Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bo-Hack V1.0

Lo0kEr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BO-hack v1.0(beta) for Call of duty:Black Ops (first versions)

Cechy:

Wallhack (F7)

ESP (F8)

Aimbot (F9)

Lambert (F10)

Instrukcja:

1.Otwórz Call of duty Black Ops

2.W grze uruchom Black Ops hacka

DOWNLOAD:

Kliknij

SCAN:

Kliknij

Niestety,ale w pliku są wirusy(nie szkodliwe!).

Jeśli uważasz,że to jest jakiś shit to nie ściągaj tego i nie pisz głupiego posta!

Opublikowano

+ ci leci :D

ale narazie gram bez

za jakieś 2 miechy zaczne bocić

normalka że są wirki bo to ingeruje w komputer

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

... Z tymi wspomagaczami to kapa 0 skilla 0 zabawy z gry i co w tym jest fajnego że zawsze jesteś najlepszy .. Nie wiem jak chcecie to grajcie na cheatach ale żeby potem nie żałować że dostaniesz bana na steam a potem na alter ..

Opublikowano

To jak jest ten HACK nie wykrywalny i można grać na serwerach z VAC?

Proszę o szybką odpowiedz! =3

...

Opublikowano

Na 100% nie wykrywalny???

Bo wiecie nie chce bana mieć bo w tamtym tygodniu grę kupiłem więc szkoda mi będzie.

A nie chce mi się wbijać tego 3 prestiżu i tak do 15...

...

Opublikowano

A nie chce mi się wbijać tego 3 prestiżu i tak do 15...

to po chuja grasz człowieku? kupuje gre i nie chce mu się wbijać. lepiej być PIZDĄ i bocić ... żal mi takich jak ty -.-

Opublikowano

to po chuja grasz człowieku? kupuje gre i nie chce mu się wbijać. lepiej być PIZDĄ i bocić ... żal mi takich jak ty -.-

TO monotonne wbijanie 50 lvla i potem znowu od 1 do 50 i tak jeszcze 13 razy kurwicy można dostać.

@

W końcu wykrywalny ten hack czy nie? - na pewno ktoś już go użył więc wie...

...

Opublikowano

VAC nie daje bana od razu po wykryciu cheata. Pograsz np. raz a za dwa tygodnie dostaniesz za to bana. Chcą złapać jak najwięcej takich graczy..

PS. właśnie instaluję :P

Opublikowano

TO monotonne wbijanie 50 lvla i potem znowu od 1 do 50 i tak jeszcze 13 razy kurwicy można dostać.

@

W końcu wykrywalny ten hack czy nie? - na pewno ktoś już go użył więc wie...

To po chuj robić wszystkie prestiże? Możesz zrobić jeden albo w ogóle i nie cheatować... Zobaczysz że jak będziesz mieć max prestiż to chuja będziesz grać... ZJEB

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...