Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coremt2 [No-Hamachi] [Pl] [24H/7]

MrSinos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie wy chyba lubicie nabijać posty i gadacie rzeczy o których nawet ja istnieniu nie wiem ;d Np. to, że jakiś GM kogoś tam kickał ściema bo mu się serwer nie spodobał..., albo że logo nie potrafimy naprawić a ja nie napisałem, że nie potrafię tylko że już nie mam czasu!A stronka była OFF, ponieważ po co miała być on jak serwer off był.. A teraz serwer oczywiście ON ale jak już naprawie logo to dam tylko reseta i all OK

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@@odswiezam ej kurde naprawili i znow cos sie zjeb. mam caly czas zostaniesz polaczony z serwerem tez tak macie ? chyba logo padlo bo widze ze nie ktorzy graja . A reszte wywalilo. ;(

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Ma ktoś oprócz mnie problem z połączeniem się z serwerem, grałem chwilkę i mnie wywaliło potem znowu a teraz nie chce połączyć wogóle...

Opublikowano

Jak coś to mnie już dzisiaj nie będzie a dopiero rano resne logowanie jeżeli padnie, a pewnie tak będzie więc sorry jak w nocy się nie będzie można zalogować!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzisiaj rano (o 7.40) zrestartowałem logowanie nie bać się nikt nic nie stracił. Zapraszam do grania i przypominam, że można grać tam gdzie się chcę bo potem się mnie pytacie gdzie gramy. Aha i mam prośbę nie pisać mi na gg tylko po to by powiedzieć "siemano" bo potem mam spam ;D

Do moderatora: proszę o zdjęcie 5% bo ja nie spamowałem...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co jest ? Padł che wbic na strone to wyswietla sie biały obraz ?

zbieram+

2h5qoeb.jpg

Akt. 21.11.2010 o godz. 01:07

zbieram +

Opublikowano

Co jest padł? no nie i od nowa szukac jakiegos fajnego serwa a mam juz dosc tych glupich privow jak tiveria, avalon, dragonmt2, fantastic-world itd. A ten byl taki jakiego szukalem... Sinos moglbys dac jakies info na temat serwa.

@edit WSZYSTKO JEST W PORZADKU WBIJAC NA SERWA!!! I NASTEPNYM PROSZE SIE UPEWNIC ZE SERW NIE DZIALA A NIE PISAC ZE NIE DZIALA!!!

Opublikowano

Ci co byli na serwie wiedzą co się stało Serwer padł przez moją głupotę bo dałem GMa dzieciom NEOSTRADY które mnie ociulały za przeproszeniem.. ;( Jest z mi z tego problemu przykro ale fakt to była też moja wina, że team brałem na szybko i nie robiłem kopii bazy danych. Ale już dziś zapraszam na początek stycznia bo będzie zrobiony nowy dedyk tym razem z prawdziwym teamem (dorosłym) i na czystym FreeBSD. Dziękuje za te prawie 2tygodnie tym co byli od początku serwa za miłe chwile i zapraszam ponownie!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niech jakiś modek ten temat zamknie ,bo znam dobrze [GA] serwera i wiem ,że dopiero ruszy pod koniec Grudnia.

Pomogłem ? Lajk !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...