/25328211/v2_fixed_.rar

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/49223582bd3834bd79590a9b6da2b21a42ef6111

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=66888218b492a065241f746157c3192753f8cacb054929b384db88e173606702-1290272591

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Cytuję: "Status VAC: nieznany (nie wiadomo czy dostaniesz bana)

Wedlug tego co pisze w steam support mozesz dostac za to bana, ale jeszcze nikogo to nie spotkalo" Nie wiadomo. Steam jeszcze nie wypowiedział się na ten temat ale ban jest możliwy.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

narazie pewnie niewykrywalny

a czemu nie masz dostac bana?? to ułatwia grę

narazie jak nie wiadomo to wstrzymam sie z +

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Nastepujace czynnosci nie spowoduja bana przez VAC:

* Uzywanie programów do czatowania, takich jak X-Fire

* Granie w mody wieloosobowe, które nie zawieraja zmodyfikowanych podstawowych plików .EXE i .DLL

* Konfiguracje systemowe sprzetu

* Granie z uzyciem zmodyfikowanych skórek

źródło

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za texture hacka bana na 100% nie ma nie znam przynajmniej przypadku żeby kogoś za to zbanowali.

w mw2 latałem z TH przez rok i niedostałem bana a potem używałem przez 3 tyg. wh i po kolejnych 3 tyg. dostałem bana więc tak jak napisał kolega savio1 nie dostaje się bana za textury ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Nastepujace czynnosci nie spowoduja bana przez VAC:

* Uzywanie programów do czatowania, takich jak X-Fire

* Granie w mody wieloosobowe, które nie zawieraja zmodyfikowanych podstawowych plików .EXE i .DLL

* Konfiguracje systemowe sprzetu

* Granie z uzyciem zmodyfikowanych skórek

źródło

Taaa na polskiej stronie tak pisze, ale na tej jest juz inaczej:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-Radz-6869

Opublikowano
Use caution when installing any game modifications, such as scripts or custom skins. Only download custom content from trusted sources. Hackers sometimes maliciously disguise their cheats to cause others to get banned.

jest napisane to samo ale oni ostrzegają tylko przed tym że jak instalujemy inne skórki czy skrypty to żebyśmy ściągali je tylko z zaufanych stron bo hackerzy czasami specjalnie ukrywają (przerabiają) swoje cheaty tak żebyśmy my dostali bana ;p

akurat dlatego to się nazywa Texture hack bo w końcu zmieniasz skórki na swoją korzyść ;p ale nie banują za to chyba że nagra cię ktoś jak masz textury zmodyfikowane na krzaki itp. że nagle strzelasz w krzaki i ktoś ginie to taki dowód jest wystarczający :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

@up

za ingerencję w pliki gry jeśli chodzi o procesy .dll i exe inaczej tego nie są w stanie sprawdzić bo musieli by mieć odrębny program który przed włączeniem gry odczytywał wszystkie twoje pliki czy nie masz tam ukrytych skryptów które ingerują w grę.

jeśli jest inaczej to chyba źle zrozumiałem jak wytłumaczyli to w kiedy do mw2 wprowadzili TH i wtedy też była dyskusja czy to możliwe być za textury zbanowany w ten sposób. ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

A gdzie jest ten folder main? Nie mogę go znaleźć i nie wiem jak to zrobić ;D

Mógłby ktoś mi to dokładnie opisać?

folder steam ---> steamapps ---> common ---> call of duty black ops ---> main

siemka mam problem pozamienialem te wszystkie pliki i hyba cos zrobilem złe bo jak chce włączyc jakoś mapke to sie zatyka i nie chce dalej isc co zrobic help!! dam plus:)

Kliknij w steamie ppm na black ops ---> properties ---> local files ---> verify integrity of game cache

Opublikowano

No ok, ale jak je podmienić jak otwieram ten folder to tam pełno innych, a podmienić się ich nie da?

Weź mi to wytłumacz bo nei kapuje xD

@Edit

Wiem jak włączyć ten iwd. ale nie da sie podmienić? help !

@2Edit

Wyjaśnione

3066.jpg
Opublikowano

Czekam na wasze wrażenia z używania textur opiszcie je proszę :) nie mogę grać w BO narazie więc nie moge sobie tego zaistalować ale podzielcie się swoim zdaniem czy wam się podoba ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Witam probowalem grac na tych txt i bardzo przyjemnie sie gralo :) tylko jest jeden problem po zmianie mapy lub zmianie serwera za kazdym razem musze podmieniac plik do druzyny zielonych, spotkal sie juz ktos z czyms takim? tzn ze mam caly czas czerwone postacie (wszystkie) a wczesniej byly i czerwone i zielone

Prosze o pomoc

aha i zauwazylem ze zdarza sie to na niektorych mapach

Opublikowano

ja też to zauważyłem, ale przeważnie miałem tak, że jedna mapa czerw-ziel, druga czerw-czerw, trzecia czerw-ziel, może tak jak TY mówisz zależy od mapy...

Dołączam się do prośby rozwiązania tego/wyjaśnienia :)

I przyjemnie się grało :)

3066.jpg
Opublikowano

Jak podmienić te pliki z tymi z folderu main ?

Wchodzisz do folderu main, otwierasz je plikiem WinRar, otwierasz plik z plikami do podmiany i wrzucasz z tego pliku co ściągłeś do pliku, którym otworzyłeś WInRar,em i pozniej ok i Black Ops odpalasz i jedziesz ;D

3066.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...