Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bo-Hack V1.0

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to po chuja grasz człowieku? kupuje gre i nie chce mu się wbijać. lepiej być PIZDĄ i bocić ... żal mi takich jak ty -.-

Jeśli komuś się nie chce wbijać to jego sprawa i nie masz tu nic do gadki, a nie przychodzisz i "żalujesz"

7m9a.png

Opublikowano

Low skill :D i co z tego, że będziesz miał 3 prestiż co Ci to da?? Co wam to da, skill i tak będzie low- bo bez WH czy bota będziesz miał 5 do 40... Biegał i krzyczał oni mają BOTA >.< a jak wbijasz sam 3 prestiż to będziesz miał 40-5... taka mała różnica :D. Pozdro dla wszystkich kumatych :D I chu... wszystkim cheterom w japę :)). TAK TO FORUM DLA CHEATERóW ale nie dla Dzieci NEO, TROLLI i POKEMONÓW

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Po jakich moich słowach wnioskujesz, że jestem dzieckiem neo czy jakimś walonym pokemonem ?

Nie znasz mnie więc proszę Cię - stul sie :)

Normalnie jak gram [mam 1 prestiż, zara 2] to sobie zdobywam nawet hinda z niewielką trudnością, lecz denerwuje mnie tylko jedna rzecz:

-1 życie, idę i już celuje na wypadek gdy ktoś by miał mi wyskoczyć, a nagle jakiś typ wychodząc zza ściany zaczyna we mnie napierdalać ile wlezie ...

Z dupy wiedział, że tam będę kiedy cisne na perkach duch,ninja ?

Taka jedna mała rzecz mnie denerwuje, że mam ochotę sam czasami włączyć cheata i ponapieprzać.

Dlatego wolę, żeby był ten cheat wykrywalny bo mimo, że czasem mnie nerwy biorą nie chcę sobie zaśmiecać kompa ^.-

Opublikowano

to po chuja grasz człowieku? kupuje gre i nie chce mu się wbijać. lepiej być PIZDĄ i bocić ... żal mi takich jak ty -.-

A masz! Amasz misusa! I jeszcze jednego!

PAMIĘTAJ, ŻE TO FORUM M.IN. O HACKACH, WIĘC SIĘ NIE DZIW!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Co w ogóle robisz próbując grać z cheatem?

2. Jakiś błąd wyskakuje?

Napisz to, bo nie wiadomo jak pomóc...

Opublikowano

JA również nie moge uruchomić tego haxa robie tak:

1.Włączam Black Ops MP(Wyświetla mi się menu)

2.Zrzucam COD 7 na pasek.

3.Uruchamiam haxa

4.Wlaze do gry.

I nic ;/

Piernikowaty.png

Zbieram +

Opublikowano

1. Co w ogóle robisz próbując grać z cheatem?

2. Jakiś błąd wyskakuje?

Napisz to, bo nie wiadomo jak pomóc...

robię wszystko tak jak piernikowaty

i nie działa

35672.jpg

33983.png

Opublikowano

na każdym servie z VAC jest wykrywalny więc jak nie chcesz dostać bana to nie używaj bo czasem moze pokazać że na servie nie ma VAC a cię zbanują po za tym na rankingowych możesz tylko wbijać lvl. a one mają VAC-a

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...